fbpx

Britanski par spolno zlorabljal deklico in prek Skypa vse predvajala drugemu pedofilu!

Foto: Twitter

Pedofilski par iz Velike Britanije je omamil mlado deklico, ki sta jo poimenovala “speča lepotica”, nato pa sta jo spolno zlorabila in celoten akt spolne zlorabe mladoletnega otroka  prek Skypa predvajala drugemu pedofilu.

Iz Devona v Veliki Britaniji prihaja vest o prijetju dveh pedofilov 34-letne Sarah Gotham in 36-letnega Craiga Forbesa, ki sta na Skypu v živo predvajala spolno zlorabo deklice drugemu pedofilu.

Preberite več: Pedofil priznal posilstvo petih 9-letnih otrok in dobil samo 13 let zapora

Izmenjali Skype podatke in predvajali odvratna dejanja
Gothamova in Forbes sta prvič stopila v stik s pedofilko Kori Ellis na spletnem mestu “klepet ruleta”, kjer so se našli po skupnem iskanju besed “pedo” ali “pedophile” v meniju slik. Par in ameriška pedofilka, ki je registrirana spolna prestopnica, so si nato izmenjali Skype podatke in si tako predvajali svoja odvratna dejanja.

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Na sodišču Plymouth Crown so paru sodili na podlagi slišanega. Par je imel spolne seje, medtem ko je bila deklica prisotna, Gothamova pa je tako imela spolne odnose z deklico ter dejanje v živo  predvajala Ellisovi. Gothamova je za ostudna dejanja obsojena na devet let, njen partner Forbes pa na osem.

Spletno zlorabo odkrili s sodelovanjem z mednarodnimi organi pregona
Par je pritegnil pozornost britanske policije šele, ko je policija v ZDA aretirala Ellisovo zaradi nespodobnih fotografij otrok. Tako so Ellisovo zaradi pričanja proti paru pripeljali v Združeno kraljestvo, kjer je dejala: “Par je imel fetiš na noge, zaradi česar sta prosila deklico, naj si lakira nohte na svojih nogah.” Dodala je, da je včasih gledala, kako deklico zlorablja Gothamova, ob drugih priložnostih pa jo je spolno zlorabljal Forbes.

Vodja preiskave Brian Slade, ki raziskuje spletno pedofilijo, je dejal: “Gothamova in Forbes sta naredila grozljiva dejanja ranljivemu otroku. Medtem ko je Forbes priznal, kar je storil, je Gothamova ravnala popolnoma brez kesanja in vedno trdila, da nima nič opraviti z njo.”

 D. Š.