Dolgi noži na evropskih tleh

Foto: Demokracija

Vsake tri ure v nemški prestolnici Berlinu nekdo povleče nož kot orožje v napadu. Število napadov z nožem se ne zmanjšuje, temveč raste. Policija v povprečju beleži več kot sedem napadov z nožem na dan. Sedem na dan. V letu 2018 jih je bilo 2.795.

Od teh skoraj tri tisoč napadov jih je policiji uspelo identificirati skoraj dve tretjini – večinoma je šlo za starejše mladoletnike med 14. in 18. letom starosti in mlajše polnoletne osebe, v 76 primerih pa je nož kot morilsko orožje izvleklo celo 78 otrok, mlajših od 14 let.

Območja brez nožev?
Berlinska policija je poskusno za tri mesece uvedla ukrep, pri katerem so za konec tedna na določenem območju veljala strožja pravila; policija je lahko na tem območju brez utemeljenega suma pregledovala tamkajšnje sprehajalce in zasegala vse, kar bi lahko potencialno bilo orožje – predvsem nože, saj je ta začasni ukrep na tem območju prepovedoval nošnjo hladnega orožja. Akcija je ocenjena kot uspešna, saj so poleg nožev zasegli še nezakonite eksplozivne naprave, drogo in ukradeno blago. Vendar je šlo le za poskusno akcijo policistov. Sedaj konservativne stranke zahtevajo trajne ukrepe − uvedbo območij, kjer bi veljala popolna prepoved nošnje hladnega in seveda eksplozivnega orožja in kjer bi imela policija večja pooblastila, da bi se morebiti na ta način izognili brezsmiselnim zločinom z žrtvami, kot je bil tisti v bližini Alexanderplatza, ko je na ponedeljkov večer zaradi vbodnih ran izkrvavel 26-letni litovski državljan Edgar Orlovski, legalni priseljenec v Berlin. Policija je v svojem obvestilu javnosti razkrila dosedanjo rekonstrukcijo krvavega dogodka. K Edgarju je brez očitnega povoda ali razloga pristopil neznanec, ga napadel s hladnim orožjem in ga resno poškodoval. Po napadu je žrtvi uspelo po mobilnem telefonu poklicati pomoč, vendar je ta na kraj dogodka prišla prepozno, saj je moški medtem že izkrvavel. Policija je, ker ima premalo podatkov, javnosti pokazala sliko storilca in prosila za pomoč. In kri teče po berlinskih ulicah vsak dan. Kot je tekla na sobotni večer, ko sta se pred lokalom s kebabom sporekla 18-letni in 19-letni Sirec. Mlajši je nato izvlekel nož, zabodel starejšega in skušal zbežati s prizorišča, a so ga priče zadržale. Policija je storilca aretirala.

A to se ne dogaja samo v Berlinu. Tako je v vseh mestih, kjer je koncentracija migrantske populacije visoka, med njo pa se mešajo brezdelje, nasilje, nizke strasti in načelno prepričanje, da je treba z nasiljem pokazati, kdo je močnejši. Po vsej Nemčiji, po vsej Zahodni Evropi, po Skandinaviji. Tako hudo je že, da je tako imenovani ženski časopis v Nemčiji objavil članek z nasveti, kako ravnati z ranami, povzročenimi z nožem. Članek je sicer zavit v rožice, pa vendar se v njem skriva kruta realnost, ki jo potrjuje statistika. Sedem napadov z nožem na dan, vsake tri ure eden, ki se običajno končajo s prošnjo policije za pomoč in z opisom storilca, ki je navadno “južnjaškega videza”.

Pedofil in morilec
Z nožem je grozil in na koncu v Veliki Britaniji umoril tudi 35-letni Iranec Dana Abdullah, ki je bil po obsodbi za pedofilijo oziroma spolni napad na dekle, mlajše od 13 let, leta 2013 že deportiran nazaj v svojo domovino. Kljub obsodbi se je vrnil v Veliko Britanijo, znova zaprosil za azil, ker naj bi ga bile oblasti po vrnitvi v domovino mučile. Pri njegovi prošnji bi mu pomagalo priporočilo njegove žene, ki je ves ta čas živela v Veliki Britaniji z njunimi štirimi otroki, vendar mu ni želela pomagati, zato je bila njegova prošnja zavrnjena. Zato jo je s kuhinjskim nožem najmanj petdesetkrat zabodel, nato pa skušal svoj umor prikriti tako, da je truplo polil z alkoholom in poskusil zažgati hišo, v kateri je žena živela. Že prej ji je grozil, da jo bo ubil, saj ga je “osramotila”, s tem ko ga je zapustila in se spreobrnila v krščanstvo. V bistvu mu je uspelo, saj je dosegel, da bo ostal v Veliki Britaniji na tuje stroške, saj bo naslednjih osemnajst let preživel v zaporu.

