fbpx

Fake news mediji ‘fotošopirali’ celo slike prve dame Melanie

Fotografija, ki so si jo privoščili nekateri mediji. (Foto: Twitter)

Ameriški predsednik Donald Trump se je zopet razburil zaradi lažnivih medijev. Ti so se tokrat spravili na njegovo ženo Melanio Trump, in sicer naj bi predelali njune skupne fotografije.

Donald Trump je v sredo obtožil lažnive medije, po njegovem “fake news”, za napad na njegovo ženo, prvo damo Melanio Trump. “Fotošopirali so Melanio in potem kovali teorije, da ta oseba poleg mene v Alabami sploh ni ona,” je dejal Trump in dodal: “Sčasoma postajajo vse bolj zmešani!”

Melaniina predstavnica za stike z javnostjo, Stephanie Grisham, je očitala televizijski oddaji The View, da je uporabljala lažne, predelane fotografije z obiska predsedniškega para v Alabami. Trump je v ekskluzivnem intervjuju za Breitbart povedal: “Če bi bila jaz in moja žena demokrata namesto republikanca, bi bila ona Jackie O (Jacqueline Kennedy Onassis) krat dvajset, namesto tega pa jo preganjajo.”

Ameriški predsednik je v intervjuju o njunem potovanju v Alabamo, kjer je obiskal žrtve tornada, povedal: “Tornado je bil grozen, toda ona je rekla, da hoče iti zraven, pa sem ji rekel: no, pa pojdiva.” In dodal: “Šla sva jim izkazat spoštovanje. To, kar se jim je zgodilo, je grozno. Ena ženska je v svoji družini izgubila deset ljudi. Videl sem vse ljudi, ki so bili prizadeti.”

Prejšnji teden je namreč v ameriški zvezni državi Alabama divjal tornado, ki je povzročil 23 smrtnih žrtev in za sabo pustil veliko opustošenje.

M. M.