Danska ljudska stranka brez milosti za migrante: Nič več novih mošej, neuspešni prosilci za azil bodo deportacijo čakali na samotnem otoku!

Foto: epa

Druga največja danska politična stranka, desno usmerjena Danska ljudska stranka, je pred dnevi v sedmih točkah predstavila svoj novi politični program, s katerim namerava rešiti socialne težave v državi, predvsem pa urediti mestna območja, kjer prevladujejo migranti. Na Danskem namreč še vedno odmevajo besede tamkajšnjega predsednika vlade Larsa Lokkeja Rasmussena, ki je napovedal, da bo odredil fizično odstranitev vseh getov, ki tudi v tej urejeni skandinavski državi rastejo kot gobe po dežju. Politični program na Danskem močno odmeva, najbolj sporna pa je za nekatere medije ideja o policijski uri, ki naj bi jo vlada uvedla za otroke, mlajše od 18 let, v tako imenovanih nevarnih conah po 20. uri, kjer so ulične tolpe še posebej pogoste.

Martin Henriksen, ki je zadolžen za problematiko migrantov, je v imenu stranke javnosti sporočil, da skuša vlada na takšen način doseči, da bi otroci v večernih urah ostali doma in študirali, namesto da so ves čas na ulicah in se združujejo v najstniške tolpe.

Policijske patrulje bodo po novem navzoče v getih, kjer je v zadnjih letih opazna visoka stopnja porasti kriminala. Po besedah Henriksena pa Danska ljudska stranka razmišlja tudi o začasnem moratoriju na postavitev novih mošej in minaretov, saj po njihovih besedah predstavljajo simbol delitve naroda. Muslimane bodo pozivali, naj molijo v nevtralnih prostorih, kot so skladišča in pisarne.

Danska ljudska stranka bi neuspešne prosilce za azil deportirala na samotni otok. (foto: EPA)

Na Danskem najmanj prosilcev za azil po letu 2008
Kot poroča Russia Today, je Danska v letu 2017 obravnavala 3500 prosilcev za azil, kar je najmanj po letu 2008, v omenjeni konservativni stranki pa menijo, da bi morala biti pravila, kdo lahko zaprosi za azil, še bolj stroga, saj bo samo na takšen način mogoče število prosilcev na dolgi rok še zmanjšati. V stranki tudi predlagajo, da se odslej migrantom z začasnim azilom ne podeljuje več državljanstva, temveč se jih čim prej deportira iz države.

Naj spomnimo. Že prejšnji mesec je Henriksen predlagal, da se tiste migrante, katerim prošnjo za azil so zavrnili, pred deportacijo začasno naseli na enem izmed 300 danskih nenaseljenih otokov. Če bi javnost takšne ideje pri sosedih na Švedskem in v Nemčiji večinoma označila za šokantne, pa danske koalicijske stranke novega programa Danske ljudske stranke ne komentirajo. Tudi zato ne, ker se zavedajo, da ima omenjena stranka v parlamentu kar 37 sedežev in jo potrebujejo na svoji strani za ohranitev parlamentarne večine. Levičarske stranke so, pričakovano, omenjene predloge označile za “nore”.

Kot še poroča Russia Today, trenutno na Danskem živi približno 5,7 milijona ljudi, 13 odstotkov od tega je migrantov, kar dve tretjini priseljencev pa ne izvira iz Evrope.

Luka Svetina

 • Grenze

  Ali bi mi vzeli v najem namesto otoka rdeči parlament ????

 • Sadako

  Dobro, da pospravijo male dečke in deklice s cest, ker tem ljudem niso všeč stare švabske kurbe tipa Adolfina Hitler. Oni hočejo mlado belo meso. Ne pa starih kosti in celulita.

 • Marija

  Bravo Danci

 • učko

  Še naše levuharje bi moral ke skrcat, da jim delajo družbo !

 • Janez

  Bravo Danci,kar tako naprej.Kdo bo futral to gamad,delajo naj ali pa marš tja,od koder so prišli.

 • Valter BraniSlav

  Neuspele prosilce za azil na privatne domove Kordisa, Hanzeka, Tomicke, Salamunove, Mesca, Videmska in drugih izdajalcev.

  • šmentanamuha

   To pomeni, da naj pridejo v Slovenijo?

   • Valter BraniSlav

    Mislim da bi morali pred tem izdajalce Slovenije preseliti na kak slabo naseljen otok, kar na Goli Otok kamor spadajo. Tja bi jih sigurno poslal tudi Josip Broz, vecna mu slava.

 • totex39

  Edina rešitev bi bila, da se ta muslimanska gamat izžene iz vseh evropskih držav.

