fbpx

[FOTO IN VIDEO ]Ubita ženska v streljanju v Los Angelesu, pred tem strelec pokončal svojo babico in dekle

Foto: epa

V Los Angelesu se je v soboto dogajala prava drama. Moški je pridrvel z avtomobilom do trgovine Trader Joe’s, vdrl v trgovino in začel streljati. Pri tem je ženska, ki je bila tisti trenutek v supermarketu, podlegla poškodbam. A vse skupaj se je začelo že ure pred tem napadom …

Incident se je odvijal v soboto popolne, policija pa je pozvala javnost, naj se ne približujejo kraju streljanja. Na prizorišče je nato pridrvelo veliko število policistov in reševalcev, ki so bili priča grozljivemu prizoru.

Foto: epa

Ljudje so plezali skozi okna supermarketa, da bi se rešili, domačini pa poročajo, da so slišali več strelov. Moški naj bi v trgovini zajel tudi talce.

Tiskovni predstavnik policije, tako Russia Today, pa je dejal, da je moški, ki je streljal v supermarketu, po vsej verjetnosti pred tem ustrelil svojo babico in dekle. Policisti so se spustili v lov za njim, a je streljal še nanje. Med begom se je ustavil pred omenjeno trgovino, kjer je ubil žensko. Ni pa bil ranjen nobeden izmed policistov. Osumljenec je že v pridržanju.

M. S.