fbpx

Berlusconi meni, da ima Macron zares “hudo mamo”

slikovni vir: https://www.youtube.com/watch?v=kHw5RCUfNk0

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi Emmanuela Macrona opisuje kot: “…dobro izgledajočega dečka s hudo mamo”. S tem naj bi namigoval ali celo želel zbadati francoskega predsednika – njegova žena je namreč kar 24 let starejša od njega.

Italijanski mediji poročajo, da je Berlusconi med govorom v Monzi Macrona oklical za 39-letnega lisjaka, ki ima odlične delovne izkušnje in predvsem res privlačno mamo, ki ga je v naročju (očitno) nosila zelo dolgo.

Kaj pa odgovor?
Nekdanji premier seveda imena Brigitte Trogneux ni neposredno omenil. Šlo naj bi le za nekoliko bolj ironične komentarje. Berlusconi je – v nasprotju z Macronom – namreč znan po svojih zabavah in predvsem druženju s precej mlajšimi dekleti.

Foto: epa

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da tovrstni Berlusconijevi komentarji niso bili izgovorjeni prvič. Leta 2008 je namreč novega ameriškega predsednika označil kot “čednega, mladega in zagorelega moškega”. S komentarji si seveda ni pridobil simpatizerjev – mnogi celo menijo, da nekdanji italijanski premier nima prav nikakršnega smisla za humor.

O lepi ženi pa ne govori le Berlusconi
Tematike, ki je, kot izgleda, precej privlačna, pa se ni dotaknil le Brelusconi – francoska satirična revija Charlie Hebdo je prav tako objavila šaljivo sliko predsednika in njegove žene. V primerjavi z nekaterimi ostalimi mediji, ki so trdili, da je Macrom zagotovo gej, saj ne more biti zaljubljen v tako staro žensko, se šaljiva slika verjetno še ne zdi tako problematična, še piše Express.

Macrom je na zlobne komentarje odgovoril: “Če bi bil jaz 20 let starejši od svoje žene, v to razmerje zagotovo nihče ne bi niti podvomil!”

S. E.