  • Milan Muhič

   Žal, še dobro se spominjam, bilo je nekje leta 1975. V Beogradu je bil nekakšen samit neuvrščenih držav. V Ljubljano pa je pripotovala ena od skupin iz Gane na GZ. Ženo tega ministra je morala gostiti v soboto in nedeljo moja firma, da ji razkažemo Slovenijo, Soboto Portorož z okolico. Nedeljo, poletno sončno Bohinj, Bled. Ob vračanju se ustavimo v razkošni Podvinski restavraciji na kosilu. In gospa iz Gane začne nam razlagati, da je v Koranu zapisano, da je vsak pravoveren musliman dolžan imeti veliko pravoverno vzgojenih otrok, kateri bodo dolžni pred letom 2050 neverno Evropo spremeniti v pravoveren islam. No, pa naj še kdo reče, da ni Janković vizjonist!

 • Olga_10

  Čestitke za zdravo pamet! Evropa se zbuja!

  • KIKI

   Škoda, da nismo Europejci ! Mi smo navadni Balkanci!

 • centurion

  Vse pritepence sprehodit pod oni slavolok
  ARBEIT MACHT FREI.
  Ne bo druge.

 • xtc

  Bravo Danci očitno ,Evropa vse bolj zavije v zdravo desno.
  Dejansko je treba narediti tako;prosilci za azil in ilegalni migranti morajo biti v zaprtih conah pod nadzorom vojske.
  Neuspešni morajo takoj iz države,vsi ,ki dobijo azil,je le za leto z možnosti po2x nega podaljšanja nato izgon.Nadalje vsi migranti ilegalni ne ,ker ne smejo več pridobivati nikakršnih statusov,razen ilegalnega vstopnika,kar pomeni ne možnost dobiti azil ali možnost bivanja za vedno,tisti ,ki pridejo legalno in v 3 letih ne dobijo stalne službe in se popolnoma ne asimilirajo preklic možnosti za bivanje,sploh ob kriminalu.
  In tiste ,ki imajo državljanstva in se nočejo asimilirati in zaposliti odvzem državljanstva in izgon iz EU za trajno.
  Slume oz. geta razbiti kot tudi tolpe tam,če ne drugače z vojsko.
  Starši,ki otrokom ne pustijo se socializirati,se otroke odvzame staršem odvzame možnost prebivanja v državi ali državljanstvo in izgon.
  Vsaka uporaba šarije ali njeno prakticiranje pomeni odvzem državljanstva ali za bivanje in takojšen izgon.

 • Slovenka

  To.

 • Slovenka

  Kdaj bo Slovenija začela kidati?

 • Poštenje velja

  Migranti raus.

 • bojan

  jst bi dal mošeje odstranit, porušit islam v evropi pa prepovedat…,nedvomno pa bodo gorele že v roku petih let … molit naj hodjo v svojo državo drugače pa na otok pa okol še ograjo …pa nagnat iz evrope z doživljensko prepovedjo

 • luckyss

  Malo pozno severnjake pamet dohiteva….
  Treba je vedeti, da izgon iz bogatega severa pomeni večji pritisk tudi na revnejše države kot smo npr mi…
  Bilo bi dobro, če bi jih vračali vsaj za Šengenske meje, če že ne domov…
  Če jih bodo vsi porivali le na meje prihoda, bodo kmalu vsi pri nas ;))

 • ahnenpass

  Danski delavčki so se torej odločili za avstralski model, večina tistih ubogih revežev ne bo verjetno nikoli zapustila otočka, bolj jim bo pa le kot v danski utopiji.

 • montyamp

  Geta razbit , tolpe zazidat , komuniste likvidirat .

  • dr Janez Sveti

   Ti si en bedast strahopetec posrani. Ne maram komuniste ampak še bolj sovražim tipe zagamene, kot si ti. Grozite po spletu posranci? Napiši kdo si z imenom in priimkom, ker le tako boš imel pravico grozit. Reva!

   DR Janez SVetii komandant

   • Roman Eržen

    voliti je treba sds da naredi temu konec če naredijo samo to bom zadovoljen
    nismo še borili za islamsko slovenijo

    • dr Janez Sveti

     Bil bi čas, da damo priložnost desnici, vendar iz te moke nebo kruha.
     DR Janez Sveti relist

   • sodnikisozločinci

    Policija ima vso možnost identifikacije montyampa, da to ne stori, pomeni le to da so navadni pezdeti, policaji so usrane reve, ne pa montyamp, sveti bebo!

    • dr Janez Sveti

     Torej se pridružuješ bebcem. Saj star pregovor pravi, da iste sorte ptiči vkup lete! Reva si.
     DR Janez SVeti genij

 • domovina mili dom

  Pravilno so se odločili. Vsak vijak ima svojo matico. Vsaka matica ima svojo državo. Po predalčkati, pa bo vse lopo in prav.

 • RATATA

  Na otok, kaj pa druzga, otok pa predret, da se potopi!

 • samotoje

  Pričakovano.

