Črnska tolpa iz Južnoafriške republike tudi med sojenjem za posilstvo in umor 21-letnice ni zadrževala smeha!

Obtožena črnska tolpa na zatožni klopi. (Foto: Twitter)

Južna Afrika vse bolj propada, ropi, posilstva in umori so na dnevnem redu. Tokrat pa smo bili na sojenju črnski tolpi priča prav grozljivim prizorom – smeha niso zadrževali niti medtem, ko so jim sodili za posilstvo in umor 21-letne belke.

Na sojenju za posilstvo in umor 21-letne Hannah Cornelius so bili za krive spoznani 27-letni Geraldo Parsons, 33-letni Vernon Witbooi in 28-letni Eben van Niekerk, obsojeni pa so bili tudi za ugrabitev, rop in za poskus umora 22-letnega študenta Cheslina Marsha. Na sojenju pa so se odvijali grozljivi prizori: očetu žrtve so se pripadniki črnske tolpe ves čas sojenja dobesedno režali v obraz. Oče je po poročanju Daily Maila medijem povedal, da ni zbral moči, da bi bil prisoten ves čas procesa. Na procesu so namreč obravnavali grozljive podrobnosti zločinov, povedal pa je še, da je z umorom njegove hčerke umrla praktično celotna družina.

Sojenje tolpi (Foto: Twitter)

Po grozljivem zločinu črni tolpaši nadaljevali še z roparskim pohodom!
Zločin se je pričel odvijati 27. maja lansko leto, ko so nadzorne kamere posnele, kako je črnska tolpa obkolila Volkswagen Golf Corneliusove pri objektu, v katerem je prebival Marsh. Nato so ju ugrabili, potem pa so Corneliusovo brutalno posilili, jo zaprli v prtljažnik njenega volkswagna in odpeljali na odročen kraj, kjer so jo umorili. Marsh, ki se je naslednje jutro zbudil ob cesti z zlomljeno roko in s hudimi poškodbami glave, se je odplazil do najbližje hiše, kjer je prosil za pomoč. Po grozljivem umoru se je tolpa z ukradenim avtomobilom podala na roparski pohod, pri čemer so oropali še tri ženske. Policijski pregon se je začel šele, ko jih je začela loviti policija zaradi prehitre vožnje, ujeli pa so jih po tem, ko so zapustili vozilo in beg nadaljevali peš.

J. Ž.

 • tonitefalco

  Za strelski vod in končati z njimi!

  • Ana Job

   Točno tako!

  • KAPIBARA

   Kaj pa nekako isto, kot so oni delali drugim ??
   A ja, smo belci le nekoliko bolj humani..

 • soc

  Glede na podatke o inteligenci črne rase, ki niso javno objavljeni in objavljivi v zadnjih dveh desetletjih odkar je kulturni marksizem zahrbtno izvedel globalni državni udar, ni čudno, da so najbolj brutalni in neemotivni morilci in posiljevalci ravno oni. Tudi opičnjaki opic ne sprašujejo za dovoljenje, tudi opičnjaki brez milosti pobijajo svoje tekmece.

  Za osvežitev (in da ne bo kake lokalne white supremacy iluzije) poprečja:

  110 Aškenazi Judje (ki jim nekateri oprekajo izvorno judovstvo)
  105 vzhodni Azijci
  100 severno/zahodnoevropejci
  97 vzhodno/jugovzhodni Evropejci
  89 hispanoameričani (aktualni novi “begunci”)
  87 jugovzhodni Azijci
  85 črni Američani
  84 južni Azijci in Arabci
  in končno
  70 afriški črnci

  Pa seveda se najdejo geniji in bebci med vsemi naštetimi, to je le statistika.

  • Slovenka

   100 severno/zahodnoevropejci
   97 vzhodno/jugovzhodni Evropejci (no ja,…)

   Si prepričan, da ni obratno. Meni se zdijo zahodni Evropejci šibke pameti, glede na sodrgo, ki jo spuščajo v svoje države, in glede na dekadentnost in izrojenost, ki se ji vdajajo.

