fbpx

Dobrodošli v novi Evropi – za posilstva in nasilje nič kazni, za spotikanje migranta 3 leta pogojno

Foto: Youtube

Vsi se spomnimo, kakšen vik in krik so zagnali levičarji ob posnetku madžarske snemalke Petre Laszlo, ko je ta spotaknila migranta z otrokom v naročju. Označili so jo za rasistko, islamofobinjo, celo grozili so ji s smrtjo. Sodnik Illes Nanasi je dejal, da je njeno dejanje v nasprotju s civilizacijskimi normami in da je povzročilo ogorčenje po vsem svetu. Zato se je odločil, da jo bo obsodil na tri leta pogojne kazni.

Na tej točki je čas, da se resno vprašamo, kakšen smisel ima obsoditi človeka na tri leta za spotikanje? Pa najsi bo ta oseba migrant, sosed ali predsednik države. Človeka je spotaknila. Od kdaj je to zločin proti človeštvu, ki si zasluži tako dolgo in strogo pogojno kazen? No, pri levičarjih s politično korektnimi možgani je vse mogoče. Snemalka ima samo to nesrečo, da ni spotaknila kakšnega “skrajnega desničarja”. V tem primeru bi morda dobila celo nagrado.

Zgodba Laszlove ima več plati
Zgodba Laszlove se je začela, ko je snemala migrante z Bližnjega vzhoda v obmejnem mestu Roske, 8. septembra 2015. Migranti so na tisti dan prebili policijski kordon in začeli bežati v notranjost države. Policija je hotela aretirati moškega, a je ta tekel prehitro. Laszlova je hotela policiji pomagati, zato je migrantu nastavila nogo, da se je ta spotaknil in padel. Nato so ga policisti prijeli.

“Hotela sem le pomagati policiji. Moškega sem porinila (spotaknila) zato, ker sem bila prestrašena. Nisem videla, da nosi otroka. Žal mi je, da se je to zgodilo,” je dejala Laszlova. Najbolj zanimivo pri vsem pa je, da so pripadniki Kurdske demokratske unije sporočili ime moškega, ki ga je spotaknila Laszlova. Po njihovih podatkih naj bi bil Osama Abdul Mohsen pripadnik Al Kaide in fronte al-Nusra. V preteklosti naj bi že izvajal poboje civilistov, preden se je kot “begunec” infiltriral v gruče migrantov.

Snemalka, ki je imela toliko zavedanja in državljanskega poguma, da je nevarnega potencialnega terorista onesposobila, se sedaj sooča z gnevom “refugees welcome” skupin in podobnih. Namesto da bi jo pohvalili, ker je v zelo majhnem delu, pa vendarle, pomagala braniti mejo. Ne, njo bomo obsodili. Ne bomo pa, v skladu s feministično ideologijo multikulturalizacije Evrope, obsodili posilstev, nasilja, spolnih napadov, ropov, umorov in terorističnih dejanj, ki jih izvajajo islamski migranti. Glede na trenutno razpoloženje evropskih levičarjev me ne bi čudilo, če bi sodišče avstrijskega dečka, ki ga je migrant brutalno posilil na bazenu, obsodilo na prevzgojni dom, ker se je preveč ponujal. Živimo v narobe svetu.

Aleksander Rant