Celo levičarski CNN priznava, da je daytonski morilec v resnici levičarski skrajnež, ki podpira Antifa in demokratske politike!

Connor Betts (Foto: družbena omrežja)

V povezavi z nedavnim okrutnim strelskim pohodom v Daytonu so številni slovenski levi mediji pozabili dodati glavno dejstvo, da je bil storilec omenjenega dejanja, 24-letni Connor Betts, skrajni levičar. Za razliko od njih tega niso zamolčali celo na CNN-u, ki je sicer znan po svoji izraziti levi usmeritvi. V članku z naslovom “Strelec iz Daytona je na svojem Twitter profilu izražal skrajno levičarska stališča” so namreč opozoril na številne morilčeve objave, iz katerih je bilo jasno razvidno njegovo skrajno levo prepričanje.

Strelskim pohodom v ZDA ni videti konca. Pri tem pa je več kot očitno, da levi slovenski mediji o njih marsikdaj poročajo povsem manipulativno. V povezavi z nedavnim okrutnim strelskim pohodom v Daytonu, v katerem je 24-letni Connor Betts ustrelil devet ljudi, v streljanju pa je bilo ranjenih še sedemindvajset drugih oseb, so tako povsem pozabili omeniti dejstvo, da je bil storilec znan kot navdušenec nad socializmom, oster nasprotnik ameriškega predsednika Donalda Trumpa in skrajni levičar.

Za razliko od naših levih medijev, ki so pod nadzorom globoke države, omenjenega dejstva niso zamolčali celo na CNN-u, ki je sicer znan po svoji izraziti levi usmeritvi. V članku z naslovom “Strelec iz Daytona je na svojem Twitter profilu izražal skrajno levičarska stališča” so namreč opozorili na številne morilčeve objave, iz katerih je jasno razvidno njegovo skrajno levo prepričanje. Med drugim so potrdili celo, da je Betts na svojem profilu izražal podporo skrajni levičarski skupini Antifa, ki je bila med drugim v zadnjem času odgovorna za številne teroristične napade, a o njih levičarski mediji seveda ne poročajo.

Prispevek CNN-a o objavah skrajnega levičarja Connorja Bettsa na Twitterju. (Foto: posnetek zaslona)

Na Twitterju izražal podporo demokratskim politikom
Betts je bil na svojem Twitter računu aktiven tudi tik pred svojim zločinom, ko se je odzval na številne objave o strelskem pohodu v El Pasu, v katerem je življenje izgubilo 20 oseb, še 26 pa je bilo ranjenih. Ob tem je tik pred zločinom, ki ga je storil sam, na Twitterju 3. avgusta delil tudi objavi v podporo ameriškima demokratoma Bernieju Sandersu in Elizabeth Warren, s čimer je še enkrat dokazal, da je podpornik demokratske stranke. Kot poroča CNN, Bettsov račun zdaj sicer ni več aktiven.

Rajko Golob

 • soc

  Pošljite link Kaji Sajovic na MMC. Ona itak dobro ve, da je kriv Trump, morda tudi Janša.

 • macon

  V TV Gnevniku so odkrito povedali, da je bil podpornik Trumpa in skrajni desničar.

  Levih fašistov bi bilo konec, če ne bi vseskozi odvratno lagali.

 • Anton

  Židnik Vam sporoča, da je za vsem tem neljubim dogodokom kriv Trump

  sarkazem press

 • Miro

  hahahah pa vi niste normalni… povsod vas straši “levica”

  • Olga101

   Antifa je vendar Kučanova vojska! Vendar on ni levičar, on je komunist, a ne?

 • to_mi_delaj

  Zdaj pa vem od kje izrek: P…a si pa levak

 • Van Der Waals

  VERJETNO MU JE FDV SPRAL MOŽGANE!

 • Olga101

  Rdečo zvezdo, komunistične zločine in Antifa časti tudi zadnji šef komunistčne partije in Udbe iz Murgl! Kdaj bo za rešetkami?

 • freedomfighter

  Skrajna levica in skrajna desnica so isti k …samo poglejte si severno korejo…njihov rezim ima v dogmi vse od socializma do tradicionalizma in nacionalizma…skrajnezi so skrajnezi in potrebujejo le majhen razlog da zacnejo streljati po sodrzavljanih ali kom drugem

 • xtc

  Večina vseh teh bebcev sanja o UTD čigava ideja je že to?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!