  • Sadako

   Singapurci, Hongkonški Kitajci, Južno Korejci in Japonci so že prehiteli te tvoje Jude. Severno Evropejce pa Avstralci in kmalu jih bodo še Latinosi

   • Slovenka

    Zelo zanimivo! Za severne Evropejce razumem. Zavedni Švedi in sploh pametnejši Skandinavci za upad sposobnosti krivijo prišleke iz Tretjega sveta, kar zveni prepričljivo, ne razumem pa, po kakšni logiki Židom ne uspeva zadržati svoje umske premoči, če podatki, ki si jih navedla, držijo. Mogoče veš, kaj vzrok? Židov ne maram, čutim pa strahospoštovanje do njihovega ostrega uma. Teh ljudi ni za podcenjevati.

    • Sadako

     Rumena rasa vlaga v znanje. Judje niso nič manj pametni, toda Rumena rasa je pridna, se uči in se ne križa z bedaki iz drugih ras.

     • Slovenka

      Odlična razlaga. Če pa mene vprašaš: Židje preveč spletkarijo in potem jim zmanjka časa za vlaganje v pamet, čeprav Izraelu je treba priznati odličnost.

 • Van Der Waals

  hhh ČRNUHI!!! ZA NJIH NI VREDNO ZGUBLJATI BESED!!! SE VE KAKŠNI SO VSI!! GORILE OPICE!

 • xtc

  Verjetno se nebi režali,če bi obstajala zakonodaja,da bi po dokazanih zločinih,popoldan po izdaji sodbe že brcali na gavgah.

 • Artur

  Narodno izdajalski levajzli takšne brezčutne primitivne psihopate naravnost obožujejo zato pa nam takšne zveri filajo na desetine dnevno, blesonje se ne zavedajo, da si s tem sami sebi tako kot drugim poštenim zavednim državljanom grob kopljejo. Boj se sovražnika, narodnega izdajalca pa še bolj, zato pa je že ekstremno nujno potrebna akcija za deratizacijo teh podgan.

 • Artur

  The Kalergi Plan and White Genocide In Europe
  https://www.youtube.com/watch?v=gAampMn0dco

 • Peter Leskovar

  Kill the motherfuckers

 • Felikss_AH

  Poplava takih člankov o brutalnem kriminalu Črnih nad Belimi (Blacks on Whites) se je na tisoče in tisoče začelo tudi po Ameriki nekako sinhronizirano z ukinitvijo Apartheida. Skoraj zagotovo je likvidacija Apartheida bila kot nekakšen uvodni signal za podivjano “multikulturalizacijo” Euro-civilizacije na splošno. Brutalni uboji se v glavnem dogajajo v državljanskih vojnah, edino pri Črnih kriminalcih je vseeno ali gre za vojno ali pa za vsakodnevno nasilje. Oni so brutalni tudi do svojih, a ko se spravijo na Belce, posebej na Bele ženske, tu je prisotno praiskonsko biološko-Rasno sovraštvo ki se ga ne da primerjati z ničemer znanim pri nobeni vrsti.

  Tu je ena stran z evidencami – http://www.newnation.org/NNN-Black-on-White.html – kjer je meni v spominu ostal še posebej tale zločin nad Channon Christian in Christopher Newsom (dekle in fant) ko je tolpa štirih Črnuhov in ene Črnuhinje neverjetno brutalno posilila in nato še brutalno umorila Channon in njenega fanta. Umor je bil tako brutalen da je zabeležen celo v Wikipediji – https://en.wikipedia.org/wiki/Murders_of_Channon_Christian_and_Christopher_Newsom

  Forenzik je dejal, da je Channon Christian umrla po urah mučenja, utrpevši grozovite poškodbe vagine, anusa in ust pri ponavljajočih se spolnih napadih. Varekino so ji zlili v grlo in jo uporabil za čiščenje njenega telesa, medtem ko je bila še vedno živa, da bi napadalci odstranili dokaze DNK. Bila je zvezana z zavesami in trakovi posteljnine, njen obraz pa so pokrili z vrečo za odpadke, njeno telo pa je stalo v petih velikih vrečah za smeti. Ti so bili odvrženi v odlagališču za rezidenčne odpadke in so bili prekriti z listi. Forenzik je povedal, da obstajajo dokazi, da se je Channon počasi dušila do smrt. Tu so fotografije – http://1.bp.blogspot.com/-1KX6vw7Vejc/Uec_HkyITeI/AAAAAAAAIDQ/AQAt0oZnCgo/s1600/black+on+white+crime1.jpg

  Seveda niso vsi Črni enaki, a tam kjer živijo normalni Črni pridejo potem tudi taki in na koncu prevladajo. Zato je edina rešitev da se Evropa izogne sindromu post-Apartheid Južne Afrike, POPOLNA odsotnost te vrste ljudi, pa naj Levičarji vreščijo da je to Rasizem, Nacizem, Ksenofobija… in kar je še teh “patentnih” socio-formulacij. Imamo zadosti svojih psihopatov, kdo pri zdravi pameti rabi uvažati še zunanje. Tisti ki si tako vroče želijo tako družbo, naj gredo v Afriko in si tako zagotovijo slo po Črni brutalnosti.

