fbpx

Grozljiv družinski pokol s pištolo, le ena preživela

Vir: Twitter

Iz Združenih držav znova prihaja vest o pokolu znotraj družine. Neki moški je v zvezni državi Washington pobil štiri osebe, nato pa sodil še sebi. Tragični dogodek se je zgodil v podeželski hiši, kakšnih 30 km stran od Seattla. Streljanje je preživelo 12-letno dekle. 

Sosedje se za streljanje niso menili, saj naj bi bila celotna družina, pri kateri je prišlo do tragedije, navdušena nad orožjem. Policijo je poklical šele morilec, in iscer potem ko je opravil s svojimi žrtvami. Policisti so se z moškim nekaj ur pogajali o predaji, a si je strelec sodil sam, ko je stopil iz hiše.

Prevod: Preiskava je v teku, več bomo sporočili, ko bomo lahko. 

Morilec naj bi se pred pokolom zdravil
Sosedje so medijem povedali, da je v hiši živel par (moški in ženska) z dvema najstnikoma, ki ju je žena posvojila še v svojem prejšnjem zakonu. Ženska je imela tudi hčerko, ki jo je dobila na Kitajskem. Moški – strelec naj bi se pred pokolom zdravil, vendar še ni jasno zaradi česa.

Dan prej pokol v Kansasu
Do tragedije v Washingtonu je prišlo le dan kasneje po pokolu v tovarni kosilnic, kjer je Cedric Ford ubil tri ljudi, štirinajst pa ranil. Policisti domnevajo, da je prišlo do streljanja zaradi sodne odločbe prepovedi približevanja nekdanjemu dekletu, Sari Hopkins, s katero je imel dva otroka. Ford je mrtev, njegovo dekle pa za zapahi.

Ž. K.