Brutalni zločini migrantov z Bližnjega vzhoda in Afrike se nadaljujejo! Zbudi se, Evropa!

Foto: iStock

Vishofen, Nemčija. Kot po vsej državi je administracija kanclerke Merklove tja naselila migrante. Konkretneje, naselila jih je v stanovanjsko sosesko med tam živeče nemške družine. Med njimi je bila tudi gospa Tina, triinštiridesetletnica, ki se prevzela skrb za nastanjene tujce v imenu občine in postala njihova skrbnica.

Njena družina, mož in dva mladoletna sinova, je bila tujcev navajena. Nekega dne je pri njihovih vhodnih vratih pozvonilo. Matere ni bilo doma, ker je z drugimi migranti šla po nakupih. Vrata je odprl enajstletni Paul. Pred vrati je stal begunec, eden od nastanjenih prosilcev za azil, 26-letni Abdurahman iz Eritreje. Dečka je odrinil v notranjost stanovanja. Deček je izgubil ravnotežje in padel na tla, Eritrejec pa je izza pasu potegnil dolg nož in ga začel zabadati po telesu.

Poskušal mu je prerezati vrat in pri tem neprestano ponavljal: “Umri, umri …” Deček se je poskušal braniti pred nekajkrat močnejšim moškim, ubranil pa ga je družinski pes, ki je skočil na napadalca in ga ugriznil. To je deček izkoristil in zbežal iz stanovanja. Abdurahman mu je z nožem v roki sledil, a je na ulici deček pritegnil pozornost mimo vozečega avtomobila in poiskal pomoč. Storilca so aretirali in pripeljali pred sodišče. Tam se migrant ni branil, o dogodku sploh ni govoril, med sodnim procesom pa je ponavljal, da ga je Paulova mama videla, ko je vstopila v njegovo sobo, da se je nag snemal in da »ženska ne sme videti nagega muslimana, če ga vidi, se to kaznuje s smrtjo«.

Afganistanec napadel v Vidmu, Iračan v Trstu
V Vidmu v Italiji, ki je samo petdeset kilometrov od slovenske meje, so ob pol petih popoldne, ko ljudje hitijo iz službe domov, policisti patruljirali okrog železniške postaje. Tam so bili s posebnim namenom – da bi ujeli prekupčevalce, ki tam prodajajo, in uživalce, ki tam kupujejo drogo. Policisti so opazili moška, ki  sta plezala čez zid zapuščene vojašnice v bližini železniških tirov. Ker sta se jim zdela sumljiva, so jima sledili. Ustavili so Afganistanca, drugi jim je pobegnil. A tega, kar je sledilo, niso pričakovali. Med postopkom identifikacije so v daljavi zaslišali obupane krike na pomoč. Prestrašen ženski glas je prosil: “Pusti me, nočem.” Grozeči moški glas pa: “Kriči, kolikor hočeš. Itak te nihče ne sliši.” Policisti so se pognali, da bi čim prej prišli do kraja, kjer se je očitno dogajalo posilstvo. Sledili so glasovoma in v eni od sob zagledali, kot se da prebrati v policijskem zapisniku. “Mlado žensko, ki je ležala na tleh s spuščenimi hlačami do gležnjev, je s silo na tleh zadrževal moški prav tako s spuščenimi hlačami.” Ženska se je branila, kot se je lahko, a spolnega nasilja ji ni uspelo preprečiti, s svojim prihodom so ga ustavili šele policisti. Storilca, prosilca za azil, Afganistanca dvajsetih let, brez prebivališča in zaposlitve so aretirali in priprli.

Brutalni zločini migrantov z Bližnjega vzhoda in Afrike se nadaljujejo! Zbudi se, Evropa!

Še bliže nam, v Trstu, se je pred nekaj tedni zgodilo podobno. Sedemnajstletna dijakinja let se je po obisku koncerta v bližnjem kraju vračala domov. Ko je izstopila iz avtobusa, je zagledala na tleh ležečega moškega, ki je prosil za pomoč. Prosil jo je, da mu pomaga do njegovega bivališča, ker mu je slabo. In dekle, naivno, je priskočilo na pomoč, odšlo je z njim do dela tržaške železniške postaje, kjer skladiščijo opustele vagone, tam pa jo je moški napadel. Najprej se je je lotil s pestmi, jo tepel in grizel, ji odvzel telefon, denar in nakit, nato pa jo je zvlekel v vagon, jo prisilil, da je pila alkohol, in jo posilil. Ves čas jo je tudi tepel. Kasneje je žrtvi uspelo zbežati. Vstopila je v bližnji avtobus. Policijo so poklicala tri dekleta, ki so opazila žrtev, ki je bila v šoku, ranah in modricah. Dekle so odpeljali v bolnišnico in začeli iskati storilca. Kmalu so ga našli.  Iračan Govand Mekail, šestindvajsetletni prosilec za azil, znan policiji zaradi ropov in nasilja, je sedaj v priporu.