  • samsara

   Zadnje čase v oči vedno bolj bode rasizem, ki ga napram beli rasi izkazuje paleta najraznovrstnejših obarvancev. Najbolj in predvsem črnci, Arabci in centralnoazijski osebki.
   Zame so rasisti oni in ne mi.
   Pridejo nepovabljeni in ob prihodu storijo kaznivo dejanje ilegalnega prehoda meje, za tem še kje kar ukradejo, uničijo ipd., potem pa nas še zmerjajo z rasisti, ne da bi jim mi kaj hudega storili.
   Rasisti v najbolj elementarni in grobi obliki so ONI.

   • Felikss_AH

    Ko si že omenil ta reverzni-Rasizem bom izkoristil priliko za moje videnje tega.

    SLOVENSKA VERZIJA KAJ JE RASIZEM PRAVI – “Rasizem je oblika DISKRIMINACIJE, ki jo pogosto razlagajo kot skrajni vidik negativnega nacionalizma. Rasizem temelji na predsodkih o rasnih razlikah med ljudmi, izraža pa se v vedenju, diskriminaciji in dejanjih”

    ANGLOFONSKA VERZIJA KAJ JE RASIZEM PRAVI – “Racism is the belief in the SUPERIORITY of one race over another, which often results in discrimination and prejudice towards people based on their race or ethnicity. As of the 2000s, the use of the term “racism” does not easily fall under a single definition

    Slovenska torej sloni na obliki DISKRIMINACIJE, medtem ko Anglofonska poudarja obliko SUPERIORNOSTI. Je pa Anglofonska razlaga najbolj prav v tem – “racism” does not easily fall under a single definition” – in s tem se strinjam sam.

    Ko se govori o Rasizmu drugih Ras nasproti Belcem bi jaz šel z definicijo da gre za golo FOVŠIJO, ZAVIST in JEZO zaradi zavedanja da je Bela Euro-Rasa civilizacijsko, torej kulturološko, tehnološko, organizacijsko in vojaško (tudi vizualno *op. a) … OMG, kakšno “svetoskrunstvo”, pač superiorna, ali bolj mlačno povedano – bolj napredna/razvita od vseh ostalih skupaj… vsaj do sedaj… in vprašanje je če bo še.

    Tako na primer jaz vidim da je pri Apartheid-u šlo za obliko Rasizma na osnovi SUPERIORNOSTI in ta se je manifestirala da Črnim niso pustili blizu, držali so ih “apart=ločeno” od sebe. Po mojem tam nikoli ne bi prišlo do tistega “Soveto” dogodka da niso Črni Afričani bili naščuvani s strani Kosher-Marxistov in Sovjetske Kominterne/KGB-ja, in postajali čedalje bolj zahtevni, sploh pa ko so se začele “anti-kolonialne” vojne. Afrikanerji so tu zaradi čuta “superiornosti” izgleda padli v reakcijsko past in se na koncu sami ustrelili v stopalo.

    To isto “uspeva” zdaj v Socialistični EU, strel v lastno stopalo, samo ne zaradi čuta neke superiornosti, ampak zaradi ZAUKAZANEGA čuta “krivde” generacijam Euro-ovc, ki so ga pač kot ovce, sestradano “pravičniško” pogoltnile vse oblike Levičarske palete, od aktivistov, LGBTQP zmedencev do navadnih ovc. Da bo vse teklo “lepo in prav”, pa Globalna Kosher Kabala preko Goyim skorumpiranih izdajalcev vodi igro iz ozadja… vprašanje pa je v kaj se bo to razvilo… v čigav “Soveto”

    • samsara

     Najprej hvala za dodatno osvetlitev pojama, rasizem.

