fbpx

Dvajset let zapora za lezbijki, ki sta živalsko mučili petletnega sina

Kayla Jones in Rachel Stevens bosta 20 let preživeli za rešetkami (foto: Youtube).

Sodišče je odločilo, da bosta lezbijki, ki so ju aretirali in obtožili zaradi pretepanja ter mučenja njunega petletnega sina, zaradi česar je bil deček že dvakrat prizadet zaradi kapi, 20 let preživeli za rešetkami.

Policija je dečkovo mamo, 28-letno Rachel Stevens, in njegovo mačeho, 25-letno Kaylo Jones, aretirala lani zaradi hude zlorabe otroka. V primer so se vključili po tem, ko so dečka zaradi hudih poškodb in več operacij premestili iz klinike v Oklahomi v medicinski center v Tulsi. Po prihodu v Tulso so namreč zdravniki postali sumničavi zaradi poškodb, ki jih je deček utrpel. Ugotovili so, da je bil deček zlorabljen in da ni trpel za neko vrsto bolezni, kot je to skušal zdravnike prepričati lezbični par.

Šli sta celo tako daleč, da sta ustanovili stran za zbiranje denarja, ki bi pomagal domnevno bolnemu dečku. Ko so zdravniki na podlagi vseh dokazov sklenili, da je otrok zlorabljen, so policisti aretirali ženski in ju obtožili zaradi zlorabe.

Srhljive podrobnosti o zlorabi
Na sodišču so nato po poročanju Breibarta razkrili srhljive podrobnosti, do katerih so prišli med preiskavo. Deček je namreč policistom povedal, da je bil dlje časa privezan z lepilnim trakom in zaklenjen v majhni sobi. Ženski sta ga tam pretepali, včasih tudi s pasom. Njegova lastna mama ga je po roki udarila s kladivom, mačeha pa ga je brcala v predel dimelj, in sicer tako močno, da je prišlo do krvavitev.

Stevensova in Jonesova se obtožbam nista upirali, zato ju je sodišče kot del dogovora obsodilo na 20 let zaporne kazni, poroča Daily Mail.

B. O.