fbpx

Dokaz, da multikulti in islam nista združljiva: Svet muftijev v BIH nedeljsko parado označil za promocijo velikega greha!

Foto: Twitter

V Bosni in Hercegovini nameravajo v nedeljo pripraviti prvo parado ponosa. Pred dogodkom so v petek ob redni molitvi v vseh džamijah v BiH vernikom prebrali sporočilo sveta muftijev, ki je obsodil parado ponosa. Označili so jo za promocijo velikega greha.

Kako je islam nezdružljiv z LGBT teorijo pove primer iz Bosne in Hercegovine, kjer so islamski kleriki obsodili parado ponosa. Toda multikulturalisti še kar vabijo migrante in menijo, da bodo živeli v sožitju z geji, lezbijkami in drugimi oblikami sodobnih levičarskih iznajdb.

Svet muftijev je sicer vernike ob tem spomnil, da nobenemu posamezniku, ne glede na to, kdo je, ni dovoljeno nasilje nad drugim človekom zaradi njegovega osebnega prepričanja ali usmeritve. Gre seveda za olepšavo, saj v svetu islama ni prostora za homoseksualce. Tam je zanje zagrožena smrtna kazen.

Promocija velikega greha
Svet muftijev je tudi spomnil na leta 2015 sprejeti sklep, da islam “spodbuja oblikovanje zakonske zveze in ohranitev vrednot zakonske zveze, podmladka in družine kot osnovne celice družbenega življenja”. Ob tem so dodali, da je zakonska zveza po nauku islama “pogodba o skupnem življenju med moških in žensko, sklenjena na podlagi obojestranskega soglasja, njen cilj pa je ustanovitev družine (…), homoseksualnost pa je v izvorih islama opredeljena kot veliki greh in razvrat in je prepovedana”. Svet muftijev je ob tem vernike pozval, da se ogradijo od nedeljske parade, ki so jo označili kot promocijo velikega greha.

Multikulturalizem in islam nista združljiva. (Foto: Twitter)

V Sarajevu bo v nedeljo prva parada ponosa v BiH, poroča STA. Pred začetkom parade je napovedan tudi shod tistih, ki nasprotujejo paradi.

Hana Murn