fbpx

Balkanska bizarnost: Žensko nadlegoval vampir – zato ta ni mogla imeti spolnih odnosov

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

S Policijske uprave Zaječar na vzhodu Srbije poročajo o skrajno nenavadnem primeru ljubosumja nekdanjega partnerja. Na policiste se je namreč obrnila 46-letna ženska, ki je razburjeno trdila, kako jo med intimnim odnosom nadleguje moški preoblečen v vampirja.

46-letna V. P. je ob prihodu na policijsko postajo kričala: “Hitro, moram govoriti z glavnim na policiji, ker tega ne morem več prenašati!” Ko je policist videl, kako je razburjena je ženska, je sprva pomislil, da je bila posiljena ali se je nad njo izvajala nekakšna oblika terorja, zato jo je nemudoma privedel k kriminalistu, ki si je nemudoma posvetil primeru.

“Če ne boste ujeli vampirja, se bom nemudoma ubila,” je vsa panična kričala nesrečnica. Povedala je, da je bila dolgo vdova, sedaj pa ima partnerja s katerim je v vezi. “Ko ta pride na obisk večerjava, se pogovarjava, ko pa napoči čas za intimnost, se nenadoma pojavi vampir, ki se prikazuje skozi okno, straši in se smeji. Oba sva zaradi tega povsem prestrašena, zato do intimnosti sploh ne pride.”

Foto: Facebook

Več kot 15-krat ju je nadlegoval
Ženska je povedala, da je vampir ne straši zgolj na njenem domu, ampak tudi na domu partnerja. Da gre res za težavo dokazuje podatek, da ju je nadlegoval več kot 15-krat. V deset dni trajajoči preiskavi so policisti ugotovili, da je bila prej V. P. v vezi z 33-letnim sosedom D.D, na domu katerega so našli masko vampirja, vampirske zobe in plašč. Ko je bil moški po poročanju srbskega Alo soočen z dokazi, je ta priznal, da je namerno strašil svoje nekdanje dekle. Aretirani je bil po pogovoru na policiji izpuščen in je končal z opominom.

H. M.