fbpx

[Foto] Pogumni oče z golimi rokami zadavil zver, ko je ta napadla njegovega sina!

Foto: Twitter

Kojot je napadel par psov, ugriznil žensko, nato pa se je vanj zaletelo mimoidoče vozilo v katerega se je ta zakadil. Kakorkoli poškodbe, ki jih je kojot utrpel v trku, niso bile usodne, saj ga je dokončno pokončal šele oče, ki se je mimo sprehajal s svojo družino z namenom, da družino ubrani pred poškodbami, je sporočila policija. 

Ian O’Reilly je povedal, da mu ni preostalo nič drugega, kot da se zoperstavi. “Ni bilo možnosti za pobeg, zato zbežati nismo mogli”, je še povedal.

O’Reilly, njegova žena in trije majhni otroci, so se odpravili na pohod okrog ribnika Jude’s Pond, ko se je kojot spravil na njegovega najmlajšega sina. Ugriznil je za kapuco njegove jakne, zaradi česar ga je uspel potisniti na tla. Njegova žena je uspela otroke umakniti na varno, oče pa se je pogumno spopadel z zverjo, poroča Cbs News.

Foto: Ian O’Reilly

V nekaj minutah ga je zadavil
“Enkrat sem ga brcnil v čeljust, kar ga je onesposobilo in spravilo na tla, da sem lahko skočil nanj,” je zatrdil O’Reilly. Ko je njegova žena poklicala na pomoč na 911, je O’Reilly v nekaj minutah zadavil kojota. “V trenutku, ko resnično nisi pozoren na dogajanje, samo poskusiš in samo postopaš, kar je najverjetneje posledica nagona.”

Na policijski postaji v Kensingtonu so prepričani, da je isti kojot odgovoren za napad na vozilo na vozišču v Hampton Fallsu, ugriz 62-letne ženske in njenih psov na verandi v Kensingtonu ter napad na družino O’Reilly. Vsi trije napadi so bili časovno sorazmerno blizu skupaj in so se zgodili v nekaj več kot uri, je v ponedeljek povedal šef policije v Kensingtonu Scott Cain.

Hana Murn