V Genovi žensko najprej ugrabili, nato posiljevali
V Genovi se je zgodilo nekaj podobnega. Družbica italijanskega državljana (politično korektna oznaka; v resnici gre za migranta, ki je dobil državljanstvo v letih, ko so se državljanstva podeljevala “z lopato”) in treh Maročanov, prosilcev za azil, je svojo žrtev, žensko srednjih let, ugrabila in jo odpeljala v dom enega od njih. Tam so jo najprej pretepli, potem pa so jo, ko je zgubila moči in se ni več branila, zvezali z močnim lepilnim trakom. In tedaj se je začela grozljivka: posiljevali so jo drug za drugim, večkrat, vse dokler jim ni bilo zadosti. Potem ko ji niso več posvečali pozornosti, se je znebila lepilnega traku okrog ust in rok ter izkoristila trenutek, ko je bila sama, in poklicala policijo. Kmalu so policisti potrkali na vrata stanovanja. Četverica jo je poskušala skriti, vendar so jo policisti našli v spalnici na postelji in jo rešili. Poleg šoka, psihičnih poškodb, ki jih s seboj prinese posilstvo, celo množično posilstvo, je ženska utrpela tudi nekaj fizičnih poškodb – zlomljen ima nos in ličnico.

Za pravoverne muslimane niso ženske vredne nič, “nevernice” pa še manj!
Ženske za pravoverne muslimane niso vredne nič. Če gre za ženske “nevernice”, nemuslimanke, so vredne manj kot nič. Z ženskami je dovoljeno početi vse, same nimajo nikakršnih pravic. Musliman ima po Koranu lahko štiri zakonite žene, če le lahko vse štiri vzdržuje, skrbi zanje v enaki meri za vse in vsako posebej. No, ta drugi del, da je za mnogoženstvo potreben denar, so pozabili. Sedaj mnogoženstvo izkoriščajo za to, da dobijo še več denarja od držav, ki jih gostijo. Nemčija je šla celo tako daleč, da že pripravlja predlog zakona, ki bi uzakonil mnogoženstvo kot nekaj legalnega, saj večina migrantov  živi v veri, ki to dovoljuje, celo priporoča. S tem bi pravzaprav vzpostavili dva pravna sistema v lastni državi, nacionalnega, evropskega, in takega, ki bi bil osnovan na šeriatskem pravu. Z mnogoženstvom migranti tudi goljufajo socialno državo. Muslimani v Nemčijo pripeljejo še druge žene, se z njimi poročijo v navzočnosti imama, žene potem zahtevajo socialno pomoč, vključno z dodatki, kot “samohranilke z otroki”. Ker ni uradnih zapisov o poroki, dejansko oblasti ne morejo dokazati ničesar. Kako je to videti v praksi? 49-letni Sirec na nemške državne stroške živi s svojimi štirimi ženami in 23 otroki. Ali 32-letni Sirec, ki ima “miniharem”, samo dve ženi in šest otrok, živi na državne stroške. Čeprav je po nemških zakonih poligamija prepovedana, je njemu država dovolila, da pripelje svojo drugo ženo z otroki v Nemčijo zaradi »združitve družine«. In kar je dovoljeno enemu, je dovoljeno vsem. Ahmedu je država priskrbela opremljen dom, denar, otroške dodatke, zdravstveno zavarovanje. In čeprav ima delovno dovoljenje, se je “pater familias” odločil, da ne bo delal. “Imam podporo. Dajejo nam socialno pomoč, hišo. Hvala, mama Merkel,” se je zahvalil dobrotnici, ki mu omogoča lagodno življenje na račun nemških davkoplačevalcev.

Popolnoma neverjetno je, kako drzno in zahrbtno se počasi, a zanesljivo v Evropo prebija šeriatsko pravo. Sistem življenja, kjer ženska ne velja nič. Manj kot nič. In še bolj neverjetno je, da to spodbujajo tisti, ki svoj svetovni nazor gradijo na vrednotah progresivizma in feminizma. Za kakšen glas več na volitvah, muslimanski glasovi so dobrodošli. A vendar, kot je dejal Waleed Al-Husseini, esejist, ustanovitelj Sveta nekdanjih muslimanov Francije, kritik, ki od znotraj dobro pozna to, proti čemur se bori: “Politiki ne razumejo, da s hranjenjem političnega islama ta raste in jih bo kmalu požrl.”

 • branči

  naročilo za 5.000 molitvenih preprog? še polzela bi se šenkrat zagnala ob takem povpraševanju!

  • rubec

   Ko mi je na tla padel kruh z marmelado je baba rekla, a bi se ti kdaj sklonil in pobral kakšno reč. Babam še danes ni jasno, kaj nas čaka.

