fbpx

Avstralka izstradala svojo 3-mesečno hčer do smrti, za kar pa ni pokazala prav nobenega obžalovanja

Foto: Youtube

Avstralka srednjih let  je izstradala svojo trimesečno hčer in njeno truplo zaprla v lopo, kjer se je skoraj popolnoma razgradilo. Krivdo za umor je priznala, zato bo  obsojena na zaporno kazen. 

Osemintridesetletna Tamara Louise Thompson svoji hčerki Destiny ni zagotovila dovolj hrane, zato je ta od podhranjenosti tudi preminila. Truplo male Destiny so našli lani julija zavito v tkanino v notranjosti hladilne torbe, ki je bila zapakirana v kartonasto škatlo za arhiviranje, kot poroča Daily Mail.

Sojenje je razkrilo, da Avstralka iz mesta Geraldton ni želela svoje hčerke, saj jo je ta spominjala na njenega partnerja, preprodajalca z drogami, ki je zavračal mater in hčer.

Dojenčica je bila rojena s pomočjo carskega reza šest tednov prezgodaj, zato je tudi svojih prvih 20 dni življenja preživela na oddelku za intenzivno nego. Na sodišču se je razvedelo, da je Thomsonova občasno v otroško posteljico položila steklenico z mlekom, a ji ni pomagala, da bi dojenčica lahko iz nje sploh pila.

Ljudem je prodajala različne scenarije
Ko nekateri ljudje dojenčice niso videli že lep čas, so Thompsonovo povprašali, kje je njen otrok. Na ta odgovor pa jim je vsakič odgovorila drugače, enkrat se je celo zlagala, da je v oskrbi socialne službe.  Najemodajalka je o razmerah obvestila socialno službo, ko je videla, da Tamara živi skupaj s svojima drugima otrokoma v sožitju s psi, z mačkami, racami in s kokošmi, povsod naokoli pa so ležali živalski iztrebki.

Za umor hčerke ni pokazala obžalovanja
Po aretaciji je Thompsonova policiji povedala, da si je oddahnila, ker je Destiny umrla. Prav tako je dejala, da se ji ne sanja, kaj se je zgodilo z njenim truplom in da je to sploh ne zanima. Več ur je trajalo, dokler ni razkrila, da se truplo dojenčice najverjetneje nahaja v lopi. Ko so truplo našli, je bilo to že deloma mumificirano.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Thompsonova je krivdo priznala tekom sojenja. Tožilec Carmel Barbagallo je poudaril, da je imela Destiny tudi zlomljeno rebro, iz česar je mogoče sklepati, da jo je mati zlorabljala, in dodal, da zaradi prevelike razgrajenosti trupla ni mogoče natančno določiti vzroka smrti.

Zagovornica Thompsonove, Helen Prince, je na sodišču povedala, da ima obtoženka osebnostno motnjo in velike težave z depresijo, zaradi česar naj bi jemala metamfetamin, da se je lažje prebila skozi dan.

N. Ž.