fbpx

Francoska podpornica migracij posiljena s strani maroškega migranta!

Fotografija je simbolična.(Foto: STA)

Prejšnji četrtek je maroški migrant, sicer aktivističen podpornik migrantov, posilil kar svojo kolegico iz vrst ljubiteljev migracij.

Francoski tožilec Pascal Marconville je potrdil, da je v soboto podpornica migrantov in aktivistka svojega kolega, maroškega migranta, obtožila posilstva. Oba naj bi bila sicer pripadnika iste dobrodelne ustanove, ki pa se je na posilstvo že odzvala in odpustila omenjenega maroškega migranta. Policija v Calaisu trenutno preiskuje trditve aktivistke, nedvomno pa ne bi bilo prvič, da bi se kateri od migrantov spravil kar na svoje podpornice.

Migranti napadajo svoje podpornice eno za drugo!
Le prejšnji teden sta aktivistični podpornici migrantov postali žrtev še enega podivjanega migranta. Voice of Europe namreč poroča, da je na shodu v podporo migrantov v Montpelierju skupina migrantskih “otrok” napadla in oropala dve ženski, udeleženki shoda. Pri tem so jima med drugim ukradli zlato verižico. Tudi v Nemčiji je bilo veliko incidentov med podporniki migrantov ali humanitarci ter migranti na drugi strani. Mlado dekle je bilo nedavno posiljeno s strani nelegalnega migranta, ki ga je učila nemščine.

J. Ž.