fbpx

Grozljivo: Migrant v Nemčiji ubil zakonski par in ga razrezal, njune posmrtne ostanke pa stlačil v kovček, ki ga je s pomočjo lokalnega avtobusa prenesel do jezera, kjer jih je odvrgel

Foto: iStock

Saj ni res, pa je. Nemčijo je pred nedavnim pretresla novica, kako je migrant tunizijskega porekla ubil poročeni par v Leipzigu, dele njunega telesa pa je z namenom, da bi zakril sledi dvojnega umora, skril v kovček, s katerim se je večkrat zaporedoma odpravil na javni avtobus in se odpeljal proti bližnjemu jezeru, kjer je želel odvreči ostanke. 

37-letni  Faouzi A. se je 23. julija lani, obut v japonke in s kovčkom v roki, večkrat zaporedoma odpravil na avtobus, s katerim se je peljal v smeri jezera Baggersee, kjer se je želel rešiti posmrtnih ostankov. Najbolj strašljivo pa je, da si nihče od potnikov ni mislil, da moški s težkim kovčkom v rokah v resnici prenaša glavi in ostale posmrtne ostanke žrtev, ki ju je ubil le nekaj ur pred tem.

Foto: iStock

Pretkani morilec tunizijskega porekla ima po navedbah Geller Reporta za seboj bogato kriminalno preteklost, saj je ta leta 2013 daljše obdobje preživel v priporu v Tuniziji, preden ga je pot vodila preko italijanskega otoka Lampertusa in Francije do Nemčije. Tri leta je preživel v Dresdnu, več mesecev pa je preživel  v zaporu zaradi storitve različnih kriminalnih dejanj.

Žrtev mu je pomagala poiskati službo in mu je nudila streho nad glavo
Faouzi A. je povedal, da je po prihodu v Leipzig želel spremeniti svoj način življenja, zato se je odločil, da si najde zaposlitev. To je dobil v gradbeništvu s pomočjo poznanstva enega izmed sorojakov z imenom Ali T., ki mu je celo omogočil, da lahko biva v njegovem domu, ki ga je delil skupaj s svojo ženo Hadio, saj si ta očitno niti v sanjah ni mislil, da bodo deli njunih posmrtnih ostankov pristali v kovčku in nato na dnu jezera.

Foto: iStock

Med pričanjem je Faouzi povedal, da je na gradbišču na dan zaslužil 50 evrov, od katerih je moral 20 evrov dati Aliju za vsako nočitev in dodal, da je med njima prišlo do spora zaradi vsakodnevnih obveznosti, kot sta čiščenje in pranje perila. “Z menoj je delal slabo in me žalil s psom in prašičem.” Prav tako je na sodišču povedal, da je bil po hudem sporu z Alijem odpuščen in dodal, da mu je ostal dolžan.

Žrtvi pokončal s pomočjo kladiva in noža
Z namenom, da bi se o sporu pomenila, sta odšla k Aliju na dom, kjer naj bi ga Ali napadel z nožem. V kuhinjo je medtem prišla tudi žena, ki je skušala pomiriti strasti med obema, a ko je Faouzi zagledal kladivo, je tega prijel in z njim napadel najprej Alija, nato pa se je lotil še žene in oba s pomočjo noža pokončal. Po dvojnem umoru se je Faouzi vrnil v nastanitev gradbenih delavcev, kamor se je preselil po sporu z Alijem in se nato vrnil na prizorišče umora okoli 17. ure in pričel z rezanjem udov svojih žrtev, ki jih je nato zapakiral v plastične vrečke ter jih stlačil v kovček.

N. Ž.