fbpx

Grozljivka blizu Slovenije! Prodali 14-letno deklico v dogovorjen zakon v Nemčijo, trgovce z belim blagom prijeli v Srbiji!

Foto: Youtube

Policija v Nišu je v petek izvedla bliskovito akcijo na tamkajšnjem letališču Konstantin Veliki, kjer je prijela 42-letnega Albanca F. O. iz Prištine, 34-letnega R. F. iz Kraguljevca, kakor tudi 18-letno državljanko Nemčije M. B., ki so želeli pretihotapiti 14-letno deklico.

Omenjena trojica je obtožena trgovine z ljudmi, pristojne oblasti pa sumijo, da je bila deklica žrtev seks verige in bi morala biti prodana kot bela spolna sužnja. To so potrdili tudi policisti, ki so razkrili, da je bila deklica prodana v Nemčijo, kjer bi sklenila dogovorjen zakon. Prodali naj bi jo sicer kar njeni starši, piše srbski spletni portal Kurir.

“Deklica je imela s seboj tudi potni list in hitro bomo ugotovili, ali je ponarejen. Tovrstna trgovina z ljudmi je ponekod postala že množična. Starši prodajo otroka nekemu šefu, skozi fiktiven zakon pa bi se potem ta kakor legaliziral. V tem primeru bi dekle odpeljali v Nemčijo, kar je bila očitno naloga 18-letne državljanke Nemčije,” še povzema omenjen portal policijo. Osumljence kaznivega dejanja sedaj čaka 48-urni pripor, nato pa bodo zoper njih pripravili ustrezno kazensko ovadbo.

J. G.