[FOTO in VIDEO] Umazane vzmetnice, čevlji za malčke in pasje ovratnice – to je le nekaj predmetov, ki so jih našli v umazanem domu Američana, ki je na Filipinih zlorabljal otroke

Foto: youtube

Na spletu so se pojavile fotografije notranjosti doma Američana, ki je domnevno spolno izrabljal filipinske otroke, nato pa prodajal njihove videoposnetke in slike.

53-letnega Davida Timothya Deakina je policija aretirala na njegovem domu na Filipinih prejšnji mesec, kjer so zasegli do sedaj največ prepovedanih digitalnih vsebin v državi. Ob aretaciji so pri njem zasegli čevlje za malčke, otroško spodnje perilo, fetiš vrvi in kupe trdih diskov, ki so bil razstavljeni v njegovem dvosobnem stanovanju.

Foto: youtube

Ena od fotografij prikazuje kup cigaretnih ogorkov, plastičnih skodelic in stekleničk parfuma  to so policisti našli v njegovi “delovni sobi”, za katero sumijo, da je bila prostor, kjer se je aretirani Američan posluževal ‘cyberseksa’ z otroki.

Foto: youtube

Posnetek aretacije v njegovem umazanem domu si lahko ogledate tukaj:

Deakinu očitajo, da je preko spleta širil videoposnetke otrok, ki jih je prisili v spolne odnose, ter si te posnetke izmenjaval z drugimi ljudmi, ki so prav tako zlorabljali otroke. Njegova aretacija razkriva eno izmed najtemnejših kotičkov interneta, kjer pedofili iz ZDA, Kanade, Evrope in Avstralije “moderatorjem” na drugem koncu sveta plačujejo, da spolno zlorabljajo otroke in to prenašajo preko spleta.

Foto: youtube

Daily Mail poroča, da so oblasti pri Deakinu zasegle okrog 30 trdih diskov kot tudi številne računalnike, da bi našle domnevne kupce in tudi žrtve. Osumljencu, ki izvira iz Ilinoisa in je bil na Filipinih vse od leta 2000, očitajo vrsto kriminalnih dejanj, med drugim kibernetski kriminal, otroško pornografijo, zlorabo otrok in trgovino z otroki. Zloraba otrok preko računalniških kamer na Filipinih strmo narašča, prav tako število pedofilskih kupcev po vsem svetu. Vendar pa je Janet Francisco z oddelka proti trgovini z ljudmi jasna: “Ta aretacija naj jim služi kot opozorilo. Resnično jih bomo ujeli. S pomočjo naših zunanjih sodelavcev jih bomo spravili v ječo in zagotovo bodo tam tudi umrli.” Associated Press pa razkriva, kako so zlorabljeni otroci prepričani, da delajo “kot model za cybersex pred kamero”. Ena izmed anonimnih zlorabljenih deklic (12 let) je dejala: “Delala sem. Zgodaj zjutraj me je zbudil (t. i. “moderator”), da sem rekla ‘Živjo!’ stranki, ker so stranke, ki hočejo poslati kaj denarja, zato pa potrebuje dekle, ki bo pokazala celotno telo pred kamero.”

FBI še opozarja, da je seksualno izkoriščanje otrok preraslo že v epidemijo ter da je v vsakem trenutku na internetu kar 750 ooo pedofilov.

Marjanca Scheicher

 • Morala

  Ogabno! In ogabno ter obsodbe vredno je vse kar se tiče zlorabe otrok – suženjstvo, prisilno delo, trgovina z otroci, poroke, obrezovanje itd.!

  • Sredina

   Ja tudi zlorabljanje otrok za propagando, prevečkrat pozabljeno!! #Glas_za_otroke #kao

 • Olga

  Zločinca pred zid!

 • tasilo

  Francozi bodo imeli pa pedofila, pardon, pedofiko za prvo damo.

 • Goran Hvala

  Taki mi gredo pa najbolj na kozlanje…in takih je ogromno v revnih dezelah…izkoriscajo uboge in neizobrazene…zato pa vedno pravim da najhujsi so urejeni gospodje v kravatah..tud enga slovenca so dobili nedolgo nazaj..imam se priloznost vse videt in slisat od domacinov ker je pac zena od tam…

 • Osti jarej

  a je kristjan?!?

  • xtc

   Demkrat in naprednjak_skratka levičar:

 • freedomfighter

  seveda tukaj se spet kregate a je levičar ali desničar…bolniki

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!