fbpx

Dvanajstletnik rešil prababico in dedka pred napadom podivjanega 20-letnega polbrata

20-letni osumljenec Lucian Adrian Johnston. (Foto: Twitter)

20-letni osumljenec Lucian Adrian Johnston. (Foto: Twitter)

V Združenih državah Amerike poročajo o novem herojskem dejanju mladoletnika. Pogumni dvanajstletnik je rešil pred gotovo smrtjo svojo 92-letno prababico in 76-letnega dedka. Ubiti ju je hotel njegov 20-letni polbrat.

Skorajšnja tragedija bi se lahko zgodila v ameriški zvezni državi Teksas. V avtomobilu so se vozili 92-letna prababica, 76-letni dedek, 12-letni Sacha in njegov 20-letni polbrat Lucian Adrian Johnston. Ker prababica in dedek 20-letniku nista dovolila na obisk k njima, ker se je ta neprimerno obnašal, je pograbil nož in ju začel zbadati po glavi ter vratu.

V spopad se je vmešal tudi dvanajstletni Sacha in starejšemu ter močnejšemu polbratu izbil nož iz rok ter ga odvrgel skozi okno premikajočega se avtomobila. Kmalu zatem je agresivnež pobegnil, prijeli so ga šele naslednji dan.

Bilo je vredno tvegati življenje in izgubljen zob
Pogumni dvanajstletnik je delil svoje videnje dogodka s svetovno javnostjo. “Ko sem videl dogajanje, sem ga močno prijel od zadaj. Poskusil sem ga poriniti stran od prababice. Ko sem hotel zadevo rešiti, me je udaril nazaj. Udaril me je močno, da mi je izbil zob, vendar je bilo vredno,se pogumnega dogodka spomni pogumni dvanajstletni deček iz Teksasa Sacha.

Tragedija preprečena, prababica in dedek odlično okrevata
Po poročanju Breitbarta pa se je za vse udeležence srečno končalo. 92-letna prababica in 76-letni dedek okrevata in sta izven življenjske nevarnosti. Osumljenec, dvajsetletni Lucian Adrian Johnston pa je obtožen dveh telesnih napadov z nevarnim orožjem.

Luka Perš