Britanski časnik samskim ženskam svetuje: pojdite na izlet v Maroko! Ali dve obglavljeni turistki nista bili dovolj!?!

Umorjeni Skandinavki. Foto: twitter

Le slabe tri mesece po brutalnem obglavljenju dveh mladenk v Maroku, Maren Ueland z Norveške in Louise Vesterager Jespersen z Danske, je britanski časnik The Independent izdal vodnik za samske ženske, v katerem jih poziva, naj gredo na “off-map” pohodniško pustolovščino po Maroku, in to same, ter na tak način počastijo mednarodni dan žena.

Prispevek je bil objavljen v torek pod naslovom: “Mednarodni dan žena: deset najboljših potovanj za solo popotnice”, v njem pa so kot prvo in najboljšo izbiro navedli pohod po Maroku. Intrepid travel je začel z novimi ekspedicijami za ženske, na katerih se ukvarjajo z razbijanjem ovir, spodbujanjem raznoraznih razprav in ustvarjanjem zanimivih, obširnih izkušenj za ženske, ki so brez omejitev.

Njihova ženska izletniška ekspedicija “Maroko” se začne v Marakešu in poteka skozi dolino Bougmez, nadaljuje pa se ob vznožju Azourkija. Pohodnice dobijo priložnost tudi, da obiščejo žensko kopalnico v Talsanantu, celotna avantura pa stane 675 funtov, vključno s sedmimi nočitvami, štirimi kosili, petimi večerjami in z vrsto aktivnostmi, od lokalne folklorne delavnice do berberjeve delavnice za ličenje.

Kljub smrtnim nevarnostim, ki na ženske pretijo v Maroku, v ponudbi ni nobenih varnostnih opozoril
Glede na to, da je pohod namenjen izključno samskim ženskam, si lahko predstavljamo, kako bi reagirali tamkajšnji arabski moški, če bi pred seboj zagledali veliko skupino Evropejk, ki bi bile zaradi vročine dokaj pomanjkljivo oblečene. K temu prištejmo tudi veliko mero naklonjenosti mladih naivnih Evropejk do Arabcev. Kljub temu ponudba za žensko izletniško ekspedicijo v Maroko ne vsebuje prav nobenih varnostnih opozoril. Upajmo samo, da na nas ne čaka spet kakšna grozljiva novica – kot pred skoraj tremi meseci, ko smo poročali o dveh mladenkah, Maren Ueland z Norveške in Louise Vesterager Jespersen z Danske, ki so ju ravno v Maroku zverinsko obglavili, nato pa njun umor objavili na spletu.

Louisa Jespersen in Maren Ueland, ki so ju islamisti grozljivo obglavili. (Foto: Twitter)

M.M.

 • althar

  Stari, dobri “pejt u maloro” so zgleda zamenal s “pejt u Maroko”.

  • Van Der Waals

   IZVOLITE LEVIČARJI NAJ VAS OBREŽEJO V MAROKU!!! BODO SAJ NAM NAREDILI USLUGO!!!

   • Goran Hvala

    ce poslusam vas kako cvilite vas obrezujejo ze vsaj 70let…:-)

    • stane

     Ohohohooo……..misli na komunjare….

 • bojan

  za tako ponudbo vrjetno stoji kak tak ki ženske sovraži

 • xtc

  Verjetnoje ta ponudba ekskluzivno namenjena po popustu tudi predvsem za levičarke,lezbijke in feministke.
  Kdo bi vedel?.

  • Goran Hvala

   halooo.. za desnjakarce in jansevistke verjetno ne saj se niso sle dlje od konfina svoje hise. . tam je za vas ze tujina. da ne govorimo ko se spustite v mesto.. pa to je cel projekt.. pa k masi itd….to je ze eksotika.. al kako. le kdo bi vedel..

   • xtc

    Kaj je bebo,a te baba zopet sexualno strada?
    Lezbijka ali feministka?.Sicer ne vem zakaj ,bi desničarke hodile iskat tiče v Maroko,desni to zrihtamo ornk,levi pa imaste uvele-kot vaš Maršal zato vam potem babe letajo okrog farjev pa po maroku in še kje.

    • stane

     Madona,ta je pa ornk povedu!

     • xtc

      Ja,je kej naj pa pove,k mu pol Fužin babo nateguje.

 • Andrej

  A majo LGBT pa taki kaj popusta?

 • freedomfighter

  Pravilno tiste ki nasedejo reklami je.pravilno da zakljucijo zivljensko pot…darwin pa to

 • Mirko Sedlar

  Dobro da Britanci spremljajo nova24TV da jih opozoritie na morebitne nevšečnosti na potovanjih.
  Poizkusite še z opozorili naj se malmali fantki in deklice izogibajo sakralnih objektov v lasti RKC da jih ne bi kaj zapeklo ….

  • xtc

   Sej so se tud Titeka pa se je končalo v grabnih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!