fbpx

George Soros napovedal vojno Donaldu Trumpu – globalistična levica se boji ameriškega predsednika

Foto: epa

Donald Trump je državljanom sedmih arabskih držav (Sirija, Somalija, Sudan, Libija, Jemen, Iran in Irak) za 90 dni popolnoma prepovedal vstop v Združene države Amerike. Sedaj pa so odvetniki, ki jih plačuje George Soros, sprožili tožbo proti ukrepom Donalda Trumpa. S to tožbo želijo blokirati ukrepe proti islamskemu terorizmu, ki jih je podpisal ameriški predsednik.

Predsednik je podpisal tudi ukaz, s katerim je prepovedal vstop vsem migrantom za 120 dni, vstop sirskim migrantom pa je prepovedan do nadaljnjega. Znižal je tudi kvoto migrantov, ki jih bodo ZDA sprejele v letu 2017. Kvota sedaj znaša 50.000 migrantov.

Trumpa tožijo same Sorosove podružnice
Sedaj pa si poglejte, kdo toži Trumpa. Tožbo so vložile organizacije International Refugee Assistance Project, National Immigration Law Center, Jerome N. Frank Legal Services Organization pravne šole Yale, American Civil Liberties Union (ACLU), International Refugee Assistance Project in Urban Justice Center.

Ne boste verjeli, vse te organizacije znatno financira omrežje psihopatskega milijarderja Georgea Sorosa. Samo organizacija ACLU je v letu 2014 prejela več kot 50 milijonov dolarjev donacij s strani Sorosove Open Society Foundation. Prav tako sta na plačilni listi Sorosa tudi organizaciji National Immigration Law Center in Urban Justice Center.

Direktor organizacije International Refugee Assistance Project Taryn Higashi, ki prav tako toži Trumpa, je trenutno v izvršilnem odboru mednarodne migrantske iniciative, ki je del Sorosove fundacije. Soros je v zadnjem desetletju izdatno financiral vse organizacije, ki podpirajo migrantsko agendo. Podaril jim je več kot 76 milijonov evrov.

Še več. Analitiki ugotavljajo, da so te skupine v ZDA postale tako močne, da lahko pritiskajo na samega predsednika države. To se je zgodilo v mandatu nekdanjega predsednika Baracka Obame, ki je v ZDA spustil največ ilegalnih migrantov v zgodovini. Organizacije, ki lobirajo za načrte Georgea Sorosa, so v zadnjih letih prejele več kot 300 milijonov dolarjev, poroča Breitbart.

Globalistična levica ustvarja vojne, kaos in kriminal
Vedno bolj jasno postaja, da so za vsemi katastrofami tega desetletja isti ljudje. Isti ljudje, ki pridigajo o miru in strpnosti, ustvarjajo konflikte in kaos. Njihovi plačani pristaši pa svoje obljube o miru uresničujejo tako, da teoririzirajo ljudi, ki se ne strinjajo z njimi. Samo poglejte si proteste skupin Antifa po svetu. Požari, nasilje in uničevanje tuje lastnine. Končno je čas, da rečemo bobu bob. George Soros in ostali globalisti so teroristi in kot take jih je treba tudi obravnavati. Financirajo vojne, teror in kriminal. Brez ljudi, kot je George Soros, bi bil svet veliko mirnejši in bolj človeški.

Aleksander Rant