Če se ilegalni migranti že vrnejo domov, se običajno vrnejo – mrtvi!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Vse pogosteje se dogaja, da se migranti vračajo domov, v države, od koder so prišli. Običajno se vračajo mrtvi, poroča portal Krupljani.

Zanimivo je, da policija šele po njihovi smrti ugotovi njihovo pravo identiteto. Znano je namreč, da ilegalni migranti na poti v Evropsko unijo lažejo in dajejo lažne podatke.

Šele s smrtjo pridobijo prave dokumente
Tako se je lani zgodilo, da so drugi migranti obvestili neko družino v Afganistanu, da je njihov sorodnik umrl v Bosni in Hercegovini. Šele takrat je družina sporočila pravo identiteto umrlega. Za transport in pokop v matični državi morajo namreč dostaviti dokumente, na katerih so prava imena.

Foto: Krupljani

Portal še poroča, da ni znano, koliko migrantov je umrlo v Bosni in Hercegovini, ker teh podatkov nihče ne zbira. V zadnjih dveh letih so v tej državi uradno umrli štirje migranti: dva iz Pakistana ter po eden iz Jordanije in Maroka.

Demokracija

 • Van Der Waals

  GOLEZEN LAŽNIVA MUSLIMANSKA ILEGALSKA!!!

  • Djuro Sumar

   Da bi stvari razumel se moraš postaviti v njihovo kožo.
   V veliki večini so migranti žrtve klera, ki jim je opral možgane do te mere, da ne znajo samostojno razmišljati. Ko bo vsak zemljan sam pri sebi ugotovil, da Boga ni, se bodo pričele stvari obračati na bolje.

   • tramal

    Bog še kako je ,samo je naredil preveč oslov ,takih kot si ti ,ki živjoi v tri dni.

    • Djuro Sumar

     Baje se vse zgodi po božji volji.

     • FRANC3

      Dokaz si Ti.

     • Djuro Sumar

      Še bolj pa ti, kajti mene je Bog ustvaril kot ateista.

     • slosin

      eh, ti si se zgodil po partijski volji..

     • Djuro Sumar

      Morda, ampak partijsko voljo je ustvaril vsemogočni Bog. Pravijo, da se vse zgodi z razlogom.

   • ZatonMesecnikov

    Đurice, tudi ti si bil žrtev Kumrovšega spreobrnjenja, pa nikakor nočeš priznati. Zakaj torej to zahtevaš od drugih?

    • Djuro Sumar

     Od nikogar nič ne zahtevam, le upam, da boste tudi klerikalci počasi prišli k pameti. Za tebe je sicer prepozno, morda tvoji pravnuki.

  • šmentanamuha

   Oni prihajajo sem po denar, ker so jim ga obljubili naši levičarji (kaviar socialisti), ki imajo z njimi svojo agendo. Sami pa so preneumni, da bi vedeli, da zastonj kosila ni. To je sveta mantra ekonomije.

 • FRANC3

  Slovenija potrebuje nove delavce. Tu je idealna priložnost, da jih zaposlimo. Ko se je začel migrantski val, je oblast trdila, da so to visoko izobraženi ljudje. Kje je sedaj ta nova delovna sila?
  Prosim vlado, da objavi 100 fotografij te nove delovne sile. Šamija že poznamo.

  • ZatonMesecnikov

   Avstrijci ugotavljajo, da je veliko statistik, ki so jih pobrali leta 2015/2016 neresničnih. In da ima 90% prišlekov le najnižje stopnje formalne izobrazbe oziroma so sploh brez nje.

   Tisti pa, ki so navajali poklice, se je ugotovilo, da ti poklici niso kompatibilni z europsko družbo. Oblikovalec zlata, rejec kamel, draguljar….

   • FRANC3

    Se popolnoma strinjam.
    Migranti prihajajo iz dežel, kjer je pismenost med moškimi včasih borih 50%, žensk pa pod 20%, hkrati pa ponujajo toliko strokovnjakov.
    Če bi se jaz odločil za beg v drugo državo, i zagotovo s seboj vzel spričevalo in diplomo. Ti begunci se pa samo ustno deklarirajo, kakšen poklic imajo. In Evropa jim verjame.