Ženske žrtve vsakovrstnega nasilja
So pa tudi bolj inovativni načini umora. Na Švedskem je muslimanski priseljenec, zelo znana oseba na socialnih mrežah z več kot 100.000 sledilci, 23-letni Abbe Alssadi svoje nekdanje švedsko dekle najprej mučil, pretepel in davil, da je zgubila zavest, nato pa ji je z vnaprej pripravljeno injekcijo v vrat vbrizgal velik odmerek opiatov, da je potonila v vodo in utonila. Na sodišču se je branil, da je nedolžen, vendar so ga “pokopala” pričanja drugih nekdanjih deklet, ki so razgalila njegovo krinko lepega, uspešnega in bogatega migranta, kakršno je prodajal po socialnih mrežah – vse so namreč pričale, da je bil do njih nasilen, da jih je pretepal in davil, da so se bale za svoje življenje, da jih je verbalno in fizično poniževal. To naj bi bil tudi motiv za umor – če bi ga umorjeno dekle prijavilo na policijo, bi se njegova internetna fasada sesula v prah.

Abbe Alsadi in njegova žrtev.

Do popolne podreditve
Seveda ima pri vsem tem vpliv tudi njihova vera, ki ne samo dovoljuje, temveč tudi spodbuja vsakovrstno nasilje nad ženskami, od fizičnega pretepanja in poniževanja do prisiljevanja, da se skrivajo za rutami in dolgimi oblačili. Pri vsem tem ostaja popolnoma nejasno, zakaj evropska družba, ki že toliko desetletij ponosno razglaša enakopravnost žensk, hkrati dovoljuje in spodbuja popolnoma nasprotno prakso, in to ne samo v drugih predelih sveta, temveč pri sebi doma. Ni razumljivo, da nizozemski politiki, seveda iz Islamske stranke, pozivajo, da bi del plaže v Haagu postal “halal”, kjer bi bil dovoljen vstop samo muslimanom, ki naj bi se po besedah Nizozemca Arnolda van Doorna počutili “neugodno zaradi pomanjkljivo oblečenih, pogosto estetsko neprivlačnih ljudi. Poleg tega so ženske na plažah velikokrat soočene z nezaželenimi namigovanji oseb nasprotnega spola”. Politik gre še celo korak dlje in kot argument za “muslimansko” plažo, plažo, ki bi bila strogo ločena na ženski del, kjer bi se “sončile” popolnoma pokrite ženske, in na moški del, ki bi bil, če smo cinični, verjetno prazen, saj bi bili vsi bili na “evropskem” delu, kjer bi lahko namigovali Evropejkam v bikinijih.

Foto: epa

Kot argument za to navaja dejstvo, da imajo tudi nudisti svoj del plaže. Absurdno, ne? Kako nam v demokracijo zavito prodajajo svoje zahteve … Če pustimo ob strani dejstvo, da gre za politika, ki je bil nekoč član stranke Geerta Wildersa, borca proti migraciji in islamu, pa se je nato spreobrnil v islam in zamenjal stran, da je bil leta 2016 obsojen zaradi preprodaje drog mladoletnim osebam, in posesti strelnega orožja obsojen sicer na izredno milo kazen, se bo verjetno njegova pobuda prijela. Seveda zaradi multikulturnosti in naše potrebe, da dokažemo, kako demokratični smo, kako spoštujemo pravice vseh in vsakega posebej, seveda na lastno škodo.

Migranti kot novi volivci
Na škodo lastnih narodov, lastnih držav, vendar ne na škodo določenih politik in političnih strank. Naval migrantov je dober zato, ker predstavlja potencialno volilno bazo. V glavah globalističnih politikov bodo migranti volili tiste, ki so jih sprejeli, jim dali vse, ki se borijo za njihove pravice … In če imaš za sabo tako močno volilno bazo, se ti ni treba bati za prihodnost (lastno). No, tu sta najmanj dva problema. Prvi, da gre predvsem za muslimansko populacijo, katere namen ni voliti progresivcev in globalistov, pač pa je namen zavojevati in vladati vsemu svetu pod svojimi strogimi pogoji in šeriatskimi zakoni. Zato čakajo, da bodo večina, zato se ponekod že organizirajo v lastne islamske stranke. Vse v imenu naše demokratičnosti. Drugi problem je, da migranti ne smejo voliti, saj nimajo državljanstva.