     “Ko se govori o Rasizmu drugih Ras nasproti Belcem bi jaz šel z
     definicijo da gre za golo FOVŠIJO, ZAVIST in JEZO zaradi zavedanja da je
     Bela Euro-Rasa civilizacijsko, torej kulturološko, tehnološko,
     organizacijsko in vojaško (tudi vizualno *op. a) … OMG, kakšno
     “svetoskrunstvo”, pač superiorna, ali bolj mlačno povedano – bolj
     napredna/razvita od vseh ostalih skupaj…”

     V bistvu gre za ‘pumpanje’ njihovega že tako prevladujočega, nikoli sitega ega, značilnega pravzaprav za vse ‘primitivne’ ljudi, ki se povsem identificrajo s svojimi imentalnim ikreacijami znotraj kolektivnih in/ali individualnih slepil in iluzil.

     “Afrikanerji so tu zaradi čuta “superiornosti” izgleda padli v reakcijsko past in se na koncu sami ustrelili v stopalo.”

     Poglavje na temo vzroka in posledice, je po mojem videnju in dojemanju precej kompleksna zadeva, ki se zaenkrat (še) vrti v (‘začaranem’) krogu.
     Poleg omenjenega pa, kot sem že nekoč omenil, dojemam aktualno razburkano dogajanje tudi kot ponoven porast elementarnega zla, ki na krilih omejujočega človeškega ega, kateri temelji na željah, poželenju, pohlepu in averzijah, sovraštvu, ter nevednosti, ponovno ustvarja povečan kaos, ki pa je vedno lahko podlaga za katarzo in korak naprej v razvoju zavesti (ozaveščenosti) človeštva, ter posledično nekoliko šibkejšemu egu, generatorju vsakovrstnega trpljenja. Kaj se iz kaosa izcimi je odvisno od ravnanja ljudi, to pa temelji na človekovi svobodni volji iz katere izhaja odgovornost. Tu smo že pri vprašanju kritične mase, vplivanju na oblastniške pokvarjence, vse to ob ozaveščenosti delovanja, zavedanja vzrokov in posledic. Kokrreten izziv je pred človeštvom in nobene garancije razvojnega uspeha. Kliče k nastopu ozaveščenih ljudi, voljnih in sposobnih prevzeti krmilo in ga obračati v dobro ljudstva in ne sebe.

     • Felikss_AH

      Ja tole ti drži kot pribito – “V bistvu gre za ‘pumpanje’ njihovega že tako prevladujočega, nikoli sitega ega, značilnega pravzaprav za vse ‘primitivne’ ljudi, ki se povsem identificrajo s svojimi imentalnim ikreacijami znotraj kolektivnih in/ali individualnih slepil in iluzil”

      Lepo si dopolnil in zaključil oba naša komentarja v eno celoto… mislim da so vse to bistvene podrobnosti tega problema

   • Slovenka

    Gre predvsem za občutek manjvrednosti. Točno vedo, da jih belci prekašajo v vseh pogledih, in dokler so belci močni, se potuhnejo, takoj ko tega ni več, začnejo razkazovati svoje ‘adute’.

    Apartheid je bil demoniziran in to in ono res ni bilo v redu. Toda ali so belci v Južnoafriški republiki imeli kakšne druge možnosti, če niso hoteli, da bi bilo okoli njih vse polomljeno, posrano in zasvinjano? Bog mi odpusti, ker grdo govorim, toda države, kjer so črnci v večini, niso nič prida.

    • samsara

     Kakdar govoriš resnico ti nima kdo kaj odpuščati, kaj šele Bog.
     Ni osnove za odpuščanje. Nič ni višje od resnice.

     • Slovenka

      Hvala.

  • Slovenka

   Dodaj še to, da je bila Južnoafriška republika pred apartheidom najbolj razvita afriška država. Bila je pojem odličnosti. Kaj pa je danes?

   • Felikss_AH

    In vsi ki pljuvajo po SA enostavno NE vedo da je SA za časa Apartheida zgradila največjo in najbolj sodobno opremljeno bolnico v Afriki, izključno za Črne

  • KAPIBARA

   Že v bivši jugi je bil rek: Deset dobrih bosancev, ne odtehta enega slabega..

 • Ana Job

  Saj se lahko smejejo, ko so zaščiteni kot medvedi in država zanje skrbi, kot da so VIP državljani.

  • Slovenka

   Ja, ja, na sodišču so se fino sprostili. Zabava na višku.

   • Ana Job

    Tak si ne zasluži, da živi, zver hudičeva, človeku nevarna.

 • Olga2345

  To je intimna opcija Tanje Fajon!

  • WatsonForus

   škoda da je ne bodo srečali .

