fbpx

Britanske aktivistke proti nošenju mask povsem brez vajeti: Na letalu so kašljale in niso želele nositi mask

Podivjane Britanke (Foto: YouTube)

Tri britanske aktivistke proti nošenju mask kot ukrepu proti covid-19, ki so se vračale iz Berlina, kjer je bil na omenjeno temo protest, so se, po poročanju britanskega Daily Maila, na letalu vedle kot pubertetniške smrklje. Najprej so se zapletle v prepir z osebjem na letalu, ker niso želel nositi mask, nato pa so “porogljivo” kašljale med letom. Ena od njih je objavila fotografijo veselja, ko so “zmagale v prepiru z osebjem letala”.

Tri britanske aktivistke proti nošenju mask so se na letu od Berlina do Londona, ko so se vračale iz nemške prestolnice, po poročanju Daily Maila, vedle kot podivjane pubertetnice.

Charisse Burchett, ena od treh, je na družbenih omrežjih objavila fotografijo “veselega trojčka” brez mask in v prešernem razpoloženju, ker naj bi zmagale v prepiru z osebjem letala. Nanje se je vsul plaz obtožb, da so se vedle kot podivjane pubertetnice.

Anarho – socialistična aktivistka
Neimenovana priča je izjavila, da se je vodja trojčka vedla razvajeno, da je postopala po letalu gor in dol in kričala na zaposlene. Dodala je, da so vsi na letalu vedenje trojčka obsodili, da se je osebje vedlo izjemno profesionalno, tudi policija, ko je prišla. Zaenkrat še ni jasno, zakaj so trojčku kljub vsemu dovolili ostati na letalu, čeprav naj bi vse tri imele nekakšna potrdila, da lahko potujejo brez mask.

Bežen pogled na Twitter profil Burchettove kaže na to, da gre bodisi za izjemno skrajno, skoraj gotovo anarho – socialistično aktivistko (indici: Palestina, cepiva povzročajo avtizem, tetovaža svobode), bodisi za profil, ustvarjen za provociranje (ker se zdi nekoliko na prvo žogo). Za kakšne namene, ni jasno.

Twitter Burchettove (Vir: Twitter)

Burchettova sicer trdi, da so bile spremljevalke zdravnikov, ki so v Berlin na proteste zoper nove ukrepe šli predavat o lažeh glede covida 19 in tudi sicer, kot si lahko ogledate na njenem profilu, verjame, da gre za zaroto in da so ljudje kot je ona svojstveni heroji. Na svojem Facebook profilu je objavila izjavo, namenjeno vsem, ki jo žalijo, z veliko “anonymus simbolizma”, kar je z izorom na njen profil precej simptomatično:

Izjava Burchett (Vir: Facebook)

Aleš Ernecl