Bolna severnokorejska propaganda prikazuje smrt Donalda Trumpa!

Foto: Twitter

Severna Koreja je v javnosti prikazala grozljivo propagando, s katero zahteva smrt ameriškega predsednika Donalda Trumpa ter še naprej grozi z raketami.

Letaki so se pojavili v južnokorejski prestolnici Seul in prikazujejo severnokorejskega vojaka, ki ima nogo na glavi predsednika ZDA Donalda Trumpa, zraven pa je napis “Nori starec Donald Trump mora umreti.” Grafični letak je le eden od številnih, za katere se domneva, da so bili poslani z balonom čez mejo v Južno Korejo, ki pa že dolgo poskuša izpodbiti vladavino Kima Džonga Una, poroča Express.

Rakete usmerjene v Kapitol 
Druga stran nasilnega letaka prikazuje rakete, usmerjene v Kapitol v Washingtonu, ki je dom ameriške zakonodajne vlade. Stavba na letaku je poškodovana, zraven pa je tudi razrezana ameriška zastava, v katero je stavba ovita, ne manjka pa niti pripis, ki se glasi “Severnokorejski odgovor!”

Foto: Twitter

“Speljali bi vodo na svoj mlin, ne glede na obstoj človeštva”
V izjavi, ki jo je za KCNA (Korean Central News Agency) dal eden izmed državnih uradnikov, je bilo rečeno: “ZDA so vojaški trgovec in uničevalec miru, ki povzroča spore in konflikte po vsem svetu, ne glede na obstoj človeštva bi speljali vodo na svoj mlin.” Dodal je še: “Trump je pozval k popolnemu uničenju naše države in ljudi v areni Združenih narodov in še naprej prinaša jedrska strateška sredstva v Južno Korejo in njeno bližino ter s tem polotok potiska na rob vojne.”

Foto: Twitter

Nekdanji ameriški general Barry McCaffrey, ki je znan po svojih preračunljivih pripombah, je šokiral televizijskega voditelja, ko je dejal, da je “vojna s Severno Korejo načrtovana”.

D. Š.

 • Transformer

  Kolikokrat pa je Trump grozil Severni Koreji, vi pa nič? Države obstajajo zato, ker imajo meje in vodijo svojo politiko kakor sami želijo. OZN naj pomaga šele takrat, ko ena od države prestopi svoje meje in napade drugo državo. Torj, dela za OZN v Ameriki je dovolj, naj modre čelade zasedejo Washington, pentagon in Langley in “počistijo” z producenti vojn. Kdo spodbuja vojno na BV? https://www.rt.com/usa/403433-pentagon-weapons-trafficking-syria/ Ravno tisti, ki hočejo UKRASTI še več zemlje tujih držav in njihovih naravnih bogastev. https://www.almasdarnews.com/article/pictures-syrian-army-confiscates-israeli-armaments-left-behind-rebels-homs/.

  • Steiermark

   transormer, najprej se poskusi “transformirati” v človeka, šele potem gobezdaj! Nemoreš skriti pripadnosti rdečim človekofobnim podganam, ki imajo , ponekod, še vedno “ekskluzivno pravico” odločanja o smrti in življenju svojih sužnjev, kot je to bilo pod množičnim morilcem in pedofilskim psihopatom titom, pa četudi je potrebno na koščke rezati ljudi, jih žive metati med sestradane pse ali jih žive metati v rudniške jarke, kjer po 100 m prostega pada obležijo, napol živi ter počasi umirajo za 10 zidovi, ki so jih zazidale jugokomunajzarske pošasti……Trump bi edino prav storil, če bi z zemljo zravnal s. korejo, ter z njimi deratiziral to deželo zla in satanovih podgan. Seveda bi zraven morali umreti tudi nedolžni ljudje, ki pa , resnici na ljubo zavedenih, ki še vedno jokajo za svojimi rablji, kot so pri nas, za pederajzlom in množičnim morilcem, ki je samo v Sloveniji ustvaril oz. zaukazal poklati več kot 200.000 nedolžnih in poštenih Slovencev, med njimi tisoče otrok, žensk, starcev….ter ustvaril največje pokopališče na svetu, saj v Sloveniji, predvsem na Štajerskem, nemoreš položiti noge, ne da bi teptal grob kakšne žrtve teh rdečih odvratnih satanovih izmečkov!