“Keine problem!” so rekli v Bremnu, kjer so ugotovili, da 19 odstotkov prebivalcev, ki so polnoletni, nima volilne pravice, ker niso državljani. Zato bo na pobudo zeleno-rdeče koalicije, ki meni, da bi morali vsi tujci v nemški zvezni državi Bremen dobiti volilno pravico, v naslednjih treh letih približno 36.000 tujcev prejelo pismo, da imajo pravico zaprositi za nemško državljanstvo. Poglejte pogoje – osem let bivanja, zadovoljivo znanje nemščine, lastna sredstva (z izjemami), odpust iz predhodnega državljanstva (z izjemami), osnovno znanje nemškega pravnega in socialnega reda ter življenjskih razmer v Nemčiji, zavezanost temeljnemu demokratičnemu redu in nekaznovanje oziroma kaznovanje za manjša kazniva dejanja. Jasno je, da je večina pogojev samo formalnost, saj je celo na internetni strani Bremna objavljena opomba, da se lahko “zakonci in mladoletni otroci naturalizirajo z lažjimi časovnimi pogoji. Če ni zakonite upravičenosti do naturalizacije, se lahko v posameznih primerih obravnava tako imenovana diskrecijska naturalizacija, zlasti za osebe, ki so poročene z nemškim državljanom”.

M. S. Š.

 • skorpijon93

  ČEŠKA JE VELIK ZGLED SLOVENIJI, UČITE SE HLAPCI !

  • Clemen J.

   Madzarska se boljši

 • šmentanamuha

  Plemenita plesen je oplemenitila evropsko kulturo, al kako že to gre …

 • Potem pa javkajo da je Iran neka represivna država, ko mučijo pedofile in morilce. Tam vsaj kaznovanje deluje…

 • alojz

  Seveda. Rešitev so območja brez orožja. To imajo teroristi najraje. Jih vsaj nihče ne ogroža in lahko v miru streljajo.

 • Janka Kranjka

  Bo la no!
  Naj že enkrat nek meteorit poči v ta planet in nas izbriše v trenutku v kompletu fertik.

  • samotoje

   Samo toliko naj počaka, da knjigo preberem do konca.

   • tomven

    Jest sem pa glih včeraj kupil gajbo pira… valda bo tolk počakal.

    • samotoje

     Menda. Za eno flašo ima, da čaka, ne pa za celo gajbo!

 • VERZIFIKATOR

  Adi H. Braunauer

  KDO TAM RAZGRAJA?

  Kdo za vraga tukaj spet razgraja?
  Se zapirajo v Berlinu vrata,
  dviga roko brat, glej, zoper brata,
  kot da v mestu sam hudir razsaja.

  Prepoznavni so predobro krivci,
  a ravna se z njimi skrajno nežno,
  le popiše se jih, ampak bežno,
  češ saj vedno isti so storilci.

  Kdo, presneto, spet kali normalnost?
  Kot da druga tu je noč kristalna,
  podivjanost spremljevalka stalna
  z roko v roki spremlja zdaj brutalnost.

  Ni z zadevo se preveč igrati,
  če prevečkrat tole se ponavlja,
  nekaj znanega se s tem pripravlja,
  zgodovino treba je poznati.

  Nekajkrat ko sonce še zaide
  in se ponovijo barabije,
  rešenik iz sence se izvije,
  striček Adolf red uvesti pride.

 • slosin

  ….švabi imajo vsak dan reprizo ‘Noč dolgih nožev’…

 • šmarnica je večna

  Čujte, vsak pravi Haložan nosi nož. Jaz tudi !!!

 • šmarnica je večna

  Nekoč židje, danes muslimani. Pametni Nemci dobro vedo kako se je vse skupaj končalo. Njihov Princ Teme, Hitler, si je na koncu sodil sam…. Za katero in kakšno domovino so se borili domobranci nam pokaže besedilo prisege Hitlerju : “za združeno Slovenijo v svobodni Evropi pod firerjevim vodstvom” To je prava resnica, če je komu všeč ali ne. Pa pravijo, da so prisegli s prisegi s figo v žepu, kar pa je že davno ovrgel spoštovani gospod Trstenjak, ki je dejal: ..”prisega je prisega, s figo ali brez” !!!

