Groza na noč čarovnic: Migranti v Ulmu omamili in skupinsko posilili 14-letno dekle!

Slika je simbolična (Foto: epa)

Nemčijo še vedno razburja skupinsko posilstvo 14-letnega dekleta, ki se je na noč čarovnic zgodilo v Ulmu. Sprva policija ni želela razkriti narodnosti osumljencev, a očitno so si premislili in izkazalo se je, da so bili ponovno na delu “prosilci za azil”, gre namreč za Iračana, Afganistanca in Iranca. Še dva osumljenca sta na prostosti, kamor ju je izpustila policija po začetnem pridržanju, po vsej verjetnosti pa je v napadu sodelovalo še več napadalcev. Toksikološka preiskava je razkrila, da so migranti žrtev omamili s številnimi drogami, naravnost sramoten pa je bil prvoten odziv župana iz vrst CDU, ki je skušal krivdo za posilstvo prevaliti kar na žrtev.

Nemška policija je končno razkrila podatke o narodni pripadnosti treh osumljencev za skupinsko posilstvo 14-letnega dekleta, ki se je zgodilo na noč čarovnic v Ulmu. Gre za prosilce za azil, po izvoru iz Iraka, Afganistana in Irana, ki so stari 15, 16 in 26 let. Omenjeni pripadniki bande so v pridržanju, medtem, ko naj bi bila še dva osumljenca na prostosti. Policija sprva sicer ni želela razkriti narodnosti aretiranih, saj naj to ne bi bilo relevantno v postopku, a so si kasneje premislili. Migranta, ki sta še na prostosti sta stara 14 in 24 let in ju je policija po aretaciji izpustila.

Toksikološka preiskava razkrila, da so najstnico migranti omamili s številnimi drogami
Kot navaja portal Voice of Europe, je tiskovni predstavnik policije Wolfgang Jürgens za nemške medije povedal, da kljub temu, da se zaenkrat domneva, da je bilo skupno vpletenih pet osumljencev, ne morejo izključiti sodelovanja dodatnih oseb. Kot so razkrili preiskovalci, je najstnica enega izmed migrantov spoznala na noč čarovnic, nato pa se je strinjala, da ga skupaj s skupino obišče na njegovem domu. Ko so prišli tja, so jo posilili. Toksikološka preiskava je pokazala tudi, da so najstnico migranti omamili s številnimi drogami in jo tako skušali deloma onesposobiti pred spolnim napadom.

Droge (Foto: mlad.si)

Župan Ulma krivdo za posilstvo skušal prevaliti kar na žrtev
Veliko kritik je bil deležen tudi župan Ulma Gunter Czich iz vrst CDU, ki je skušal krivdo za posilstvo prevaliti kar na žrtev: “Zanima me, kaj 14-letnica želi v Ulmu ponoči? Starši imajo dolžnost, da poskrbijo, da mladoletno dekle ne hodi samo po mestu. To pravim jasno, ker je odgovornost nas vseh, da preprečimo takšne primere.” Kasneje se je župan za svojo izjavo opravičil in dejal, da dekle ni krivo: “Krivda za ta dogodek je jasno in izključno na strani domnevnih napadalcev.”

Rok Krajnc

 • Unikatna

  Kriv je župan in posiljevalci…Posiljevalce po odsluženem zaporu deportirati, župan pa bi moral leteti…

  • Steiermark

   Posiljevalce, vse, pred odsluženo kaznijo, za morebitno posilstvo (vemo pa vsi, kdo to so) deportirati, tako, bi jim bilo onemogočeno vsako takšno njihovo “multikulti” dejanje, ki se pri njih doma zgodi nekaznovano!

 • gabrijelobid

  Golazen.

 • fiat lux

  Poleg posiljevalcev so krivi njeni starši in učitelji v njeni šoli.
  Starši in učitelji so dolžni otroke posvariti pred nevarnostmi.

  • Steiermark

   Izjava bedaka, ki je verjetno vedno živel v neki divjaški ureditvi….

 • sodnikisozločinci

  “… ki so stari 15, 16 in 26 let.”

