fbpx

[VIDEO] “Evropa je izdala ženske”

Foto:epa

Muslimanski svet je danes na veliko načinov podoben Evropi pred 500 leti. Tudi takrat so se ženske v Evropi pokrivale iz istih razlogov, kot se sedaj pokrivajo muslimanke. Takrat je bil svet brutalen, ljudi so kaznovali z obglavljanjem, ljudje pa se za to niso pretirano zmenili. Evropa je od takrat odrasla in odvrgla to stanje duha, sedaj pa ga brez pomisleka ponovno uvaža,” meni angleški pesnik in upokojeni komik Pat Condell.

Evropa je izdala ženske,” je prepričan Pat Condell, ki se je po zaključku kariere posvetil snemanju videov za družbeno omrežje Youtube. Na omrežju redno deli svoje – na trenutke precej kontroverzno – mnenje. Njegovim posnetkom pa se je z nastankom migrantske krize popularnost izredno povečala.

Evropa postaja “jezna” 
Condell se čudi, kako je lahko Angela Merkel, prva kanclerka v zgodovini Evrope, uspela poslabšati položaj žensk, in to tako, da je v Nemčijo spustila nezakonite in organizirane migrante. Meni, da Evropa postaja jezna. Jezna zaradi ilegalnih in organiziranih migracij in dvojnih standardov policije, ki ob masovnih posilstvih v Nemčiji ni ukrepala, temveč hotela celoten incident pomesti pod preprogo.

Množična posilstva po njegovem mnenju nimajo izvora in razloga v pijanosti storilcev in tudi ne v “sovraštvu do Zahoda”. Pravi razlog, meni Condell, je v privzgojenem sovraštvu, ki ga moškim z Bližnjega vzhoda vcepljajo od rane mladosti. Ob tem se obregne tudi ob ženske, ki so se pustile slikati z napisi, na katerih so se bohotili napisi “Begunci dobrodošli”. “Te ženske so za vse čase ovekovečile svojo neumnost,” ocenjuje komik.

Ženske morajo oditi na volišča 
Condell na posnetku priporoča, da morajo ženske vzeti usodo v svoje roke in oditi na volišča, kjer morajo pričeti voliti politične stranke, ki jim ne delajo škode. V teh razmerah vidi rešitev tudi v popolnem zaprtju meja in deportaciji vseh nezakonitih migrantov. 

Če se vam to zdi pregrobo, pomislite na alternativo, ki je milijonkrat hujša … Če se bo ta ilegalna migracija nadaljevala, bo prišlo do vojne. Takrat ne bo imel nihče človekovih pravic, še najmanj pa ženske.

V. V.