  • Luiggi

   Priseglo je par ljubljanskih srajc,kateri niso videli ene same borbe ali pa kraje hostarjev,ti si navaden smrkavec,ki imas oprano glavo brez mozgan.Jest sm vse to dozivel in sem za zivo prico,kaj pa ti smrkavec smrkavi,napumpani!

   • AG Eric Holder

    Koliko let pa imaš :)

    PS: 110 let? :)

    • ZatonMesecnikov

     jeriću, balkan zbog loših uslova života ne živi tako dugo. nemoj se diviti…

  • ZatonMesecnikov

   #Pametni Nemci dobro vedo kako se je vse skupaj končalo.#

   Ne vedo, ker drugače ne bi spet volili levičarjev, tako kot leta 1933.

  • Observer

   S tem žališ žide. Konstantno ponavljaš ene in iste laži. Laži, laži, nekaj se bo že primilo, a ne lažnjivec?

   Židje so se asimilirali v Nemško družbo pred in za časa Hitlerja. Niso terorizirali ljudi, niso počeli terorističnih napadov, niso kar tako zabodli naključnega mimoidočega sredi Aleksanderplaca, niso posiljevali, niso ropali, itd. itd.

   In ti jih enačiš s temilemi divjaškimi muslimani iz Afrike, BV in Azije? Ne rečem, da so vsi muslimani isti. So nekateri arabski muslimani in muslimanke, ki so umirjeni in normalni, ampak ti so v manjšini, pa še ti čez čas izstopijo iz Islama, če le dobijo priložnost za to (v državi kjer jim ne grozi smrtna kazen za zapustitev Islama).

 • Dragan Krstič

  Nemce koljejo na haram način brez da bi žrtev obrnili proti Meki, medsebojno pa se koljejona halal način.
  Tako pač zapoveduje sveta knjiga Koran.

  • šmarnica je večna

   Čuj Dragane bre…ti pa prisegaš na sveto pismo…al koji kurac že imate Srbi ?

   • AG Eric Holder

    Alo…Tumpek…….ne bom dovolil, da žališ nas Srbe in našo vero!!!!!!!! :)

    PS: Povleči izjavo, če ne…………… Hell!

    • šmarnica je večna

     Vi Srbi ste nas Slovence napadli…vi Srbi ste krivi za vojno v Jugoslaviji…Vi Srbi ste povzročili Srebrenico… A še naštevam?

     • AG Eric Holder

      Jebem li ti mater, cigansku! Zdaj te bom uničil. :)

      PS: Nisem jaz, Janšist. :) #WatchYourBackBitch

    • ZatonMesecnikov

     Če žali levičar, žali v imenu civilizacisjkubh pridobitev. (Luka PolMesić, predvolilna soočanja)

     • šmarnica je večna

      Mi levičarji ne žalimo…mi vam samo nalijemo čistega vina…

     • ZatonMesecnikov

      Poznamo, kako ste Levičarji 100 let nalivali čistega vina. pa koliko je bilo mrtvih zaradi tega.

     • AG Eric Holder

      Jebem ja njemu mater i tebi. :)

      PS: Zadovoljen? :)

     • ZatonMesecnikov

      Vedno me je impresionirala balkanska kultura komunikacije….

     • AG Eric Holder

      Primitivna vrsta “ljudi” aka. domobranci drugače ne razumejo. :)

      PS: Ne boš razumel zgoraj napisanega. Niti tega. :) #HAhahahahah

     • ZatonMesecnikov

      Istim je jezikom zborio i Sima “Srbine” Dubaić, čovjek, koji ubio najviše Slovenaca u istoriji….

   • Observer

    Iz članka:
    “Že prej ji je grozil, da jo bo ubil, saj ga je “osramotila”, s tem ko ga je zapustila in se spreobrnila v krščanstvo.”

    Vidiš, je že nekaj na tem Svetem pismu, ko muslimanke prvič preberejo in vidijo razliko med tem kar Koran uči za moške in to vidijo vsak dan v praksi in kar Sveto pismo uči za moške glede obnašanja do žensk in do svojega bližnjega nasploh.

