[Foto] Pogumni oče z golimi rokami zadavil zver, ko je ta napadla njegovega sina!

Foto: Twitter

Kojot je napadel par psov, ugriznil žensko, nato pa se je vanj zaletelo mimoidoče vozilo v katerega se je ta zakadil. Kakorkoli poškodbe, ki jih je kojot utrpel v trku, niso bile usodne, saj ga je dokončno pokončal šele oče, ki se je mimo sprehajal s svojo družino z namenom, da družino ubrani pred poškodbami, je sporočila policija. 

Ian O’Reilly je povedal, da mu ni preostalo nič drugega, kot da se zoperstavi. “Ni bilo možnosti za pobeg, zato zbežati nismo mogli”, je še povedal.

O’Reilly, njegova žena in trije majhni otroci, so se odpravili na pohod okrog ribnika Jude’s Pond, ko se je kojot spravil na njegovega najmlajšega sina. Ugriznil je za kapuco njegove jakne, zaradi česar ga je uspel potisniti na tla. Njegova žena je uspela otroke umakniti na varno, oče pa se je pogumno spopadel z zverjo, poroča Cbs News.

Foto: Ian O’Reilly

V nekaj minutah ga je zadavil
“Enkrat sem ga brcnil v čeljust, kar ga je onesposobilo in spravilo na tla, da sem lahko skočil nanj,” je zatrdil O’Reilly. Ko je njegova žena poklicala na pomoč na 911, je O’Reilly v nekaj minutah zadavil kojota. “V trenutku, ko resnično nisi pozoren na dogajanje, samo poskusiš in samo postopaš, kar je najverjetneje posledica nagona.”

Na policijski postaji v Kensingtonu so prepričani, da je isti kojot odgovoren za napad na vozilo na vozišču v Hampton Fallsu, ugriz 62-letne ženske in njenih psov na verandi v Kensingtonu ter napad na družino O’Reilly. Vsi trije napadi so bili časovno sorazmerno blizu skupaj in so se zgodili v nekaj več kot uri, je v ponedeljek povedal šef policije v Kensingtonu Scott Cain.

Hana Murn

 • Hribouc

  Bravo.

 • TopGun

  Sicer pa novica nezanimiva za komuniste, ker nimajo po kom pljuvat.

 • Unikatna

  Ko si v strahu, adrenalin deluje…

 • marcel2m

  Bravo za očeta. Če bi to bilo pri nas, bi ga naravovarstveniki in kojotoljubci obesili za jajca na najbližjo vejo.

 • samotoje

  Upam, da ni fental onega kojota iz risanke. Tega ne bi prenesel.

 • cosmosjasnovidec

  Tale se je zlagal,da kar smrdi od njega.Kojot prej povožen z avtomobilom in napol polomljen že ne bi napadel se je pa moral braniti pred tem kretenom kateri je ravno njega napadel in ne obratno.
  Sicer se pa kojoti bojijo človeka predvsem,če so sami in ne v krdelo tako,da mi celotna zgodba tega butla zgleda izmišljena saj je hotel pridobiti na njegovem Facebooku samo pozornost in klike.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-