fbpx

Brutalno: 18-letnica skrivaje rodila in zakopala dojenčico na dvorišču – nato se je poveselila, da ima raven trebuh!

Foto: Facebook

Krutost očitno ne pozna meja. Najstnica je osumljena umora dojenčice, ki jo je le nekaj trenutkov pred tem rodila in jo nato zakopala na dvorišču. Materi je v sporočilu brez kakršnegakoli sramu zapisala: “Dobesedno brez besed sem, kako srečna sem, da se mi je trebuh povrnil nazaj. O, moj bog.”

20-letna Brooke Skylar Richardson se je znašla na sojenju zaradi umora svoje hčerkice. Maja 2017 je rodila dojenčico, ki jo poimenovala Annabelle in jo nato zakopala na dvorišču.

Julija so jo ujeli pri istem ginekologu, pri katerem je izvedela za svojo nosečnost, ko je poizvedovala za kontracepcijo. Tedaj so jo povprašali, kako je šlo z njeno nosečnostjo, pa je tam priznala, da je dojenčico zakopala. Po besedah tožilstva je celo pretepla hčerkico, pred rojstvom pa je preiskala vse možnosti, kako bi se je znebila.

Naj bi bila bleda
Odvetniki navijačice trdijo, da je bila dojenčica ob rojstvu bleda, poleg tega pa naj ne bi dihala. Zaradi tega naj bi Brooke postala panična, zato se jo je odločila pokopati na dvorišču. Brooke naj bi živela v prepričanju, da jo do rojstva ločijo še meseci, nato pa naj bi 11 dni po tem, ko je izvedela, da je noseča, rodila. Trdijo, da ker ni vedela, kaj naj naredi, jo je pokopala kar na dvorišču.

Foto: Twitter

Obe z materjo naj ne bi vedeli ničesar
V uvodnih argumentih na sojenju je bilo mogoče slišati, kako tako hčerka kot tudi njena mati trdita, da nista vedeli za njeno nosečnost. Ko pa so razkrili vsebino sporočila, ki ga je Brooke poslala svoji materi, je postalo jasno, da gre za laž. “Povsem brez besed sem, kako sem srečna. Dobesedno navdušena sem, da bom lahko za večerjo oblekla nekaj luštnega. Juhuu, moj trebuh je nazaj in izkoristila bom to priložnost, da bo vse skupaj izgledalo neverjetno.” Nekaj ur po rojstvu je celo obiskala telovadnico in naredila selfi v ogledalu, iz katerega je bil razviden njen trebuh.

Foto: Twitter

7. maja 2017, ko je družina Brooke spala, je ta potihoma rodila. “Brooke je nato vzela življenje svoje hčerke v svoje roke, uničila vse dokaze o rojstvu in jo pokopala na dvorišču,” poroča Daily Mail. Na sled pa so ji prišli, ko je obiskala ginekologa, da bi si priskrbela kontracepcijo, kjer so jo povprašali glede rojstva. Tam je le priznala, da je hčerkico zakopala na dvorišču.

Oče otroka za obstoj hčerkice ni vedel
Med tistimi, ki so na sojenju v sredo pričali, je bil tudi 21-letni Trey Johnson, ki pravi, da je oče otroka. Povedal je, da sta z Brooke avgusta 2016 dvakrat imela spolne odnose, enkrat brez zaščite, in takrat je verjetno tudi zanosila. A glede otroka pravi, da ni vedel ničesar. Izprašali pa so tudi ginekologa, ki je diagnosticiral nosečnost, in ta je povedal, da ji je povedal za možnost, da ji otroka ni potrebno obdržati, če si tega resnično ne želi.

Hana Murn