   • Slovenka

    Meni je jasno, kaj nas čaka v primeru šeriata, in tudi že zdaj vem, da tega ne bom mirno sprejela. Samo ali feministke, transvestitke, lezbače, Fajonke, Tomićke, Joveve in kure iz NSl razumejo, da bodo one prve na vrsti, če se res kaj zgodi, česar nas sam Bog čuvaj.

    Kdaj nas bo Bog rešil te preklete levakarske gnusobe, ki kliče šeriatarje v državo? Ta gnus izdajalski res ne dojame s svojimi kurjimi možgani, da bodo v tem primeru prvi pljuvali kri?

    • Matija Mataja

     Nobenega šeriata ne bo tle…za to bomo poskrbeli moški, spet. Takrat nas bo vseh 99% žensk , ki ste vse po vrsti feministke, ne samo zgoraj naštete, začele spet spoštovat..
     Ko zares zagusti, takrat smo moški spredaj in damo življenje, kar se v današnjem razkošju vsega prav kmalu pozabi in se nam reže jajca če se le lahko…
     Ni čudno, da jih imajo muslimani na kratko… žal rečeno.

     • Slovenka

      Ta trenutek moški bolj slabo skrbite za obrambo meje. Bojim se, da se bomo ženske morale same znajti, kar je škoda, ker sem osebno veliko zagovornica dobrih odnosov in sodelovanja med spoloma.

     • Matija Mataja

      No točno to sem pisal….manipulacija, obračanje besed in napihovanje, žaljenje. To delate večina za 4 stenami..žal je to resnica. Psihično nasilje.
      Ko ti ni bil všeč moj komentar si žaljivo udarila po vseh…klasika.
      Ni ravno tako, kot si napisala…
      In če bi bila res tako prepričana, da bo tu šeriat, se ne bi v naslednjem komentarju šopirila, kako boste očitno ženske zrihtale kar same…a res? No vidiš to sem mislil, ko sem pisal o feminizmu, tistem uničujočem.
      …pa bom sam zaključil tole debato tu.

     • Slovenka

      Zaključiva, super. Lepo se imej.

    • pajot

     ne bojo prvi pljuvali kri. zbežali bojo na varno še preden se bo zares začelo. Tako kot so bežali njihovi idoli po hostah pred Nemci.

   • Dada

    Jasna Kuljaj je izjavila, da imajo Slovenke srečo, da jim je Bosna blizu… da hodijo, “na na hitro”. Vsaj Slovencem ni treba spustiti flaše pira iz rok….

    • rubec

     To je mogoče res. Ne vem pa, kdo hudiča je jasna kuljaj, ali mogoče bolj pravilno, kaj to je. Morebiti kakšna sorta glavnatega zelja?

 • totex39

  Samo nemo lahko opazujemo, kaj dopuščajo evropske vlade migrantom, ki nas vedno bolj oblegajo. Očitno imajo naročniki vpliv nad celotno Evropo.

  • xtc

   Nimajo ga samo narod ne vzame pravice v svoje roke in to je težava.

   • totex39

    Saj to se tudi jaz sprašujem, ampak mora obstajati nekaj , kar narod ne privede k takemu dejanju.

    • xtc

     Bo,bo počakaj ne se bat-sam veselit pa tud ne.

 • Franc Šink

  Samo marš,In tudi slovenski komunisti naj gredo z njimi.

  • WISKY 1000

   upam,da se bodo ljudje pravilno odločili

   • totex39

    Se še nikoli niso, zato pa smo v takem d*reku kot smo.

  • Dada

   Kateri komunisti, Janša, Gorenak, Zinrajh, ja kdo bo pa vodil SDS.

   V Ljubljani je >Slovenec, Kranjčan z izvijačem napadel voznika mestnega avtobusa in ga prisili voziti drugod , kot bu+i moral po liniji. Nora24TV je sicer poročala ZAČELO SE JE PRI NAS Teroristični napad emigranta…… IN seveda, kljub poročanju “normalnih ” slovenskih medijev, da gre za Slovenca, so SDS člani komentirali, da policija laže, da nočejo namerno izdati identitete, krer vlada skriva, ker da je emigrant…….

   • mici

    Si pa dobro obveščena Dada, toliko si nora kot NoraTV. Brez da omeniš Janša …. pa ne moreš. Sreča, da nas je veliko, ki drugače mislimo, kot vi gospa Dada. Začelo se je… pa še res je.