 • slosin

  Upam, da bo tole prebral ABC, ki nas je podučil, da je Janša l. 2013 dvignil ceno vinjet na 95 eur….

  do 31.1.2010 je bila cena 55 eur, leta 2011 je bila dvignjena na 95 eur, 2014 pa na 110 eur….No, kdaj je bil JJ predsednik vlade…? Težko vprašanje,a…

  Dragi ABC, če ne znaš informacij preveriti, je bolje da si tiho in ne briješ norcev iz sebe. Lahko pa, da lažeš, ko pes teče…

  • Gr Enze

   LEVAKI IMAJO PROBLEME UMSKE IN ZGODOVINSKE SPET BODO RDEČE LAŽGOŠE AMPAK JIH NI NIČ SRAM ONI OD NEKDAJ PLEŠEJO PO GROBOVIH !

   • Van Der Waals

    LEVAKI MISLIJO DA SO ILEGALNI MUSLIMANI NJIHOVI BODOČI VOLILCI! A KAJ KO TE USTVARIJO MUSLIMANSKE STRANKE IN ŠIRIJO ŠERIJAT!!! BUDAL LEVIČARSKE SMRDLJIVE LEVOFAŠISTIČNE ISLAMISTIČNE!!!

   • FRANC3

    LEVIČARJI IMAJO SELEKTIVEN SPOMIN. STVARI KI JIM USTREZAJO SE SPOMINJAJO CELO PRED ROJSTVOM, KAR PA JIM NE USTREZA IMAJO SPOMIN KOT ZLATA RIBICA (primer preiskave tajkunskih kreditov, povojni poboji,…)
    Lep dokaz dvoličnosti levičarjev je Osankarica in Pohorski poboj. Poveljnik bataljona Šarh je bil jugoslovansko usmerjen (četnik, ljotičevc) in s partizani pod vodstvom komunistov ni hotel imeti nič. Terenci partije so preko kurirjev izvedeli za položaj in so bataljon izdali Nemcem. Danes pa se levičarska maškarada odvija ob spomeniku z rdečimi zvezdami. Kadar sem bil na Osankarici, sem se spraševal, kako so mogli vedeti za položaje padlih članov bataljona in postaviti spominske kamne, če so trupla Nemci odpeljali. Prav tako mi ni jasno, kako so mogli izvedeti za imena in priimke padlih, partizanske čete pa še po vojni niso vedele za svoje člane, ampak je bilo potrebno s ”pričami” dokazovati sodelovanje v enotah.
    Višek vsega poneumljanja padlih in sprenevedanje levice in ZB pa je, da borce bataljona, ki so pokopani v Gradcu v Avstriji, ne želijo prekopat v slovensko zemljo.
    Naj razume, kdor more. Jaz ne!

   • BlackOpsSystem

    jebite se vsi skupaj, levi in desni…..Slovenci in Slovenke bomo že naredili to deželo spet Slovensko in bo tudi ostala Slovenija!!!

  • Andrej

   Levaki krivijo Janšo tudi, če F-21 sprivatizira Slovenijo. Njih ne zanima resnica, ampak iskanje notranjega sovražnika.

 • garfi

  gLobaListični izdajalec kristjanov papuž frančišek še naprej navija za sprejemanje migrantov

 • BlackOpsSystem

  In točno take bi jih morali pošiljati domov…..vse po vrsti. Tukaj bi pa pomoje slovenski državljani rade volje iz svojih denarnic plačali tisto enosmerno avio karto.

 • janko

  Zlo človeštva sta levičarstvo in islam!

 • Andrej

  To se pravi, da migranti zavestno lažejo o svoji identiteti. To ve cel svet razen “pametne” Europe. Mi jim njihovo laž spreminjamo v resnico in s tem lažemo tudi sebi. Laž na laž je pot v pogubo. Vedno bila in vedno bo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!