Brezbrižna učiteljica iz ZDA na zadnjih sedežih avtomobila spolno zlorabila enega svojih učencev

Obtožena učiteljica Rachel Gonzalez (Foto: Facebook/@BayCityTXPD

Nedavno so v Teksasu, natančneje v mestu Bay City, aretirali 44-letno učiteljico. Obtožili so jo nadlegovanja in neprimernega odnosa z učencem, s katerim je na zadnjih sedežih avtomobila imela spolne odnose. V avtomobilu ju je zasačil someščan, po poročanju lokalnih medijev pa je šlo za 13-letnega učenca. Po drugi strani policija spola sploh ne želi razkriti – je bila torej učenka?

Jezen oče je že 14. decembra o pripetljaju poročal šolski policiji, ki je zadevo posredovala naprej. Po opravljeni tedenski preiskavi so učiteljico Rachel Gonzales 22. decembra priprli. Bay City je skupnost 18.000 prebivalcev v okrožju Matagorda, v Teksasu.

Ko je tamkajšnja policija pridobila nalog za preiskavo, so, kot poroča RT, 13-letniku odvzeli mobilni telefon, ga pregledali ter našli sporočila, ki si jih je izmenjeval z učiteljico. Dopisovala sta si o spolnih odnosih, ki sta jih imela. Gonzalesovo, ki je učila na eni izmed srednjih šol v Bay Cityju, so obtožili nadlegovanja in neprimernega odnosa z učencem. Čeprav je več medijev poročalo, da gre za fanta, pa policija menda ne želi razkriti spola učenca. RT poroča, da Gonzalesova na sojenje še čaka.

Fotografija obtožene učiteljice preplavila Facebook, ogorčenju ni konca
Teksaška policija je fotografijo obtoženke delila na Facebooku, nato pa jo je do tega trenutka delilo še 682 drugih uporabnikov. Policija je ob fotografiji zapisala: “V petek, 15. decembra 2017, ob približno 13.34, so se detektivi odzvali na srečanje s policijo in vodstvom omenjene srednje šole, kjer je bila zaposlena učiteljica. Ob prihodu so jih opozorili na neustrezno in neprimerno razmerje med učiteljico in učencem, ki naj bi v četrtek, 14. decembra 2017, imela spolni odnos. Policija je od žrtvinega očeta prejela informacije, ki so razkrivale, da so 44-letno učiteljico Rachel Gonzales videli na zadnjih sedežih vozila, ob njej pa je bila 13-letna žrtev. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču /…/ Na zahtevo okrožnega javnega tožilca je policija zadevo predala detektivom. Ti so pridobili nalog za dostop do žrtvinega telefona, na katerem so našli dokaze, ki kažejo na neprimeren odnos, nato pa zahtevali nalog za aretacijo Gonzalesove. 22. decembra 2017, okoli 16.40, so jo aretirali. Poslali so jo v Matagordaški zapor.”

Spolnih zlorab učencev je vedno več
Relativno nov teksaški zakon, ki je v veljavo stopil septembra, želi preprečiti neprimerne odnose med učenci in učitelji, in sicer z uvedbo strogih kazni za učitelje, pa tudi za skrbnike, ki o tem molčijo. V letu 2016/17 je Teksaška agencija za izobraževanje (TEA) poročala o kar 302 preiskavah spolnih zlorab, kar je za 145 odstotkov več kot v obdobju 2008/09, ko je TEA začela spremljati takšne kršitve, poroča Breitbart Texas.

A. L.

 

 • Asterix in Obelix

  A gospa peder Makaron je pa še kar zunaj?

 • DJURO SUMAR

  Tile muslimani pa res povzročajo same težave. Sedaj so se spravili še na dečke. Pri nas v Sloveniji je drugače, se kar tastari med seboj pobijajo. Sem bral, da je mož kar pred hišo zaklal svojo ženo. Ker jo je ubil z nožem, malo sumim, da je morda muslimanske vere, saj katoliki tega ne počno.

  • Steiermark

   Prav imaš, vse svinjarije, ki se zgodijo v Sloveniji, so zagrešeni od tvoje braće, muslićev ali drugih bizantincev, ki taborite v Sloveniji ter se izdajate za Slovence in katoliške vere! Naj te spomnim na zgodbico o prašičku, ki se je skotil v kravji štali, pa še zato ni postal krava!

 • xtc

  Pedofili so bolani ljudje tudi za Titeka se ve ,da je imel rad deklice,ki so nato skrivnostno izginile po grapah Bosne,pa tudi Mao,pa Pol Pot.Gre za bolano druščino ,ki jo je treba spraviti s sveta,pa naj bo ta ali oni.

  • Steiermark

   Rad je imel tudi “dečke”, posebaj tiste okrog 9. leta starosti in stare znucane pedre, ki jih je “obiskoval” občasno, na svojem “potepanju” po jugovini, tudi nekega starega kamnoseka na Golem otoku, kjer je “opravil” svoje potrebe kar med postankom z avtomobilom in kar je opazil tudi njegov šofer….. Pod njim so pa vsi ljudje, kar “čudežno” izginjali – vsaj 200.000 Slovencev in ca. 1.000.0000 jugosloanov!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!