    • Dada

     Hvala mici. Lažje mi je postalo, ko je bivša SDS, odvetnica Ušaj dala intervjuje za Reporter, kako Janša laže in kako je Janša dal navodila, da se organizirajo “prostovoljni protesti” pred sodiščem v Ljubljani, Ušajevi, “da bodo od spodaj organizirani izgledali bolj spontan”! Če ne gre na pošteni način , bo šlo po načinu SDS. Na žalost mu je Ušajeva dala ultimat, če ne…. bo pa tožba. Seveda je Janša ostal tiho….. Molk po starem rimskem pravu… kdor molči, ko bi mogel ali moral spregovoritii in ne zanika, se zdi kakor da tiho pritrjuje.

     Samo čitam nora24tv, in komentiram… hkrati sem ugotovila laži, kot navedeni članek in prirejanje tujega članka s prevodom….ko se izpusti bistveni del originalnega članka, da se spremeni vsebina, za potrebe SDS. VENDAR simpatizerje SDS laži, prirejanje ne moti… vse sprejmejo kot resnico.

 • Antonius

  Veleizdajalec je slovenski Harry Trotel Houdini. Slovencem je rekel, da lahko sanjamo, zdaj pa sanja cela Evropa.

  • xtc

   Prosi boga ,da zaruži v Iranu,ker bo to potem kmalu v EU edino to upanje nam ostaja,da preje bo počilo manj bo žrtev preden se bomo znebili vse te drhali za večno,če se še bo nekaj časa vleklo smo ga resno nadrajsali.

   • Slovenka

    Žal imaš prav. Časa Evropi zmanjkuje.

    • Dada

     Seveda, ker bodo ukinili zimski časa, pomeni tri mesece mnaj. Je treba pohitet.

     • Antonius

      Seveda za vas to pomeni, da boste lahko božične praznike na prostem, preživeli v poletnih cunjicah.
      Neumnim bodo ukinili zimo, pametnim bodo pa samo dan zamaknili za eno uro.

 • xtc

  Golazen,ki izvršuje zgoraj opisana dejanja,mora takoj pod šus,zanimivo je to,da takih stvari ne počenjajo doma-zakaj ne?
  Vprašajte Pakija,Maročana,Alžirca ipd ilegalno drhal,če siupa doma tam posiliti ženo drugega in kaj ga čaka.
  Sleje kot preje bo pisker poln upam le ,da posilijo in zabodejo,čim več sorodnikov tistih,ki vlačijo to drhal gor.

  • Matija Mataja

   Uff čudne želje maš.
   Običajno s takimi željami za druge, to potegneš nase…sej nis vedu kaj.?
   Bogi si res….le kako bi vedu, če ti je bog VV

 • rubec

  Ah, kaj bi s tem. Danes je na tv za nas nekaj bolj ključnega. Zvezde plešejo.

  • xtc

   Kmalu bodo nad Teheranom.

   • macon

    A puščava se jim bo še ponoči svetila?

    • xtc

     Radioaktivna veš da.

  • xtc

   Rubc?
   A s ti kaj razmišljal kako bi ti lahko bilo ime pod “religijo miru”.
   Rauf Al Gafari Rufaz bi bilo vejetno zelo modno.

   • rubec

    Tudi v redu. Samo da ne Challe Salle.

 • Franc Šink

  Tudi”mama” Merkel ni za muslimane vredna popolnoma nič.

  • xtc

   Sej jo ne morjo “nafilat” jalova in prestara.

   • Franc Šink

    Srečo ima, da ima suho češpljo.

    • xtc

     Pa zaribane lagre.

 • xtc

  Pravijo ,da so v VB zmagali Brexitovci tj. Brusljo skeptiki in kot je videti Britanci odhajajo.
  Mislim ,da bo počasi tudi tako z drugimi EU državami,če želijo svojo varnost in izogib vojne,ki jo kuha Merckel -Macron naveza.

  • Stric iz ozadja

   Evropski parlament pa res zelo vpliva na Brexit. Kljucna orodja so se zmeraj v rokah britanske vlade. Tako da bo treba zmagat na parlamentarnih volitvah, kjer pa ni propocionalni sistem ampak FPTP in v preteklosti Farage s tem sistemom ni imel veliko srece.

   • xtc

    Seveda pa nakazuje rezutat volitev tam ter nauk Evropejcem ,da naj malce prizeljijo Bruselj krate oz. da je čas da jih dajo na čevelj-sicer bo vojna.

    • Stric iz ozadja

     Bolj ne kot ja.

     2014 Evropske volitve (propocionalni sistem): UKIP 26.6% 24 sedezev od 75 (33% sedezev)
     2015 Parlamentarne volitve (vecinski sistem): UKIP 12.6% 1 sedez od 650 (0.0015% sedezev)

     Pa je bilo samo eno leto razlike.

     Tudi ce gledas rezultate anket za evropske in parlamentarne volitve za UK, dajejo precej razlicne rezultate.

 • rubec

  Na nacionalni televiziji nekako ne ujamem napovedi za dokumentarec Spolne sužnje izven katoliške cerkve. Sem mar preveč po gostilnah in premalo pred TV?

