fbpx

Bolno na kvadrat: 28-letni migrant spolno nadlegoval upokojenki, stari 74 in 91 let!

Foto: iStock

Saj ni res, pa je. Oskrbnik arabskih korenin v domu za ostarele je bil obtožen spolnega nadlegovanja, potem ko je dve upokojenki po telefonu pozival, da naj imata z njim spolne odnose, navaja švedski Fria Tider. Najbolj bolno pa je, da gre za moškega, starega 28 let, ki je pred tem delal v domu za upokojence, sedaj pa študira, da bi lahko poučeval otroke.

Nadlegovanje 74-letne in 91-letne upokojenke s strani 28-letnika se je odvijalo januarja letos. Sprva je ta poklical 74-letnico in ji dejal, da se je popoldan že zapletel z njeno sosedo in poskrbel, da je doživela nekaj orgazmov. Nato pa je vprašal, če si želi enako. “Ne želiš imeti spolnega odnosa z mano?” je vprašal, ko ga je zgrožena upokojenka vprašala, če lahko še enkrat ponovi povedano, saj preprosto ni mogla verjeti, kaj sliši.

Po neuspelem poskusu se je spravil še nad 91-letnico in ji pojasnil, da si želi sesati njene prsi, in ji ponudil denar za spolne usluge. Nič čudnega ni, da sta obe žrtvi po telefonskem pogovoru z nadlegovalcem postali prestrašeni. Kljub temu, da ju je ta nadlegoval preko skrite številke, pa je policija kmalu ugotovila identiteto moškega.

Foto: iStock

Migrant želi sedaj poučevati otroke
Sodnik okrožnega sodišča Linkoping je moškega kaznoval zaradi dveh primerov spolnega nadlegovanja. Plačati mora globo v višini 6.000 švedskih kron, kar znaša okrog 580 evrov, enaka zneska pa bo ta moral plačati tudi žrtvama. Omenjeni migrant, ki je prej živel v Motalinu in delal v tamkajšnjih domovih za upokojence, danes študira, da bi postal učitelj.

N. Ž.