fbpx

Grozljivo izživljanje: Muslimani posilili dekle, potem ko je zavrnila spreobrnitev v islam

Foto: epa

Predstavljajte si mednarodno zgražanje, če bi kristjani posilili dekle, ker bi zavrnila spreobrnitev v krščanstvo. Vendar se to nikoli ne zgodi! Kar pa je žal “stalna praksa” med muslimani …

Dekle iz kraja Mau Aima, ki se nahaja v bližini indijskega mesta Allahabada, je bilo pred kratkim posiljeno, ker je zavrnilo spreobrnitev v islam. To pa še ni vse, saj so jo moški, da bi prikrili svoje kaznivo dejanje, lažnivo obtožili kraje, zaradi česar je ubogo dekle pristalo še v zaporu.

Po poročanju tujih medijev je šolarka v soboto zvečer odšla v trgovino z mobilniki na mestnem trgu Mau Alma, da bi si tam kupila slušalke, tam pa jo je lastnik trgovine zamotil tako, da ji je pokazal več različnih mobilnih telefonov. Povabil jo je še v notranje prostore, da bi lahko izbirala še med drugimi telefoni, ko je nenadoma v tisti sobi postala talka. 

V sobi, kjer je trgovec šolarko vzel za talko, se je nenadoma pojavilo še nekaj njegovih kolegov – vsi muslimani iz istega kraja. Šokantno so zahtevali, naj spremeni svojo religijo. Dekle se jim je uprlo, oni pa so jo skupinsko posilili, piše Jihad Watch. Žalost deklice pa se s tem ni končala, saj jo je trgovec, da bi prikril svoj zločin, lažno obtožil, da je ukradla mobilni telefon. Tako je isto noč, ko je bila posiljena, preživela v zaporu. Tuji mediji še trdijo, da je to posledica vaškega poglavarja Wajide Alija, ki tudi na tak način kaže svoj vpliv.

M. S.