  • xtc

   Boslušaš SLO verzijo RTV Teheran.

 • ZatonMesecnikov

  Sj bo za njih poskrbelo pravosodje, bo dejal levičar. Levičar bi z veseljem žrtvoval življenja europejcev na tak način, da bi iz množice potegnil “tiste prave” za idealno multikulti družbo.

  Kot je pokazala zgodovina, levičarju življenja njegovih sonarodnjakov nikoli niso bila mar. Kjerkoli je bil.

  • Slovenka

   Znan je njihov rek: žrtve morajo biti.

  • Wizeman

   Tako si zahojen, da sam sebi verjameš laži, ki si si jih sam izmislil…..

   • ZatonMesecnikov

    pač izkušnje z levičarji že celo življenje….

 • Matija Mataja

  Stranke, ki jih je Bruselj pregovoril, da podpišejo migrantske kvote … je treba nadaljevat…ok bom… so soodgovorne, brez kakršnega koli izgovora, za tole stanje … Vse, brez izjem.

  • Matija Mataja

   Hahaha….lej hinavce..zdej ste mi dali nazaj komentar. kere hijene.
   Res, ko vas človek gleda, reče na žalost iz srca, ni čudno …

 • xtc

  Ti a te je Prle dopumpal?
  Da se tako repenčiš?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Na letošnji 15. proslavi Dan mladosti – radosti v Kumrovcu na Hrvaškem se je zbralo več kot 10.000 ljudi, kar je največ do zdaj. Zato jutri na volitve in vsi volite LEVICO!!!

  PS: In prosim, da ne kršite volilnega molka…kapish?

  • Big Bird-Veliki Tič

   Na najbolj množično proslavo so prišli z vseh koncev Hrvaške, Slovenije ter Bosne in Hercegovine. Tokrat je šlo za mlade ljudi. Med drugim so predstavnike poslala antifašistična združenja iz držav nekdanje Jugoslavije, v Kumrovec so prišli tudi nekateri udeleženci partizanskega gibanja iz druge svetovne vojne…SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU!!!

   • xtc

    He,he,he na Kurah poročajo ,da je šlo za zombije dišečih po cipresah,ki jim žene mah na r*** ino sino NOB koljaša.

  • slosin

   10.000 bedakov na enem mestu…..malo v primerjavi s tem, koliko sta jih privabila na svoje fašistične shode Dolfe….Musolini…

   • Big Bird-Veliki Tič

    Čuj voluhar, za časa Tita je mladina imela svojo bodočnost in je bila srečna . So delali in se izobraževali doma in v tujini, hodili na delovne akcije in se družili…v športu bili najboljši na svetu in prepoznavni. Vojska čuvala meje pred begunci in sovražniki raznih barv, delali po celem svetu, od Afrike, Amerike, Libije, Nemčije, Iraka, Rusije in bili dobro plačni . Doma so jim pa nacionalisti uničili državo in tako bodo tudi uničili Evropo… Isti scenarij, začelo se je na Madžarskem, Polskem, malo v Franciji in v Italiji…tudi slovenija ima simpatizerje in peto- kolonaše v SDS-u…ki bi za en evro prodali svojo lastno mater iz pohlepa in se tolkli po prsih… jaz sem pofukan domoljub. Da bruhneš!!!

    • slosin

     čuj voluhar, ti si pravi jugoljub….nisi naletel na ta pravega….take pravljice, ki jih pripoveduješ, sem poslušal 40 let …probaj kje drugje, tu smo odrasli…

    • macon

     Vsi komunajzarski športni klošarji skupaj niso zaslužili kot en Dragič ali Kopitar, ampak možnost zaslužka je ustvaril kapitalizem, ki dobiček deli tistim, ki ga ustvarjajo.

     Jugoslovanski športniki so po karieri, kjer jim je večino pobrala zveza, šli v službe ali pa životarili. Enako izumitelji, dobri umetniki, še nadpovprečni v službah so dobili malo več od fizikalcev kar je še danes (socialni bonbončki in brutalna progresivna obdavčitev dela, ki 99% ljudi da v okvir 1:3 v neto izplačilu, ampak kot že rečeno oni spodaj dobi zastonj vrtec, doklade in še kaj pa se še to izenači).

     So pa super zaslužili nepismeni rudarji, zato pa v Velenju in Zasavju še danes častijo komunajzeraj.

  • piko8

   10000 bedakov udbovske dece povojnih morivcev, kapiš!!!

   • Slovenka

    10.000 izmečkov. Kar je naših lopovov tam, ko bi le ostali v Kumrovcu in ne bi več pili krvi Sloveniji.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Jutri vsi volimo LEVICO… Kapish?