   • Transformer

    Zaradi takih kot si ti, ki pišejo tako, je nekaterim žal, da Simo Dubajič ni počistil VSEH, ki so jih ameriški in angleški zavezniki vrnili, čeprav so vedeli da jih bojo pobili. In niti Američani niti Angleži nikoli niso izrazili obžalovanja, da so jih vrnili, še več, vedeli so, da so kolaboranti fašisti in nacisti samo za v jame.

    • Steiermark

     Res nisi vreden drugega, kot da tudi tebi dodelijo “pravično sodbo” in te ruknejo v kakšen jašek, z ostalo lažnivo komunistično pedofilsko in morilsko golaznijo……Da so pa tako Angleži, kot Američani v 2. sv. v. zagrešili hude zločine in številčno pobili veliko več ljudi, kot nacisti, to je pa itak vsesplošno znano, samo vam topoglavim potomcem rdečih podgan, ni! Seveda, zločinci, zaradi svoje psihopatske narave, nikoli svojih zločinov, niti ne priznajo, še manj pa jih obžalujejo…..

  • xtc

   Btw tupoglavec v Arabiji in naBV je kaj malo zemlje za ukrast in razen nafte tam ni nič kaj donosnega.

   • Transformer

    Razen nafte in zemeljskega pline, kenede? Zakaj pa misliš, da so napadli Sirijo? zaradipeska za peščene ure? Tam so samo te naravne dobrine, Amijem in Izraelcem se jebe za ljudi, samo da kradejo dobrine. Kdo je preprodajal ukradeno nafto? TURKI, ker drugam po kopne sploh niso mogli tatovi, pa Turkom ni nihče “udaril” sankcij.

    • xtc

     Glej tud men se j************************** na debelo za tepce tvojega kova.

     • Transformer

      A tukaj komentira samo taka zbirka cerkvenih malikovalcev, kot si ti, ki imaš višji IQ samo takrat, kadar greš na kakšen hrib?

 • Caetano

  Aziatski stalinisti mislijo se kako resno. Ze zdavnaj bi se spravili nad sosede, ce se jim Trump ne bi postavil po robu.

 • Olga

  Kaj pa znajo komunisti? Iščejo zunanjega in notranjega sovražnika! Brez tega nimajo kaj pokazati!

  • hle

   Sem ves čas imel ta občutek da so na novi sami komunisti ampak so se prekleto dobro zakamuflirali da jih prej nisem opazil toliko sovražnikov notranjih in zunanjih kot nam tukaj najdejo jih ne najdeš v vseh ostalih medijih skupaj

   • Olga

    Smo vas zbezali na plano, levičar? Resnica boli..

    • The Truth Keeper

     Stara… To, da deliš svoje genetske brate in sestre na leve in desne je živ dokaz, da se ti niti približno ne sanja, kaj se dogaja na tem svetu, zato raje molči! Po bedrcah ti je teklo, ko si se klanjala Josui ozioram Josipu, zdaj pa tu glavna desničarka oziroma karkoli že! Koga bi ti bezala na plano? Raje se skrij! Na bankomat si ne upaš, ko pade mrak! In ravno zaradi takšnih strahopetcev je naša čudovita dežela v krču! Pa le glej, da v nedeljo voliš pravega kandidata, kr to bo rešilo vso sranje…

 • xtc

  Ča se ,da iz tega komunista naredi Ttrump kresničko.

 • Adolf Hitler

  1. Juden lügen scheiß haus media propaganda 2.juden smrad propaganda!!!!!!!!! lep poskus îdov samo ovce se prebujajo zato ne pali več to pri nas židovsk smrad!