 • tramal

  Tako je ker so ukinili apartheid .Ti divjaki so navajeni samo na bič in trdo roko.

  • stajerc5

   Nemci so jih vsaj casovno omejeno, naucili osnovne kulture in deloma discipline, samo deloma! Z zacetkom in nadaljevanjem totalno nore- kuruptne crne vlade se je ves trud stoletja iznicil v dobrem letu.
   Kakorkoli dobro vzgojis psa in ga imas rad, pes ostane pes, niger pa divjak!!!

  • KAPIBARA

   Ti divjaki niso navajeni delat, ter reda in discipline.
   Delali so samo na poljih bombaža, pa še tam pod taktirko lastnika..

 • David Hitler

  V krematori z zamorskimi drvi prede se jih naseka!

 • Slovenka

  Prekleta golazen zapečena.

 • Van Der Waals

  RASIZEM JE ŠE EN IZUM LEVIH FAŠISTOV!!!! IN JE SEVEDA UPERJEN PROTI BELEMU ČLOVEKU!!!

  • Kataklizma

   Slovenija je Južnoameriška država, ki sta jo ustanovila Filip Pruski in Inocent Makedonski … in je seveda po večini muslimanska država, z nekaj primesmi proti kristjanom uperjenega đihosadizma.

   • cosmosjasnovidec

    Ti si pa usekan še bolj kot je po zakonu dovoljeno đubre čefutarsko.To kar si napisal za Slovenijo obstaja samo v tvoji zabiti bosanđerovski muslimanski buči kreten zabit ovčjejebski.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Preklete opice nigerske zapečene pizda jim materina,če bi to antipatično golazen dobil v roke.
  Ne razumem pa tudi ne očeta te punce,da si ni priskrbel pištole Glock katere ne zazna varnostna naprava na sodišču in jih enostavno postrelil.
  Ciljal in ustrelil bi jih samo v jajca tako,da bi si zapomnili celo življenje saj bi preživeli,ker bi dobili takojšnjo pomoč on bi se pa izvlekel zaradi traume.
  Sedaj pa ta zapečena nigerska golazen ne bo dobila skoraj nič kazni ali jih bodo pa kot neprištevne oprostili z opomini.
  Niger se je skotil za nemen sužnja belcem in tako bi moralo ostati.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • stane

   Kdo je pa normalen od teh opicjakov? Ze pri 3 letih jim perejo mozgane in ni cufno,da so psihicno neuravnoveseni.
   Za postrelit to grfo golazen.

 • Slovenka

  Cosby show po južnoafriško?

 • Valter BraniSlav

  Tudi obratno se dogaja da beli moski posilijo temnopolto zensko.

  • KAPIBARA

   Dobra tolažba za omenjenega očeta

   • Valter BraniSlav

    Tudi crni starsi kaj cutijo ko se njihovim barvastim otrokom zgodi kaj slabega.

    • KAPIBARA

     No če se pa starši tolažijo s tem, da kontra struja tudi dela, potlej pa vse v redu..

     • Valter BraniSlav

      Ni blema

    • cosmosjasnovidec

     Pri cigotih nisem opazil,da kaj dosti čutijo tako,da ne verjamem,da je v tvoji ciganski jazbini kaj drugače.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

     • Valter BraniSlav

      Tebe so v rit fukali cigani.
      Se ti pozna se vedno hlepis za ciganskimi kurci….

  • Andrej

   Ja, ampak tam obtoženim ponavadi ni do smeha, ker jih čaka kak električni stol.
   Sicer imaš pa popolnoma prav.

  • leviukradlidrzavo

   Aja ker se pa tud to dogaja pol pa ta zlocin ni omembe vreden. Bedni izgovori, res. Kako v k.urcu mors met pa to moraln kompas, da namesto obtozbe zlocina isces izgovor in skusas dejanje na tak nacin minimalizirat.

  • cosmosjasnovidec

   Malo verjetno zaradi njenega posebnega smradu sicer pa je pri tebi drugače,ker si dvakrat zapečeni cigo kuhalec Ježevega ciganskega golaža in posiljuješ samo moške temnopoltneže.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • Valter BraniSlav

    Tebe so v rit fukali cigani.
    Se ti pozna se vedno hlepis za ciganskimi kurci.

 • sunday

  niso imeli zastonj aparthajda – žal je bil pemili, golazn črna si ne zasluži živeti – ne samo ta tolpa, da se razumemo – vsi !!!