Celo najbolj zakrknjenim ameriškim levičarjem je mrena slepote padla z oči – poglejte, kdo nič več ne podpira Clintonove

Datum:

“Au! To je pa nekaj takšnega, kot če ti tvoj lastni oče pove, da si ničvredna zguba!” je dejstvo, da je podporo Hillary Clinton pri njeni predsedniški kandidaturi odrekel celo najbolj zakrknjeni levičarski časopis Chicago Tribune, komentiral downtrend. Njeni politični grehi so zares v nebo vpijoči! 

Celo levičarji v zadnjem času pozivajo Hillary Clinton, naj odstopi od svoje kandidature in svojo nominacijo preda podpredsedniškemu kandidatu Timu Kainu iz Virginije. K njenemu odstopu je nazadnje pozval celo “turbolevičarski” medij Chicago Tribune, ki slovi po svojih odkritih levičarskih stališčih, kar se zdi precej pomenljivo. Očitno so celo najbolj zagreti ideologi spoznali, da “demokratska režimska pastirica” svoje “ovce” pelje v prepad.

Demokratskemu priboljšku, ki velja za vrhunsko specialiteto, že potekel rok
Očitno je, da gre celo demokratom na bruhanje, čeprav glavni obrok sploh še ni bil na meniju. Hillary se jim je zaležala v želodcih z vsemi svojimi perfidnimi aferami, ki so še najbolj odporne pripravili do krčev. Mnogo pozornosti so sicer vzbudile vse njene laži in korupcija. Več kot očitno je, da je Hillary kot Eva, ki se ne more odreči prepovedanemu sladkemu sadu, ko gre za donacije, četudi so še tako sporne.

Podporo sprejema od arabskih držav, ki slovijo po hudih kršitvah pravic žensk – hinavščina na vrhuncu
Ob zadnjih hekerskih napadih na njeno elektronsko pošto so bili razkriti njeni skrivnostni donatorji za podporo predsedniške kampanje. Med podporniki se sicer navaja številne velike banke, kot so Bank of America, Bank of New York Mellon, Goldman Sachs in JPMorgan. Še malce bolj zanimiva se zdijo imena zasebnikov, ki sofinancirajo njen politični podvig, kot sta Bill Gates in Tom Hanks, škandalozno pa se zdi dejstvo, da ji podporo nudijo nekatere hude kršiteljice pravic žensk – Savdska Arabija in Katar. Kako to, da režimske feministke te očitne dvoličnosti niso pripravljene sprevideti? Očitno je, da so levičarski mediji kot brezumni psi, ki ne vedo, kaj lajajo!

FBI ponovno preiskuje afero, povezano s privatno elektronsko pošto
V petek je FBI naznanil, da ponovno preiskuje njeno elektronsko pošto, prav to dejstvo pa je po vsej verjetnosti pripeljalo do tega, da je že omenjeni levičarski medij odrekel podporo Clintonovi. Bistvo omenjene afere je bilo predvsem to, da je službena elektronska sporočila z oznako “zaupno” sprejemala na svoj privatni strežnik, a številni levičarji in njihovi mediji še naprej v isti rog “tulijo” podporo svoji kontaminirani favoritki, vendar pa bi bilo nadvse higiensko in na mestu, da bi njeni lastni podporniki pogledali resnici v oči in ji končno odrekli podporo.

Seksualna perverzija njenega moža, ki jo je sama podpirala – kako jo feministke sploh še lahko volijo?
Še bolj v nebo vpijoč razlog, zakaj bi morala odstopiti, pa so spolne perverzije njenega moža, navaja downtrend. Bill Clinton naj bi imel posiljevalska nagnjenja že v študentskih letih, pozneje pa je po navedbah njegovih žrtev poskušal posiliti ali pa celo posilil celo legijo žensk. Vendar pa Hillary Clinton v nasprotju s pričakovanji ni branila žrtev svojega moža, marveč jim je celo osebno grozila, torej je soprogu “držala vrečo” in se z njegovim primitivnim početjem umazala tudi sama.

Poden od podna!
Ko se je nazadnje oglasila celo slavna pevka Madonna, pa je kaplja kanila čez rob dobrega okusa, saj je vsem postalo jasno, kam pes taco moli. Omenjena pevka je na enem svojih zadnjih javnih nastopov svojim moškim oboževalcem ponudila kar spolne usluge, če bodo svoj glas namenili Clintonovi. “Če boste volili Hillary Clinton, vam ga bom povlekla. Pri tem sem zelo dobra. Nisem neumna, ne pustim se izkoriščati, toda pri tem si res vzamem čas, gledam vas v oči in tudi pogoltnem,” je sočno opisala svoje sposobnosti prave seksgurujke.

D. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Predsednik sveta depolitizirane RTVS: “Že 20 let se ukvarjam s politiko”

Predsednik sveta RTV Slovenija Goran Forbici se je do...

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: kako bo po novem letu?

S 1. januarjem 2024 se bo dopolnilno zdravstveno zavarovanje,...

Občina Slovenske Konjice: Rekonstrukcija za hokej ŠRC park Slovenske Konjice

Še ena pridobitev v občini Slovenske Konjice v letu...