 • devote

  še merklco in podobne deportirat na ta otok in nato izgnat k njenim ljubljenčkom.

 • Interkom

  V Sloveniji imamo 338.000 migrantov. Od skupnega števila prebivalcev je Slovencev 83.1%, Srbov 2%, Hrvatov1.8%, Bošnjakov 1.1%, ostalih (Makedoncev, Romov, Kosovarjev in Albancev) 12%, če šteješ na način kot IOM. oz 169 migranta/1000 prebivalcev oz. kar 16,9% prebivalstva so tujci pa še kakih 15% »Slovenaca« je državljanstvo dobilo na Mačkovi za ceno malega piva. Mamo pa samo en otok, pa še ta ni nenaseljen.

 • Dragan

  Islam ni kompatibilen s krščansko Evropo zato ne sodi k nam.Vsak migrant bi ob vstopu na naš kontinent moral pojesti porcijo svinjske pečenke. To bi bil prvi možen znak, da se je pripravljen integrirati v civilizacijo ki jo poznamo mi. Sliši se smešno in populistično kar sem napisal vendar trdim
  da je v tem kar precej resnice.

  • plamen100

   Ma kaksno pecenko, tu se se dan pretvarjati, kot pri prsutu, pa se skoda jo je za njih! Definitivno so za njih 100% zdravilo krvavavice in svinjska mast, tikaj kamelojebaci pokleknejo!

  • Matt_von_Glanz

   S tem testom ne bi dosegel nič. Vsak pravi džihadist bi to naredil, vršeč prvorazredno taqqiyo.

   • cosmosjasnovidec

    Ja res je.
    Đihadiste skratka vse teroriste katere pošiljajo v Europo pripravijo na vse tako,da jih je verjetno ravno po tej taktiki možno najprej odkriti.
    Če je potrebno bodo celo molili krščanskega boga ter pljuvali po svoji svinji alahu samo,da dosežejo zadani jim cilj.
    Hinavski psihični bolniki kateri spadajo le v svoj reon tam kjer so,ker take zabite nacije ni možno civilizirati.
    Vidiš lahko že po hinavskih muslimanskih bosanđerosih kateri se nahajajo tukaj v Sloveniji kako ti lezejo v rit se prilizujejo obenem pa razmišljajo na kakšen način bi te najlažje fentali.

 • Aidin Durakovic cristano ronal

  Kok ste smesni usaj islam ne posiluje otroke kot vi pocnete

  • Dragan

   Aldine jesi li pojeo svinjsko pečenko kad si ušao u Sloveniju? Glede na tvoje znanje slovnice si pa zagotovo astrofizik. Tvoj Mohamed je razdevičil in poročil svojo 8letno nečakinjo hahaha. Prvi pedofil Mohamed, drugi pa drug Tito.

  • cosmosjasnovidec

   Islam ne ampak vi pedofilski posiljevalci ozrok.
   Posiljujete tudi uboge domače živali od koz,ovc,kokoši pa naprej v njihove riti prekleta muslimanska pedofilsko buzerantska nesnaga.
   Ravno vi musliči ste vsilili pedofelijo ter buzerantstvo v Ruropo katera za take zadeve nikoli ni vedela dokler se niste prisesali vi prekleti paraziti.
   Z 4 in 5 letnimi otroki se pedofilski smrdljivci poročate in boš govoril za neka posilstva.
   Ti povem nesnaga navadna,če izvem za tak primer v Sloveniji bom tistemu musliču lično odtrgal glavo še prej pa mu bom prestrelil jajca in upam,da boš tudi ti eden izmed teh prišel na vrsto.
   Ajd beži tamo čobane bosanđero.

   • Slo hunter

    Za posiljevalce je vrv!!! Če kaj takega vidim tu bomo golazen obesili za poduk drugim!!! Islamski drhali moramo v naši domovini narediti bivanje nevzdržno!!

    • cosmosjasnovidec

     Točno tako.
     Plevel se mora odstranit in uničit dokler ni prepozno,da se razširi.

  • plamen100

   Ja kdo pa je Ajso zarocil pri 6 ali 5 letih, in jo napolnil pri 10 tih kot njihov njihov najvecki vzornik, pedofil Mohamed. In kakp se je staremu dvignil na 10 letnega otroka, ce ne bi bil v glavo zadeti pedofil??? Peberi si na netu kdaj jo je zapel? Pri njenih 5 ali 6 letih??? Kaj moras imeti v sebi, da se odlocis da se pri 5 tih letih zarocis z otrokom, ali pa zate to niso vec otroci?? Ogabno mi je o tem sploh pisati. A ti je normalo, da se muslici porjvajo ze med bratrancj?? Hvala bogu naj se je vsaj stevilo mentalno prizadetih dosti vecje kot pri ostalih, samo naj to pocnejo tam kamor spadajo, ne pa pri nas, ogabnezi, fik!!