  • AG Eric Holder

   Hahahahhahaah. :)

   PS: Sami so jih hoteli. :)

 • Franjo Trojner

  Zunanji minister Cerar se dela norca iz državljanov Slovenije in celotne EU! Slovenski zunanji minister Miro Cerar je danes v Bruslju italijanskemu kolegu Enzu Moaveru Milanesiju predlagal skupne policijske patrulje ob italijansko-slovenski meji za učinkovito preprečevanje nezakonitih prehodov. Kaj se je Cerarju totalno zmešalo??? Cerar se očitno boji, da bodo ilegalni migranti iz Slovenije bežali v Italijo????? Cerar svojih ilegalnih migrantov ne da, kar je razlog zakaj se naša južna meja ne varuje z dovolj številčno zasedbo policije in vojske, ter seveda premalo zavzeto, unčikovito, tak jim je naročeno menda!
  V toti naši državi so res same mone na oblasti.

  • stane

   Izdajalci v nezakoniti vladi!

 • AG Eric Holder

  In kaj zdaj? :)

  PS: Sami so izvolili Gelo……..to kar so skuhali, bodo pojedli. :)

  • ZatonMesecnikov

   Jim bo v poduk, kam jih je pripeljala Ulbrichtova pionirka.

   levičarji so prekletstvo za Nemčijo, tako delavski socialisti, kot komunisti…

 • Felikss_AH

  Kdaj je že Enoch Powell napovedal reke krvi v svojem zdaj že legendarnem govoru. Lepo je povedal da bo prišel čas ko bo Black Man vihtel bič nad Belcem v Britaniji. Takrat je Britanija imela “vsega cca en milijon imigrantov, predvsem Indijcev… Muslimani so bili še bolj redke ptice. In že v takratni situaciji je propagiral plačane repatriacije, ker je kot pošten politik reagiral na pritožbe volivcev iz njegovega volilnega okrožja.

  Mlajši Evropejci danes lahko že kar začnejo staviti, za enkrat še med sabo, kdaj se bo ulilo, in bodo reke dobesedno rdeče.

  • Slovenka

   Angleži so si zapečatili usodo maja 1945 v Vetrinju in Pliberku. Vzhodnih in srednjih Evropejcev niso hoteli sprejeti, raje so si v državo uvozili drugorasne osebke iz kolonij, zdaj pač živijo s posledicami svojih dejanj. Ampak še vedno jih ni izučilo. Če slišijo slovanski naglas, ponorijo od besa in zlasti Poljaki jim gredo neskončno na živce. Skratka, Angleži si zaslužijo, da Black Man vihti palico nad White Man v njegovi lastni državi. Ne znajo si izbirati zaveznikov.
   Dejanja imajo posledice.

   • Felikss_AH

    Dobra pripomba… krer Anglosi, predvsem njihovi “upper echelons” brez Škotov in Welšanov so najbolj ošabna sorta kar ih je na tej planeti. Temu dodaj še Rotenhschilds bančni imperij in je slika kompletirana. Toda vseeno… zaslužili si to ali ne… da se kateri koli del Evrope polni s sovražnim nam Alien-sortami je hud problem za vse nas

 • šmarnica je večna

  Švabi še danes plačujejo ceno za svinjarijo ki so jo storili v prejšnjem stoletju. Hitler jih je sfukal, tako kot hoče Slovence sfukat Princ Teme!!!…Kapish?

  • xtc

   Tunek ne se sekirat,levičarji ste pos** strahopetci,kot musliiči,ko vas je v krdelu vsaj 100 na 1 ga si nekaj upate,drgač zklezete v kanalizacijsi ror.

 • Observer

  “Abbe Alsadi in njegova žrtev.”

  Lepa dekleta ljubijo barabe…

  …zato ker so tut same barabe.

  Pol pa dobijo batine in še kaj hujšega, ampak važno, da hodijo z barabo.

  Nekje sem slišal, je nekdo rekel, moški so sadisti, ženske pa sadomazohisti. Drži za vse te izgubljene ljudi.

  • tomven

   Lepa dekleta…. Sori, katero sliko pa ti gledaš?

   • Observer

    Samo ena slika je pod katero piše “Abbe Alsadi in njegova žrtev.” Boš že našel.

    • tomven

     To jaz že štekam, ne vem pa kje vidiš lepo dekle. Lahko noč

     • Observer

      Ja na levi strani, z vsemi tistimi tatuji. Kaj si slep?

 • Spartan

  Čedalje bližje je dan, ko bomo imeli prvi brutalni “Murder-Death-Kill” primer tudi v Sloveniji.
  UAU!, kako preroški je bil film DEMOLITION MAN že v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja!

  Opis filma za tiste, ki ga še niste gledali: film govori od podebiljeni, pomehkuženi in politično korektni novodobni družbi, ki trči s testosteronsko surovim old-school primitivnim kriminalom iz preteklosti!

