Facebook cenzuriral bizarno fotografijo Macrona z vulgarno gestikulirajočima črncema!

Emmanuel Macron (Foto: Twitter/@mercenaire01)

Vse bolj avtoritarno družbeno omrežje Facebook je tokrat cenzuriralo zloglasno fotografijo nepriljubljenega francoskega predsednika Emmanuela Macrona, ki pozira z razgaljenima črncema, ki na fotografiji vulgarno gestikulirata z rokami.

Pred več kot mesecem so sramotno fotografijo prek družbenih omrežij, kot sta Facebook in Twitter, delile množice, zdaj pa jo je očitno Facebook cenzuriral, saj naj bi bila v nasprotju s pravili družbenega omrežja o goloti in spolnih dejanjih. Voice of Europe poroča, da je bila fotografija predelana v številne meme oziroma sarkastične slike, o enem izmed črncev na sliki pa je bilo kasneje razkrito, da je preprodajalec kokaina. Fotografija je bila sicer posneta ob Macronovem obisku otoka St. Martin, takšno obnašanje pa je takrat ostro obsodila predstavnica opozicije Marine Le Pen, poleg nje so se zgražali tudi številni francoski državljani. Pojavila pa so se že šaljiva ugibanja, da je Macron pred nezadovoljnimi volivci pobegnil na St. Martin, kjer pa si je namesto ostarele žene Brigitte omislil kar mlade črnce?

Ta teden je v Franciji zavrelo zaradi poviševanja cen bencina, Macronov balkon pa so zasuli kar z gnojem!
Vsaka stvar pa ima očitno svoje meje – tudi previsoke cene bencina, kar je bila očitno kaplja čez rob za francoske davkoplačevalce, ki so se končno odločili upreti. Francozi so se namreč odločili, da rečejo stalnim podražitvam ne in tako v Franciji že več dni potekajo protesti, na ulicah je bilo videti na tisoče državljanov. Na družbenem omrežju Facebook pa je celo zaokrožil posnetek, kako so predsedniku Macronu na balkon stresli vedro gnoja. Macron se je odzval s pošiljanjem policije na ulice, ki pretepa nosilce francoske zastave, meri na protestnike z vodnimi topovi in jih obmetava z izdatnimi količinami solzivca. Vse to zaradi protestnikov, ki jim je prekipelo ob ponovni napovedi dviga davkov in dodatnih trošarin na gorivo. Cene goriva v Franciji namreč tudi po minimalni pocenitvi ostajajo na zgodovinsko visoki ravni. Cena za liter dizla se vrti okoli 1,48 evra. V zadnjem letu je zrasla za kar 23 odstotkov. Macron pa je napovedal tudi dvig nekaterih davkov. Vse to je bilo več kot dovolj, da so se ljudje odločili, da usodo vzamejo v svoje roke, in se podali na ulice na množične proteste.

J. Ž.

 • pajot

  he,he,he….pa kar dva ima v paci. Francozi,Francozi,kaj ste volili?

 • Van Der Waals

  JA Z DAVKI JE TREBA MUSLIAMNE PA ČRNUHE VZDRŽEVAT NA SOCIALNI POMOČI!!!! GLUPI FRANCOZI PA ŠE KAR NAPREJ VOLIJO SOCIALISTE!!! ANTI WHITE LEVI FAŠISTE!!

 • KAPIBARA

  Tema dvema se smehlja ko ju prešvicana goloprsa objema, kako pa se semehlja, ko babico crklja.. ??
  Francoza pa kar preko ulice napoti, da naj delo dobi..

 • francelj3

  Posnetek je zakrožil. Bi pa zaokrožil, če bi postal okrogel.

 • Makaron uživa

  Še Brigita strinja, da makaron takole uživa s črnci? Mislim kar z dvema? Tale makaron ima pa pestro spolno življenje.

 • Makaron uživa

  Mislite, da mu paše dobiti v ritko velikega črnega kurca? Jaz mislim, da ja.

 • šmentanamuha

  Patetičen Makaron, kaj so si to izvolili Francozi, jao jao …

  • KAPIBARA

   Mislm da so bile volitve take, kot pri nas.. ena sam politilčna kuhinja- ne pa RESNIČNA volja državljanov..

 • Olga2345

  Tudi tovariš Milovan Murglski bi rad z “pustimo preteklost” in z “bojem” proti “sovražnemu” govoru utišal vse drugače misoeče in skril svoje zločine! Malo morgen!

 • Zgornji

  SAMO TALE MAKARON JE RES EN KUP GNOJA, PRIBLIŽNO TAK KOT SO MU GA STRESLI NA NJEGOV DEL !!! ! !!!

 • Andrej

  Francozi so pred leti srali po Maroku in grdo delali. Potem so po nekakšnem sporazumu uvozili tisoče in tisoče njihovih študentov. Ti so bolj kot študirali razgrajali in delali probleme, pa od sociale živeli. Pa se je Francozom zelo otepalo. Pred 10 leti je bilo v Arlesu 80% Maročanov. Zdaj jih pa še od drugod uvažajo in je še slabše. Francozi niso več tisto, kar so bili. Kdor koče naj razume.

  • KAPIBARA

   ista zgodba iz juge, s prselenci in študenti

 • xtc

  Ni čudno da so to nagravžno sliko scenzurirali.
  Sej je baje trump kasrnapreje tolkel nevzgojenega Macrona po tacah ,ko ga je grabil za r*** na koncu pa je preko Twitterja povedal kaj si miosli o njem in vedenju.

 • Frank Novak

  Ja in kaj je tu spornega? Moja zena je temna Latina iz Venezuele. Otroci so mesanica Slovenske, Spanske in Afriske krvi, vnuki prav tako. Jaz imam izredno svetlo kozo. Navajen sem zivljenja v mesani druzini. Mesanje krvi je dobro.
  Seveda pa je uvoz ljudi s srednjevesko mentaliteto (ISLAM) v Evropo samomor ki ga je treba prepreciti.
  Ni vazna barva koze, vazno je v kar clovek verjame, In ce verjame Alahu ki mu naroca da morajo pobiti vse ne-muslimane potem mora biti takim ljudem prepovedan prihod v EU.

  Marakeska deklaracija je najvecji Trojanski konj radikalnega islama. Pa se to, zmernega islama ni, tako kot ni zdravega kanjenja ali okroglega trikotnika.

 • mona lisa

  Kaj še čakajo tega macrona spakirat v Afriko.

 • mona lisa

  A sta ga da je tako vesel?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!