fbpx

Brutalno: Lezbični par 9-letnemu sinu pohabil genitalije, ga ubil in dele telesa spravil v kovček in dva nahrbtnika!

Foto: Facebook

Iz Brazilije prihaja novica o grozovitem umoru, da človeku kar zaledeni kri po žilah. Nedavno sta namreč mati in njena lezbična ljubimka priznali, da sta skupaj ubili 9-letnega sina, njegove dele telesa pa skrili v kovček in v dva nahrbtnika. To pa še ni vse, leto dni pred umorom sta dečku celo pohabili genitalije.  

29-letna Rosana Auri da Silva Cândido in njena 28-letna partnerica Kacyla Pryscila Santiago Damasceno Pessoa sta oblastem povedali, da sta umor načrtovali meseca aprila, potem ko sta dečku v lanskem letu odrezali penis in testise.

Da Silva je policiji povedala, da je na sinu želela improvizirati videz vagine. Pri posegu je uporabila osnovni material in na podlagi nasvetov, ki jih je našla na internetu, uporabila tehnike, da bi se izognila morebitnim okužbam. Britanski Daily Mail poroča, da so preiskovalci v Samambai ugotovili, da so bile dečkove genitalije pohabljene enkrat leta 2018 v mestu  Goiania.

Foto: Facebook

2-krat sta ga zabodli tudi v srce
Obtoženi sta oblastem povedali, da sta fantka umorili 31. maja, medtem ko je spal. Obdukcija je razkrila, da je bil otrok 11-krat zaboden, od tega dvakrat v srce. Na truplu so našli tudi sledove opeklin. Po besedah policije je dečka zbadala njegova mati, medtem ko ga je njena ljubimka držala pri miru. Po besedah matere iz pekla je sama nadaljevala z zbadanjem, ko je njena ljubimka nos in usta nesrečneža prekrila s krpo, prepojeno z acetonom, da bi padel v nezavest. Po besedah para sta pri umoru uporabili nože in kladiva, da sta razkosali njegovo truplo.

Foto: Facebook

Umoru je bila priča 8-letna deklica
Hrup je zbudil 8-letno hčerko ljubimke Da Silve, ki je bila priča barbarskemu dejanju. Po besedah policistov je bilo prav pričanje deklice ključnega pomena za razrešitev umora. Ostanke dečka sta morilki sprva dali na zunanji žar, ampak je bil vonj ostankov tako močan, da sta s tem prenehali in pričeli dele telesa zlagati v šolska nahrbtnika. Otrokov obraz je bil izmaličen. Lezbični par je želel ocvreti njegovo celotno kožo in v stranišče vreči dele telesa, da bi ostanki delov telesa za zmeraj izginili. Lezbični par je bil obtožen za namerno ubijanje, mučenje, prikrivanje trupla, povzročitev hude telesne poškodbe in poseganje na prizorišče kaznivega dejanja. V primeru, da bosta obsojeni, bi lahko vsaka dobila 57-letno zaporno kazen.

H. M.