fbpx

Bidnov transvestitski uradnik za jedrske odpadke na letališču kradel kovčke

Sam Brinton (Foto: Socialna omrežja)

Kot smo že poročali, je administracija ameriškega predsednika Joeja Bidna na mesto znotraj ministrstva za energetiko, kjer naj bi vodil oddelek za jedrske odpadke, zaupala Samu Brintonu, LGBT aktivistu in fetišistu, ki se rad oblači v žensko in sodeluje v obredih, kjer igra lastnika psov, sprehaja in hrani homoseksualce, ki uživajo v vlogi psa pred spolnim odnosom. Zdaj se je izkazalo, da je Briton tudi kleptoman.

Selfie, ki ga je Sam Brinton objavil na Instagramu, je morda zadnji del sestavljanke, ki povezuje drugo krajo prtljage na letališču z namestnikom pomočnika državnega sekretarja za odlaganje izrabljenega goriva in odpadkov predsednika Joeja Bidna.

Po poročilu, ki ga je v soboto objavil The Washington Times, se policija v Las Vegasu trudi ugotoviti identiteto osebe – ki je bila jasno vidna na posnetku nadzorne kamere, ko je odhajala z ženskim kovčkom s trdo stranico. Po tem, ko je bil domnevne vpletenosti osumljen prav Brinton, so začeli krožiti indici, da je bil vpleten še v en podoben primer kraje prtljage v Minnesoti.

Izdal ga je Instagram
Ko je policist iz Las Vegasa opazil, da so Brintonove fotografije presenetljivo podobne še neznanemu obrazu z nadzornih videoposnetkov, se je odločil preveriti družbene medije uradnika Bidnove administracije. Brinton je na Instagramu objavil selfie na dan kraje – in na tem selfieju je nosil isto srajco kot oseba na videoposnetku z letališča. Brintonov račun na instragramu je od takrat umaknjen v zasebnega.

“Na njegovi strani sem našel objavo z datumom 6. 7. 2022, na isti dan kraje,” je zapisal policist. “Objavljena je bila Brintonova selfie slika, kjer je videti, da je na letališču. Brinton je očitno nosil popolnoma enako belo majico z velikim, mavričnim dizajnom atomskega jedrskega simbola na sprednji strani, kot je bilo videti na videu na mednarodnem letališču Hairy Reid.”

Prišel z enim kovčkom, odšel z dvema
Skladno z nalogom za aretacijo naj bi Brinton odletel z mednarodnega letališča Dulles z enim kosom prtljage, mednarodno letališče Harry Reid pa je zapustil z dvema kovčkoma. Policija je povedala, da se je osumljenec obnašal nenavadno, ko je odstranil drugo prtljago, jo za trenutek postavil nazaj na tekoči trak, nato pa jo je znova zgrabil in naglo odšel.

Čudno obnašanje
V nalogu so zapisali, da se je “Brinton ozrl in obrnil za 180 stopinj in znova pobral tujo prtljago s tekočega traku. Brinton jo je postavil nazaj, se ozrl in nato hitro odšel  z obema prtljagama.”

Poslan na dopust – pozivi po razrešitvi
Navedena vrednost kovčka (in njegove vsebine), odpeljanega v Las Vegasu, je bila 3.670,74 dolarjev vključno z nakitom v vrednosti 1.700 dolarjev in dodatnimi 500 dolarji v vrednosti ličil.

Med nadaljevanjem preiskave so Brintonu odredili dopust, številni republikanci pa pozivajo k Brintonovi razrešitvi.

Andrej Žitnik