fbpx

Clintonova doživela nov poraz – so njenega moža Billa znova ujeli pri varanju?

Foto: Twitter

Razočaranju Clintonove, ki naj bi po porazu na ameriških volitvah besno kričala in metala predmete v svoje osebje, se je zgodila nova tragedija. Moža Billa naj bi našli golega pri drugi lepotici, vendar avtentičnost fotografije številni zanikajo. 

Nekdanji ameriški predsednik je znan kot velik ljubitelj mladih deklet, saj so ga mediji povezovali s številnimi mladenkami, s katerimi naj bi se zapletel tudi v intimne afere.

V času volilne kampanje med Trumpom in Clinotnovo pa so zelo odmevali odkriti spolni škandali, ki jih je proti ženskam in proti njihovi volji storil nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton. V medijih je spregovorilo že več žensk, ki naj bi jih Clinton spolno zlorabil, ob tem pa so še dobivale osebne grožnje s strani njegove soproge Hillary, saj se ta izjemno boji, da bi žrtve javno preveč govorile.

Da ima Bill Clinton neverjeten spolni apetit sta pisala Roger Stone in Robert Morrow v njuni knjigi, v kateri sta opisala vse spolne prestopke nekdanjega voditelja najmočnejše države na svetu. V njej med drugim piše, da je Bill že kot študent posilil 19 letno študentko na univerzi Oxford, ko je pričel s politično kariero pa se je število spolnih napadov še povečalo.

Celotna časovnica spolnih napadov Billa Clintona

– Leta 1972 je Clintona prijavila 22-letna ženska na Univerzi Yale, da jo je spolno napadel. Tožbe ni vložila, vendar je policist iz tistega časa potrdil incident.

– Leta 1974 se je študentka z univerze v Arkansasu pritožila policiji, da ji mladi profesor prava Bill Clinton ni pustil zapustiti svoje pisarne in ji z rokami segel pod bluzo. Primer je prijavila pristojnim na fakulteti, vendar je Clinton zatrdil, da je ona sama pristopila do njega in sprovocirala dejanje. Študentka je kmalu za tem zapustila šolanje, podobne zgodbe pa je kasneje potrdilo več študentk z iste univerze.

– Leta 1978 je posilil prostovoljko Broaddrickovo v svoji kampanji za guvernerja Arkansasa. Med posilstvom je utrpela modrice in ugrize na ustnicah.

– Med letoma 1978 in 1980, ko je Clinton prvič postal guverner Arkansasa, so oblasti prejele vsaj sedem pritožb različnih žensk, ki jih je Clinton prisilil v spolne odnose. Primer je potrdil tudi eden izmed varnostnikov, ki je večkrat vozil dekleta do guvernerjeve hotelske sobe.

– Leta 1979 je Carolyn Moffet spoznala guvernerja Clintona na dobrodelni prireditvi, kmalu zatem pa je prejela njegovo povabilo, da se dobita v hotelski sobi: “Tja me je pospremil policist in me posedel na kavč. Bill je prišel do mene in s prstom pokazal na njegov penis in dejal, da si želi oralne zadovoljitve.”Ker se je temu uprla, se je zato ujezil, prijel njeno glavo in jo potisnil v njegovo naročje. Takrat ga je odrinila stran in pobegnila iz sobe.

– Miss Arkansasa Elizabeth Ward, ki je leta 1982 celo postala miss Amerike, je prijateljem zaupala, da je bila prisiljena seksati s Clintonom, kasneje pa je izjavila, da je bila z njim zavestno. Njeni bližnji prijatelji sicer še vedno pravijo, da jo je Clinton prisilil v spolne odnose.

Paula Corbin je Clintona zasebno tožila za spolno nadlegovanje, ko je vdrl v njeno sobo in od nje zahteval oralni seks. Kasneje sta tožbo poravnala v višini 850 tisoč ameriških dolarjev.

– Med predsedniško kampanjo leta 1991 je Clinton v svojo hotelsko sobo povabil prostovoljko Sandro Allen James, jo naslonil na steno in ji z roko segel pod obleko. K sreči je kričala dovolj glasno, da je v sobo vdrla policija in jo izpustila. Ko je incident prijavila svojemu šefu, ji je ta svetoval, naj bo raje tiho.

– Leta 1992 si je Clinton privoščil napad na neko stevardeso in jo ob bližnjem srečanju prijel za prsi in ji nakazal, da želi oralni seks. Del tega je zajel tudi video posnetek, vendar so v Beli hiši incident uspešno prikrili.

– O spolnem škandalu je poročala tudi pripravnica v Beli hiši Kathleen Willey, ki je Clintona prijavila, da jo je nekega dne poklical v ovalno pisarno, jo zgrabil, pobožal njene prsi in njene roke vtaknil v svoje hlače. Takoj ko je svojo zgodbo predstavila medijem, je postala tarča hudih napadov iz Bele hiše.

M. P.