  • piko8

   Voli volijo VOLE!!

   • xtc

    Tud razmnožujejo se tako.

 • Matija Mataja

  Aha komentar o podpisovanju migrantskih kvot ste mi pa raje izbrisali…hipokriti in lažnivci, reve.
  Ponavljam, stranke, ki so podpisale migrantske kvote so odgovorne za to stanje……..in nobena od teh strank se nima pravice pojavljati na nobenem proti migrantskem shodu. Brez izjeme!!! Med drugim s tem vzamejo, ukradejo, legitimnost shodu in dejansko naredijo kontra, kot pa da pomagajo ljudem….Jasno…kaj bi človek drugega pričakoval.

  • slosin

   a s ti komunjara….ti imajo hudo slab spomin….O kvotah se je govorilo, ko je Evropa mislila, da bodo prihajali k nam samo iz vojnih območij….Zdej pa masovno prihaja k nam vsa golazen tega sveta…

   • Matija Mataja

    Dej zapri gobec. Pa ne laži. Vsi ti služijo istemu gospodarju. Točno so vedeli

    • slosin

     dej no kakšen argument….zmerjat zna vsak bednik….pa si res komunjara…

     • Matija Mataja

      A je Brščič potem tud komunjara?
      Vemo kdo so stare komunjare…vemo.
      Sploh ne zmerjam, samo dovolj nam je tega laganja in zavajanja.

     • slosin

      Brščič ni komunjara, je premlad, mogoče njegov oče…….Pozna pa komunjare kot star dnar….Kakšno laganje pa zavajanje imaš v mislih…..naše vlade, Serpentinška….izjav policije o migrantih…

     • Matija Mataja

      Preber si moj komentar na katerega si zacvilil in se nehaj sprenevedati.
      ..Brščič je na večih svojih predvolilnih predavanjih, govoril tudi o omenjenih migrantskih kvotah….in zanimivo, ve isto kot jaz. Se pravi, vsi ti ki so podpisali so se priklonili, že davno, istemu gospodarju. Migrantska politika za Evropo pa je planirana že vsaj dve destetletji….
      Ne bluzi…teslo

     • slosin

      ma ti en klinc veš….. migrantski načrt obstaja že več kot 100 let….Kalergijev načrt….Vsi razen tebe in podobnih nevednežev vemo, da je migracije spodbudila Merklca…Te še kej zanima?….Ti kr vpraš….nevedneže sem vedno pripravljen razsvetliti…

     • Matija Mataja

      Merklca….hahaha..sej bi blo smešn če ne bi blo žalostn. Teslo.
      Merklca je lutka….ona ni nič! v tej zgodbi odločanja. Pametnjakovič, pojma nimaš.
      In, če se že napihuješ s Kalergijevim načrtom, seveda si šel srfat…joj si teslo.a veš kdaj je živel Nostradamus, brez da pogledaš sedaj na google?kurac veš.
      Ne pametuj, ker se ti sanja ne.

     • slosin

      res je men se ne sanja….sanjate in bluzite samo levičarji….Za Nostradamusa bi rekel, da je bluzil v petnajstem, mogoče šestnastim stoletjem….No, pa tkole mimogrede….menda je bil čudodelni zdravnik…ampak tebe nebi mogel pozdraviti….za komunjare ni zdravila…Sicer pa, kaj ima on z migranti…

     • xtc

      Nosterdamus je veliko napovedal prav-vendar v zadnjem času levi hudo popravljajo njeove napovedi v korist multikultija in globalnega segrevanja-za oboje Nosterdamus še slišal ni-izogibajo pa se zvezi Papež Antikrist in zaton Rdečega polmeseca in rdeče zvezde.

     • slosin

      ja, levi so mojstri za prikrojevanje zgodovinskih dejstev…

     • Matija Mataja

      Ravno zato, ker zate ni zdravila, ti slaviš kult osebnosti, ti slaviš komunista, jaz ne, zato se mi ne da več ukvarjat s teboj.
      Svinja ostane svinja.

     • slosin

      tud men se neda…kaj bi svinjam bisere trosil…

     • Matija Mataja

      Vidiš da si brez glave. To ti ves čas želim povedati…in brez lastne pameti.

     • Rožle

      Kwa si ti sm pršu neke pridige prodajat …

   • sunday

    muslimanska golazen !!!

  • rubec

   Ko so bile kvote v igri, so to bile druge prilike. Zato Matija in Mataja, teraj se s takimi nakladanji kam drugam. Tukaj smo za razliko od tebe šolani ljudje.

   • Matija Mataja

    Šolani? Res si intiligenten, če daš tak komentar…tu, v komentarjih na portalu nova24. Teb že sobna temperatura dela probleme očitno.
    To so dejstva kar sem napisal, sam kaj ko teb nobena šola ne pomaga, da bi snel furmansko uzdo okrog vratu.
    In….kdo si ti, da mi boš govoru, kje in kdaj naj bom na internetu.. Odjebi ti.