  Kje imate dokaze o njihovi starosti, prekleta banda lažniva?

 • Ivan Ivanovič

  Kdo bo napisal requiem za Evropo? Še malo in to ne bo več možno. Zdaj je samo politično nekorektno, kmalu pa bo to sovražno dejanje.

 • xtc

  Najprej tole;posiljevalce pobesiti takoj ,ko so dokazi na mizi neizpodbitni še prej pa jih skopiti na živo.
  Kar pa se tiče VZGOJE 14 letnice pa tole,na nek način ima župan prav-starši so dolžni otroke opozoriti,da se s sodrgo ne druži,še manj odhaja k njej domov in da pač po določeni uri za mladoletne pohajanje okrog brez spremstva in nadzora starejšega sorodnika pač ni ravno varno.
  Očitno so tule tudi starši precej nevzgojeni,kar pa seveda nikakor ne zmanjšuje in omilja storjenega zločina.

 • Artur

  Ja podla levaška multikulti indoktrinacija bo še marsikateri naivni najstnici zagrenila življenje in to povsod po Evropi kjer izprijena podla levaška drhal lahko vedri in oblači pa ne samo z multikulti izrojenostjo temveč tudi z gnusno, perverzno sodomitsko agendo, če so starši tudi udarjeni v tej smeri je to še toliko hujše potem pri mladih ni za pričakovati da bi bilo kaj drugače dokler ne “naletijo na mino” žal a potem je že prepozno, pri nas v komunistični vukojebini seveda ni nič drugače dočim pri Višegrjacih to zlo zatirajo kolikor le da zato pa blagor njim.

 • ZatonMesecnikov

  In? Kako to preprečiti?

  1. prepovedati ženskam družiti se z moškimi izven žlahte?

  2. Vedno spremljati žensko kamorkoli gre, brat ali fotr.
  3. Narediti jo nevpadljivo, široka do tal segajoča oblačila, prekrit obraz…

  kaj pravite Levičarji? Že videno morda?

  • centurion

   Preventivno ustreliti ene pet zapečenih.
   Potem daš hčeri fotko in članek te mesarije.
   Pa eno pištolico v beauty case položiš.

  • Novo Jutro

   Haha….haha….

 • Skrajno Desni

  Mene samo zanima kdaj se bo folku odpel, da množično potolčemo to islamistično golazen.

  • ZatonMesecnikov

   Dokler bodo volili levičarje, bo tako. Ko bo tega do grla, pa bo folk volil le tistega, ki bo to odpravil, potem se bo pa premaknilo.

 • if

  Kaj storiti?
  Če hočemo obstati kot narod in kot posameznik, se vrnimo k know-howu našega naroda:

  uporabljajmo kulturo slovenstva s pripadajočo omiko;
  uporabljajmo znanje, ne vsebin plehkih medijev vseh tipov in oblik;
  živimo kulturo življenja (imejmo otroke, skrbimo za svoje zdravje, skrbimo za starostnike);
  zavračajmo kulturo smrti (zavračajmo splav, zavračajmo evtanazijo, poskrbimo za starost, če želimo, da bo poskrbljenao za našo);
  skrbimo za državo slovenstva, zavračajmo postopke, ki vodijo v državo neslovenstva, v državo nikakršnega naroda.

  Pozitivne posledice bodo vznikle samodejno.
  Amen!

 • #Bu

  podobno kot tisti, ki je rekel da si je sam kriv da je migrant ukradel avto ker ni bil zaklenjen. zakaj ne rečejo sedaj je multikulti in smo zato manj varni!

 • Jernej

  Takih stvari v Svici ali Avstriji ni. So mogoce le v Nemciji, ki vodi tako politiko do teh migrantov. Lp

 • KAPIBARA

  ..Kot so razkrili preiskovalci, je najstnica enega izmed migrantov spoznala na noč čarovnic, nato pa se je strinjala, da ga skupaj s skupino obišče na njegovem domu….
  – Če bi se držala doma, ali z avtohtonimi, tega ne bi bilo.. – 100% iz familije “vilkomen refuges”..pa na socilai..