fbpx

Če ceniš svoje življenje, se j… drži stran od islama: televizijska voditeljica prejema grožnje s smrtjo

Foto: Instagram.

Zvezda britanske televizijske oddaje Loose Women, v kateri štiri ženske razpravljajo in komentirajo različne novice in teme, vse od političnih tem do tračev, prejema grožnje s smrtjo, potem ko je na družbenem omrežju Instagram objavila sliko sebe, kako svoje telo nastavlja soncu v bikinkah skupaj z napisom, v katerem kritizira žensko muslimansko pridigarko, ki razglaša muslimanskim ženskam, da je puljenje obrvi “greh”. Saira Khan ji sporoča, naj ji “poljubi zadnjico”.

47-letna Khanova, ki je sicer muslimanka, je na Instagramu objavila sliko sebe v bikinkah, ob tem pa zapisala, da je ravnokar slišala, da ženska muslimanska pridigarka trdi, da je puljenje obrvi za muslimanske ženske ”greh”. “Tu je moj odziv – poljubi mojo zadnjico, ti zaostali prazgodovinski dinozaver,” je Khanova zapisala pod sliko svoje zadnjice.

Foto: Twitter.

Zdaj razkriva, kako je prejela smrtne grožnje zaradi svoje objave. Anonimni uporabnik Instagrama je namreč pod njeno objavo zapisal komentar: “Če ceniš svoje življenje, se j… drži stran od islama“. Televizijska voditeljica, ki je pred tem javno kritizirala uporabnike družbenih omrežij, ki so komentirali njeno versko usmerjenost, je zatem omenjeni komentar tvitnila in ob tem označila metropolitansko policijo ter jih pozvala, naj zadevo preverijo.

U. V.