fbpx

Banda šestih migrantov ugrabila Belgijko in jo mesece zadrževala kot spolno sužnjo

Slika je simbolna (vir: twitter)

Evropo pretresa novica o Belgijki, ki jo je ugrabila tolpa šestih migrantov, sicer preprodajalcev drog, in jo zadrževala kot spolno sužnjo, podrobnosti ujetništva, ki jih opisuje, pa so naravnost grozljive.

Italijanske oblasti preiskujejo navedbe 32-letne Belgijke, ki trdi, da je bila ugrabljena s strani šestih migrantov in v ujetništvu prisiljena v spolno suženjstvo, ki je trajalo kar dva meseca. Žrtev po poročanju medija Voice of Europe trdi, da jo je ugrabilo šest tunizijskih migrantov, ko je do njih pristopila v obalnem mestu San Remo, da bi od njih kupila droge. 32-letnico, ki sicer živi na Azurni obali, so zadrževali januarja in februarja 2017. Moški so izkoristili priložnost in žensko prisilno privedli do enega izmed domov, kjer so bili migranti nastanjeni, tam pa so jo osumljenci nenehno posiljevali.

Podrobnosti so naravnost grozljive
Njeno prebivanje v ujetništvu je bilo naravnost grozljivo, da so jo lahko posiljevali, so jo privezali na posteljo. Eden izmed njih je stražil pred hišo in je poskrbel, da ni prišlo do priložnosti, ki bi žrtvi omogočila pobeg. Žrtve niso posiljevali le v ugrabitev vpleteni migranti, pač pa tudi drugi moški, ki so migrantom za storitve najverjetneje izdatno plačevali. Kmalu po izpustitvi je bilo šest moških v starosti od 23 do 50 let aretiranih, žrtev pa bo predvidoma pričala na sodišču 25. januarja.

Foto: iStock

J. Ž.

Komentarji so onemogočeni.