fbpx

Bizarna “umetnost”, ki je šokirala srbsko javnost z lizanjem moških anusov

Foto: Twitter

Na srbski javni televiziji so predvajali šokantno predstavo, v kateri moški igralec liže zadnjico drugemu soigralcu. Javnost je zgrožena kljub dejstvu, da gre za predstavo belgijskega umetnika Jana Fabra.

Po predvajanju neokusnih prizorov srbske televizije so srbski državljani, milo rečeno, povsem šokirani. Na tretjem programu RTS so nedavno predvajali predstavo, v kateri igralec drugemu igralcu liže zadnjico. Takšne in podobne scene lahko ponavadi spremljamo seveda kot cenzurirane v resničnostnih šovih, ob koncu tega tedna pa so jih Srbi lahko gledali na njihovi javni televiziji.

Predstava z naslovom “Olimp: V slavi kulta tragedije”, ki so jo na televiziji predvajali preteklo soboto, je Srbiji prinesla veliko sramoto in ponižanje ter dvignila prah na drugi strani meje. V začetku je bilo sporno samo dejstvo, da predstava traja 24 ur brez prekinitve. Igralci pa v predstavi prav tako popolnoma goli plešejo tradicionalno grško kolo. Grozljive scene so se nizale druga za drugo, gledalci so si lahko ogledali prizore orgije, simulacije posilstva, notranjost živali in podobno.

Jan Fabre – avtor predstave (Foto: Facebook)

N. Š.