  • Observer

   Potrebujemo Johana Špartana, da se zbudi iz krioslipa. Zanimivo ne, da ima Stalone v filmu priimek Spartan, danes pa ima generacija identitete znak, ki je bil na špartanskih ščitih v filmu 300. Francozi se na protestih rumenih jopičev derejo kot Špartanci v filmu 300.

   Namesto, da bi se ljudje zgledovali recimo po Janu Žižki in Husitih ali pa po Oliverju Cromwellu in Puritanskih Ironside-ih, nas usmerjajo v Spartance in poganstvo.

   Vse je zrežirano in povezano, od filmov, do današnjih dogodkov, vse.Če ne verjameš, si preberi pismo prostozidarja Alberta Pikea iz leta 1871 o treh svetovnih vojnah s katerimi bodo prišli do “novega svetovnega reda”. Za tretjo je rekel, da bo med zahodom (kamor spada tudi Izrael) in Islamom ter komunisti. Zapisal je, da bodo komunisti uničeni, ko bodo ljudje spoznali kakšni uničevalci narodov so, muslimani in zahod (kakor krščanski, čeprav že dolgo ne več) se bodo med sabo pobili in tisti, ki bodo ostali bodo častili Satana/Luciferja. Očitno vse poteka po planu. Edino zadnja faza jim ne bo uspela, ker bo vmes stopil Bog utelešen s svojim drugim prihodom.

   • Spartan

    LOL! Dobro si me “snel”! Če verjameš ali pa ne, sploh nisem pomislil na povezavo med mojim nick-om in Stallone-jevim filmskim priimkom.
    Ampak, NE! Žal, nisem jaz tisti Spartan iz preteklosti, ki Vas bo rešil! ;)

    Res se skozi vso zgodovino po kristusu vse nekako “dežavujevsko” cikla ampak osebno kaj dosti na neka Nostradamovska videnja ne dam! Rajši se opiram na dobro staro empirično in zdravorazumsko-logično predvidevanje s temelji na lastnih izkušnjah in dojemanjih iz bližnje preteklosti.

 • xtc

  Če se čusite in zgražate nad kitajskimi u,krepi nad Ujguri se ne čudite ,da odo EU države kmalu izkale v obupu enake variante.

 • Slovenka

  Nemčija – država dolgih nožev.

 • Observer

  “če bi ga umorjeno dekle prijavilo na policijo, bi se njegova internetna fasada sesula v prah.”

  Optimisti, še bolj bi mu v objem skakale:

  20 Memes That Capture The True Nature Of Women
  http://www.returnofkings.com/172638/20-memes-that-capture-the-true-nature-of-women

  (Jaz bi naslov malo bolj podrobno zapisal: 20 Memes That Capture The True Nature Of Lost Women)

 • plamen100

  Vse te z nozi bi morali takoj popokati in izgnati!

 • Janez Kepic-Kern

  POSREDUJEM – Z INTERNETA. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  PISMO SPODNJE SLOVENKE J.C. JUNCKERJU.

  ne bom napisala SPOŠTOVANI, ker vas ne spoštujem, niti GOSPOD, ker niste niti ena črka te besede, niti ne bom napisala VAS z veliko začetnico, ker niste veliki.

  Po videnem in slišanem dne 14. 2. 2018, ko ste (spet) izkazovali politično-ljubezenske jezične mišice na mlin vašega takratnega obiskovalca, namesto da bi izpostavili pravno disciplino ter priznavanje in spoštovanje le-te, ste ponovno pokazali svojo klovnovsko, norčevsko licemerno igro. Prav tako se je tega dne pokazala diskriminacija do slovenske besede, slovenski novinarji so morali molčati – morda bi morali postavljati vprašanja v hrvaškem jeziku?!

  S svojega stolčka še kar naprej blebetate in meketate kozlovske nesmiselne šale s političnimi osebki, ki so tisti hip ob vašem boku. S stola dol! je moja osebna zahteva, ker nategujete vso Evropo,ves svet, nategnili ste našo bivšo premierko, nategnili ste NAŠ teran, nategnili ste Piranski zaliv, nategujete vse Slovence.

  Ponižana in ogorčena Slovenka sem, ker se norčujete iz moje domovine in kot Slovenka vas ne priznavam in izstopam iz EU, četudi mi je trenutno omogočeno le utopično in miselno.

  Avtor: Sonja Votolen
  Pisno je bilo izvirno objavljeno na portalu klip.si.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!