    • rubec

     Teslo, očitno ti edini še ne veš, da sem tukaj jaz gospodar. Da sem intiligenten, to si edino zadel.

     • Matija Mataja

      Vem, da je bil pretežak komentar za razumet.
      O gospodarju pa…pojma nimaš kakšen hlapček si….teslo.

  • rubec

   Mora človek res biti teslo, ko rine na portal, kjer ga brišemo. To dejstvo, mislim na to da si teslo, povem samo tebi. Vsi ostali to že vemo.

   • Matija Mataja

    Cepec…..ti brišeš ja. Se že tresem….ahahahahaha ha
    Teslo

  • macon

   Klasična “vsi so glih” taktika izrojene levice. SDS so zmerna desnica in so seveda sprejeli narek EU in EPP o porazdelitve beguncev po državah s kvotami. To je bilo, ko še ni bilo jasno, da gre v večini primerov za socialne turiste.

   Razlika je med migrant in begunec, konec koncev smo gostili 70.000 bosanskih beguncev. Ampak ti si preveč pokvarjen in zabit, torej komunajzar, da ne bi vsega metal v isti koš, ker je to vaša leva agenda. Ko vse zajebete, se krivda porazdeli oziroma so vsega krivi drugi.

   • Matija Mataja

    Kero sprenevedanje.
    Jezus je rekel:”ne mečite diamante svinjam.”…zato tudi tebi ne bom več pisal.
    Keamberger pa:”…bojte se spreobrnjenih komunistov, ti so največi lopovi drage Slovenke, dragi Slovenci, ludi moji.”

    • macon

     Saj si dobro zastavil v perfidno smer, ampak si žall prezabit, da bi znal malo bolje zakamuflirati svoj komunajzeraj. Žal si precej prekratek.

     • Matija Mataja

      Tvoj komentar je ena sama puhlica, brez enega argumenta. Le to se vidi, da ti je muca jezička popapala. Zelo kratek in glup komentar. Svinja pač

     • rubec

      Majmun, macon je zate profesor. In ni me sram priznati, zame tudi. Zate majmunsko rdeče teslo se pa ve. Vi sramu ne poznate.

     • Matija Mataja

      Haha….lep komentar.predvsem lepo povezan in dokaz da si gospodar. Butl mali. Ti nisi niti gospodar svojga penzlna , ker ne morš zdržat niti dan, da si ga ne bi drkal…
      Ti pa macronček, pa bi že počas mogla it spat, zjutri so risanke od 7ih naprej. Gremo …

     • rubec

      Imajo tvoji starši dodatek, ker imajo takega bedaka doma, ali so jim vlogo zavrnili?

     • Rožle

      Samo men ne zgleda tale glih, da bi bil tip ..?
      Ali pač … lahko, da je samo transvestit ..?

     • Slovenka

      Macon ima dobre komentarje. Žal jih Matija Mataja, kdorkoli pač je ta forumski smetar, ne razume ali pa se spreneveda. Blokiraj tipa in pa pa.

     • rubec

      Saj bi, ampak ob takih debilih dobim zagon.
      Lp

     • Matija Mataja

      Tud jst….

     • Matija Mataja

      O lej jo prikrito feministko..smet.
      Komaj čakam..da me blokiraš

     • Slovenka

      Ena, dva, tri in te ni.

     • Matija Mataja

      Brez skrbi..še kako sem. Zase te naj skrbi, ker si tam kjer te ni.

     • Matija Mataja

      In lepo da si priznal kako neverjetno si zabit

     • macon

      Komunajzarji kot režimski prasci ne morete očitati nemoralnosti opoziciji. Vi se namreč mastite pri koritu. :)

      Res si bedak, nič čudnega, da tukaj opletaš s svojo neumnostjo.

     • Matija Mataja

      Oh…..si se pa potrudu, da si potrdil prijateljevo tezo kok si pamezen. Butlček
      Mrš spat.

     • macon

      Bebček, potrudi se za kako svojo misel. Malo bebljaj, to bo vsaj res tvoje.

    • rubec

     Te ni sram rdeči majmun, da jezusa sploh omenjaš?

     • Matija Mataja

      Ne me ni…ker je Jezus tud razbil farizejem tempelj. Sam ti pojma nimaš o tem, niti ne kaj je to pomenilo..
      Jst mam Jezusa živga v svojmu srcu,
      ti pa v spovednic ko govoriš farju da si ga drkaš pa lažeš.

     • rubec

      Nagoni v spovednico Matejo. Če je mlada, si jo bom rade volje privoščil. Pod 16 prosim.

