fbpx

Clintonova Bosanke obtožila napada. Trump pa njo, da je svetovna lažnivka.

Foto: epa

Manj kot 24 ur po tem, ko je Clintonova kritizirala Trumpovo ekonomsko politiko, ji je je ta vrnil udarec. V svojem nastopu jo je označil za lažnivko svetovnih razsežnosti. “Samo poglejte njena sporočila in izjave. Ali pa njen obisk v Bosni, ko je dejala, da so jo napadli. Izkazalo se je, da so “napad” izvedla dekleta, ki so ji izročila le rože,” je bil kritičen milijonar.

Donald Trump je Hillary Clinton obtožil, da ustvarja denar za posebne interese, po drugi strani pa ga od tam tudi jemlje. “Imajo jo povsem v oblasti in to se ne bo nikdar spremenilo, niti – Bog ne daj – če postane predsednica,” je bil jasen.

Trump: Clintonova družina je obogatela na račun državljanov
Veliki poslovnež je Clintonovi očital tudi, da nima niti temperamenta niti zmožnosti presoje, da bi postala predsednica. Očital ji je tudi njen slogan, ki se glasi “Držim z njo”. “Moj odgovor na to je: Jaz sem z vami, ameriški narod,” je dejal. Po godu pa mu ni niti nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton, saj mu je Trump očital, da je “njegova družina obogatela na račun ameriških državljanov”. Ob tem je dodal, da je Hillary verjetno najbolj koruptivna oseba, ki je kadarkoli kandidirala na volitvah, poroča The People.

“Hillary želi pripeljati radikalne muslimane.”
Donald Trump se je navezal tudi na temo migrantov. “Želim sprejeti ljudi, ki bodo prevzeli naše vrednote in spoštovali ameriški narod. Hillary pa želi pripeljati ljudi, ki menijo, da je potrebno ženske zasužnjiti,” je dejal.

Foto: EPA

Foto: EPA

Trump si je Clintonovo sicer v preteklosti že nekajkrat privoščil. Izbrali smo tri njegove odmevne izjave na Twitterju:

  • “Če je Hillary Clinton sposobna zadovoljiti svojega moža, še ne pomeni, lahko zadovolji Ameriko.” (april, 2016)
  • “Hillary pravi, da bo te volitve zaznamovala zdrava presoja. Prav ima. Njena presoja je ubila na tisoče ljudi, podprla ISIS in zrušila ekonomijo.” (junij, 2016)
  • “Hillary podpira režim, ki zasužnjuje ženske in mori homoseksualce.” (junij, 2016)

N. K.