Bolni um: Ženska ubila moža, ga zažgala in ljubimca polila s kislino, da bi prevzel moževo identiteto

Foto: YouTube

Ko človek misli, da ga ne more nič več presenetiti, pride na plan novica, kot je ta. Swathi Reddy je namreč skupaj s svojim ljubimcem osumljena umora svojega moža, a to ni vse. Zamislila sta si celo, da bi lahko po tem, ko sta moža brezbrižno zažgala, ljubimec prevzel moževo identiteto. 

Štiriintridesetletna Swathi iz Nagarkurnoola v Indiji je obtožena izvedbe bolnega načrta, in sicer umora 32-letnega moža z namenom, da bi lahko njen ljubimec prevzel njegovo identiteto, potem ko bi ga polila s kislino, da bi bil videti podobno kot njen ubiti mož. Na ta način je namreč poskušala doseči, da je ne bi obtožili moževega umora.

Najprej je Swathi svojega moža omamila s pomočjo injekcije in ga tako zelo poškodovala po glavi, da je nehal dihati. Nato pa ga je skupaj z ljubimcem odpeljala v 150 kilometrov oddaljeni gozd, kjer sta zažgala njegovo truplo. Ob tem se je 34-letnici, ki je bila sicer medicinska sestra, porodila ideja, da bi lahko ljubimca polila s kislino, da bi ta prevzel moževo identiteto. Njen ljubimec je na predlog pristal, nato pa sta oba policiji dejala, da so ju med ropom napadli in pri tem moža polili s kislino.

Foto: iStock

Starša sta opazila spremembo vedenja pri “svojem sinu”
Starša Swathijinega moža sta po dveh tednih od napada opazila spremembo vedenja pri “svojem sinu”, zato sta ga prisilila v identifikacijo s pomočjo prstnega odtisa. Izkazalo se je, da je Rajesh igral, da je njun sin, zato so tako njega kot tudi Swathi obtožili umora moža. Mirror poroča, da so se spori med Swathi in njenim pokojnim možem začeli po tem, ko je mož od sorodnika izvedel, da se njegova žena naokrog vozi z drugim moškim. Ker Swathi v svoj zagovor ni želela povedati ničesar, sta se začela prepirati in verjetno je Swathi takrat začela kovati svoj peklenski načrt.

N. Ž.