     • Matija Mataja

      Ti si lahko privoščiš samo tisto revšno svojo…gravžek

     • Matija Mataja

      Je muca jezička popapala.

     • rubec

      Znaš kaj drugega napisat? Slučajno?

     • Matija Mataja

      Marsikej sem ti napisal…pa si preveč glup, da bi kej druzga prebral kot ‘muca’. Še lep čas ne bo nč od muce drkač mali

     • rubec

      Teslo, še enkrat čeprav dvomim da bo pomagalo. Ta forum majmun ne bo zate. Tu smo prisotni šolani ljudje.

     • Matija Mataja

      Zato tudi taki pridemo, da premešamo meglo

     • rubec

      Čirikli, saj ne da bi hotel biti nesramen ampak tukaj pač ne spadaš . Jebi ga, jaz nisem kriv da si se že rodil kot bedak.

     • rubec

      Tak stavek lahko samo idiot zapiše.

    • xtc

     Skoraj taki kot Madžarski cigani iz SLO CKZ.

 • Ryuk

  Na youtube-u je že objavljen film Lauren Southern, Borderless.

 • xtc

  He,he,he.
  Na Kurah ponosno sporočajo ,da naj bi se danes zbralo v Kumrovcu kakih10.ooo umskih bolnikov,večinoma gre za ostarele in dementne, na plenicah ki večinoma dišijo po cipresah,kranclih in mahu-govor jim je drža zombi sin Titovega zločinca in tat v zadevi Patrija CRO-Mesić.

 • xtc

  Kaj zapisati?
  Same Pop Kure javno priznavajo,da je Kumrovec postal zbirališče dementnih,obnemogklih,umsko prikrajšanih ostarelih na plenicah,ki živijo nek drug svet.
  No ja mogoče pa so Kitajci zadeli terno z nakupom Titove valilnice CK jevcev i”n bodo tja za lepe denarje v dome za onemogle sprejemali pleničarje dementne levake in dišeče leve po krancljih in cipresah z rdečo zvezdo.

 • Miki Miška

  ti dada ne boš nič vodil ker si nesposoben za bilo kaj.. gnoj

  • xtc

   In kaj naj bi vodil*?
   Ah ja titovo kolo dementnih po cipresah dišečih levičarjev v kumrovcu.

 • macon

  Strah je tebe, zato pa takole pišeš, strah za tvoj ljubi lopovski komunajzeraj iz katerega cuzaš za svojo bedno eksistenco.

  Lepo je, da malo manj preklinjaš, ker sploh nisi bil zanimiv.

 • GTA5COOLLOVER

  Alles in gasscomore!

 • Matija Mataja

  Stranke, ki so podpisale migrantske kvote so odgovorne za to stanje……..in nobena od teh strank se nima pravice pojavljati na nobenem proti migrantskem shodu. Brez izjeme!!! Med drugim s tem vzamejo, ukradejo, legitimnost shodu in dejansko naredijo kontra, kot pa da pomagajo ljudem….Jasno…kaj bi človek drugega pričakoval-vse za oblast, preko trupel.

  • rubec

   Hahaha. Kakšen novi debil na tem portalu. A si ti kake nove vrste robotske izdelave?

   • Rožle

    Hitachija Machijaja :) ..

   • traktor

    Brez veze, pust ga vsegliharja. Če pa slučajno to ni, ga vprašaj, če slučajno ve, kaj je vseeno.

 • Clemen J.

  Ne jezi se muslič lahko te raznese pa glih med ramadanom med ostalimi pedofili. No al pa če te slovenija prec malo bolj čista.

 • Valter BraniSlav

  .Vsi vi danes ki pljuvate po Josipu Brozu, povejte kaj bi bilo z nami da ni bilo Tita?

  Ne, Slovenija ne bi bila druga Avstrija ali Svica.
  Slovenija bi bila del Sovjetskega imperija. Bili bi jebena stranka tako kot so bili vse druge komunisticne drzave pod okriljem Sovjetske zveze. Ker smo imeli Tita smo takrat ziveli neprimerno boljse kot ves ostali Vzhocni blok. Da ni bilo Tita bi pac imeli Stalina ki je pobijal iz uzitka, Tito pa samo iz potrebe.

  Ne sanjarite o sprorazumu 50/50 ker je bil to samo Churchilov predlog Oktobra 1944 v Moskvi. Iz tega predloga se ni izcimilo nic.

  Res je, od leta 1977 zivim v ZDA kjer sem uspesen podjetnik, vendar se casov pred mojim odhodom se zelo dobro spominjam.
  V Titovi SFRJ sem imel prost dostop do izborazbe in odprte meje. Po koncani ekonomiji sem se odselil v ZDA kjer sem se danes in kjer sem znanje prodal za masten denar.
  Za dar izobrazbe sem Titovi SFRJ neizmerno hvalezen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!