   • cosmosjasnovidec

    Porivajo se tudi v celi familiji ter med sabo parijo kot podgane.
    Stari ima otroke z hčerjo,sin z materjo in sestro stari še pa nateguje sina in tako to poteka v krogu.
    Skratka navadne gnusobe ogabne.

  • Olga_10

   Islam je nasilna pedofilska ideologija!

  • Domino Violet

   Aidin tipičen glasni jugović brez možganov.V evropi je posiljevanje otrok preganjano in nedopustno a lih v islamu se časti pedofilizem pa še kej druzga.Še posebno terorizem in klanje nedolžnih ljudi vse v imenu vaše sprijene bolne vere.

  • sodnikisozločinci

   Bebo blesavi, koliko je bila stara Ajša ko jo je Mohamed nategnil? Poleg tega, da smo si na jasnem, ne posiljujejo religije, posiljujejo ljudje in posilstev je v muslimanskem svetu mnogo več kot v krščanskem. Posilstev ne zagovarja nobena religija, kolikor vem, lahko pa poveš, kakšno je mnenje korana o posilstvih kristjank s strani muslimanov.

  • črnogled

   A da ne?Kak pa vi pravite temu,ko star 30 let poroči 11 let staro deklico?A jo ima za gledat?Ne bluzi.

  • moon

   Daj spelji se v svojo dzamahirijo in naskoci ovco, ce za mladoletnico nimas denarja..

 • šmentanamuha

  Danci rešujejo čast Vikingov.

  • plamen100

   To je ogabno kaj se pri njih dogaja nasploh v Skandinaviji in vsega tega je kriva levica!

   • moon

    Ja, leva roka je namenjena za brisanje riti.. torej z njo ni za poceti kaj drugega!

 • Slo hunter

  Edina rešitev je izgon in podrtje mošej!! Islam je virus ki nas bo vse uničil… Islam predstavlja posiljevanje, pedofilijo, umore itd…. Nobene tolerance za te podgane!!!

 • plamen100

  Mar je pri nas jasno kje so migrantje katerim status begunca ni podeljen?? Kam bodo vrnili Eritrejce iz Afrike in po katerem kljucu so ti opraviceni do statusa begunca?? Samo po levofasisticni logiki ki pravi da je napaden tudi tisti ki nima dela in je zaradi tega begibec??? Po tej udbomafijski logiki ima zr Slovenjja 90.000 svojih begincev sedaj pa si se tuje nakoplje na glavo? Zagaj so tistemu sirijcu omogocili da je se enkrat dal vlogo za begunca ostalim 600 ki so jim kao zavrnili pa tega niso omogocili?? Pa menda ne zaradi tega ker je hlinil bolezen?? Pa oni vsi vedno hliniko bolrznj, infarkte, ko izvedo da morajo iti nazaj. To je cisto sprenavedanje in delovanje proti slovenskemu narodu in mi ne bi smeli sprejeti niti enega vec ker ti se ne morejo nikoli socializirati ker oni pricakujejo le da se bomo mi njim prilagajali celo pri njihovih verskih obicajih bi oni ze sedaj spreminjali nase navade kot je svinjina v solah. Ce jim ne pase nas nacin zivljenja pa se baj pobererejo iz drzave, jim zna to kdo naravnost povedati?? Mi jih ne rabimo in so za nas navadni vsiljivci in nic drugega!!!

  • Domino Violet

   Kakšnih 90.000 tok je samo bošnjakov! Srbulov je okol 50.000 pol pa zraven še seštej vse ostale balkanjadarje od šiptarije,makedoncev,hrvatov,črnogorcev ma cifra je vsaj 200-300.000 če ne še več! Mal se ozri naokol ma ni več placa kjer se nebi nahajal jugovići.Povsod so ko virus

   • plamen100

    Ma ja vem, saj je nekje pisalo da nas je dejansko 1.800.000, voli pa jih ponavadi 300.000 in na koncu. In na koncu ugotovimo kdo nam postsvlja vladajovco politiko oz politicno smer v katero gre drzava zsto bo Jankovic v Ljubljani vladal se 100 let!

  • črnogled

   Zakaj so sirijca pustili v Sloveniji?Zato ker Cerar potrebuje svojega brivca.Baje je ta zelo dober.

 • sodnikisozločinci

  13 procentov je problem? Kaj bi potem rekli za Slovenijo?

 • Luka amer

  ste se vprašali zakaj se to ne dogaja v državah višegrajske četverice

 • črnogled

  Z Danci bi se strinjal v vsem,razen v policijski uri za njihovo mladino.Policijska ura bi morala bit za migrante.Vsakega ki bi ga dobil po osmi uri zvečer na cesti,takoj drugi dan čez mejo,al pa v morje.