fbpx

Grozljiva božična družinska tragedija: Pred očmi šestih otrok z nožem umoril njihovo mater

Foto: posnetek zaslona

Božič se je za družino iz ameriškega mesta Philadelphia sprevrgel v najhujšo nočno moro. Moški je namreč zabodel svojo ženo in poleg tega ranil še njenega 14-letnega sina. Nasilju, ki se je začelo v hiši in se je nato preselilo pred hišo, je bilo priča šest otrok v starosti od 8 do 16 let.

Grozljiv umor, v katerem je moški umoril svojo ženo z nožem, ob tem pa ranil še njenega 14-letnega sina, se je zgodil ob pol štirih zjutraj v philadelphijski soseski Olney. Ko so policisti prispeli na prizorišče, so 35-letnico našli na tleh z več vbodnimi ranami, 33-letni storilec, ki je bil na kraju aretiran, pa je stal pri njenem telesu. Vse skupaj se je dogajalo pred očmi šestih otrok, starih med 8 in 16 let. Policisti so, kot poroča WPVI-TV, na kraju našli tudi ranjenega 14-letnika, ki je bil zaboden v stegno, njegovo stanje pa je stabilno. Kot je pojasnila policija, se je spor začel znotraj njihovega doma, nato pa se je preselil na ulico, kjer so našli žrtev in osumljenca.

Nasilje se je začelo v hiši in se nato preselilo pred hišo
Glavni policijski inšpektor iz philadelphijske policije Scott Small pojasnjuje: “Otroci so nam povedali, da je 33-letni moški zabodel 35-letno žensko v hiši in jo nato ujel pred hišo, kjer je nadaljeval z napadom.” Glede otrok je povedal: „Verjamemo, da so vsi videli incident ali pa vsaj del incidenta.“ Razsežnosti nasilja, ki so jim bili priča otroci, je Small opisal sledeče: “Jasno je, da se je dogajanje pričelo odvijati znotraj hiše. Našli smo prizorišče zločina v zgornjem nadstropju in tudi v spodnjem nadstropju, kjer smo našli velike količine krvi, našli pa smo tudi razbito steklo in prevrnjeno pohištvo. Jasno je bilo, da se je v hiši dogajal nasilen boj.”

Scott Small (Foto: posnetek zaslona)

Sosedje šokirani nad grozljivim zločinom
Moški, ki ni želel biti imenovan, je opisal grozljive podrobnosti dogajanja: “Sproščal sem se v svoji sobi, ko sem zaslišal glasne krike. Nato se mi je zazdelo, da sem slišal strel in nato sem slišal krike otrok.” Mike Jackson, ki živi v bližini, je za medije povedal: “Grozljivo je, strašljivo je. To je nekaj, kar se nikoli ne bi smelo zgoditi in ne znam si predstavljati, kako bo to vplivalo na otroke kasneje.”

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc