Grozljivo: Migrant v Nemčiji ubil zakonski par in ga razrezal, njune posmrtne ostanke pa stlačil v kovček, ki ga je s pomočjo lokalnega avtobusa prenesel do jezera, kjer jih je odvrgel

Foto: iStock

Saj ni res, pa je. Nemčijo je pred nedavnim pretresla novica, kako je migrant tunizijskega porekla ubil poročeni par v Leipzigu, dele njunega telesa pa je z namenom, da bi zakril sledi dvojnega umora, skril v kovček, s katerim se je večkrat zaporedoma odpravil na javni avtobus in se odpeljal proti bližnjemu jezeru, kjer je želel odvreči ostanke. 

37-letni Faouzi A. se je 23. julija lani, obut v japonke in s kovčkom v roki, večkrat zaporedoma odpravil na avtobus, s katerim se je peljal v smeri jezera Baggersee, kjer se je želel rešiti posmrtnih ostankov. Najbolj strašljivo pa je, da si nihče od potnikov ni mislil, da moški s težkim kovčkom v rokah v resnici prenaša glavi in ostale posmrtne ostanke žrtev, ki ju je ubil le nekaj ur pred tem.

Foto: iStock

Pretkani morilec tunizijskega porekla ima po navedbah Geller Reporta za seboj bogato kriminalno preteklost, saj je ta leta 2013 daljše obdobje preživel v priporu v Tuniziji, preden ga je pot vodila preko italijanskega otoka Lampertusa in Francije do Nemčije. Tri leta je preživel v Dresdnu, več mesecev pa je preživel  v zaporu zaradi storitve različnih kriminalnih dejanj.

Žrtev mu je pomagala poiskati službo in mu je nudila streho nad glavo
Faouzi A. je povedal, da je po prihodu v Leipzig želel spremeniti svoj način življenja, zato se je odločil, da si najde zaposlitev. To je dobil v gradbeništvu s pomočjo poznanstva enega izmed sorojakov z imenom Ali T., ki mu je celo omogočil, da lahko biva v njegovem domu, ki ga je delil skupaj s svojo ženo Hadio, saj si ta očitno niti v sanjah ni mislil, da bodo deli njunih posmrtnih ostankov pristali v kovčku in nato na dnu jezera.

Foto: iStock

Med pričanjem je Faouzi povedal, da je na gradbišču na dan zaslužil 50 evrov, od katerih je moral 20 evrov dati Aliju za vsako nočitev in dodal, da je med njima prišlo do spora zaradi vsakodnevnih obveznosti, kot sta čiščenje in pranje perila. “Z menoj je delal slabo in me žalil s psom in prašičem.” Prav tako je na sodišču povedal, da je bil po hudem sporu z Alijem odpuščen in dodal, da mu je ostal dolžan.

Žrtvi pokončal s pomočjo kladiva in noža
Z namenom, da bi se o sporu pomenila, sta odšla k Aliju na dom, kjer naj bi ga Ali napadel z nožem. V kuhinjo je medtem prišla tudi žena, ki je skušala pomiriti strasti med obema, a ko je Faouzi zagledal kladivo, je tega prijel in z njim napadel najprej Alija, nato pa se je lotil še žene in oba s pomočjo noža pokončal. Po dvojnem umoru se je Faouzi vrnil v nastanitev gradbenih delavcev, kamor se je preselil po sporu z Alijem in se nato vrnil na prizorišče umora okoli 17. ure in pričel z rezanjem udov svojih žrtev, ki jih je nato zapakiral v plastične vrečke ter jih stlačil v kovček.

N. Ž.

 • Duhec

  Še več takih člankov…. zakaj bi bli bralci na tabletah, če jih lohk spravite na prvo vejo?! Bravo, Nova oz novinar N.Ž.

  • garfi

   smrdiš

  • tramal

   Zlobni duhec,čas je da greš še v kakšno srbijo govoriti bedarije.Tam boš med sebi enakimi.

   • KIKI

    V Srbijo? Tam bi visel na vrbi! Za pedre nimajo posluha!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   A naj jih rajs zamolcijo, tako kot vasa parazitska RTV, da ti ne bo neprijetno, ko ti nekdo pokaze prihod kaksnih osebkov tvoja ideologija podpira in odobrava?!? Si se ze koncno obrila, al se kar kosmatis naokoli??

 • garfi

  murgelski mediji so tiho za volitve
  to je seveda cenzura, sovražni molk in očitno večino zamolčijo
  sd bo vsak čas “prehitela” SDS
  sorosova fajonka je očitno že izbrana od murgelske mafije

 • Olga

  Za vse žrtve so krivi Junker, Merklova in Cerar (odprtje meja)! Svojci žrtev naj jih osebno tožijo! Prav tako tudi svojci umorjenega slovenskega policista!

 • Egon83

  V Bostonu odmeva umor doktorja in njegove zaročenke, seksi kolumbijske lepotice, sicer anesteziologinje, ki je delala v isti bolnišnici. Zgodba gre takole: migrant iz Zahodne Afrike je dvakrat poskušal oropati banko, vendar ga je sodnik obsodil le na 364 dni zapora – če bi ga na 365 oziroma več, bi avtomatično izgubil zeleno karto in bil deportiran. Morilec se je pretihotapil v luksuzno stanovanje doktorja (v tej zgradbi je bil nekoč varnostnik), ju pričakal in zaklal, potem pa še razsul stanovanje in s krvjo žrtev pisal maščevalna sporočila po steni. Ameriški mediji poročajo zadržano, nihče ne postavi bistvenega vprašanja: bo liberalni sodnik z naklonjenostjo multikulturalizmu, ki ima na svojih rokah kri dveh žrtev, doživel kakšne sankcije? Vprašanje je seveda zgolj retorično. Žal nismo tako napredni da ne bi lovili in obsojali samo morilcev, temveč tudi tiste kretene, ki te morilce ujčkajo in jih spuščajo na ulice.

 • Solo

  Na sodišču bo oproščen, ker je sekanje ljudi na koščke sestavni del islamske kulture in ni vedel, da se tega v Evropi ne sme.

 • tramal

  Med sabo se naj kar pobijajo ,saj so sami divjaki.

 • Artur
 • domovina mili dom

  Kolateralna škoda levičarske politike.

 • Morala

  Po mojem tam praznijo zapore in jih pošiljajo v EU! V EU pa jih sprejemajo odprtih src in rok!!

  • Solo

   Tudi pri komunističnih revolucijah so (((vodilni komunisti))) rekrutirali najhujše možne zločince, klavce, serijske morilce in sadistične psihopate, jim obljubili delež od “velike pljačke” in jih poslali klat lasten narod.

   Danes je podobno, le da poleg domačih klavcev uporabljajo uvožene črnsko-muslimanske barbarske, morilske in posiljevalske opice.

   Cilj je pa v obeh primerih enak – beli genocid.

 • Stajerka

  in pol “pametni” Evropejci, ki uničujejo Evropo, predvidevajo vrnitev takšnih v matično državo……po nekaterih informacijah v medijih, naj bi v vzhodnih državah celo namenoma praznili zapore in obsojence napotili v Evropo…..
  KDAJ bodo politični krivci odgovarjali za dejanja, ki jih počno Evropejcem!!!

  • Olga

   Ko se bomo vsi uprli! Seveda vsak v svojem dometu! Najprej na lokalnih, nato pa se na državnih in evropskih volitvah! Nedopustno je, da Slovenijo zastopajo ljudje kot je Kardeljev vnuk! Prav tako je nedopustno, da v parlamentu sedijo taki, ki ne znajo niti dobro slovensko, kaj šele ostalo… Tudi lokalne šerife kot je Janković, županja Črnomlja, župan Velenja… je treba nagnati!
   Torej, vsak glas šteje, ne zanašajmo se na druge!

 • Caetano

  Merklova je spustila zlobnega duha islamizma iz steklenice. Težko bo v Nemčiji to popraviti…

  • Solo

   Ne samo Nemčiji, po vsej Evropi bo enako.
   Merklova je le marioneta. Tvorci in financerji belega genocida so žido-komunisti.

  • mona lisa

   Merklovo zapakirat v kufer in poslat v Afriko.

 • Slovenec 33

  Morda pa vam bo le postalo jasno, da je islam krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija, ki potiska vse, ki pridejo v stik z njo v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Če se temu kdo upre pa sledi kamenjanje, klanje, vožnja s kamionom po ljudeh zapiranjem v islamskih državah,….
  Njihova “sveta” knjiga koran je dejansko priročnik za eliminacijo nevernikov po kateremkoli odobrenem postopku.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Ce se med sabo, nobene skode, le njihovi kozjejebski skupnosti je treba zaracunat za vse stroske preiskave!

 • Franc Šink

  Ali sta bila zaklana po pravilih halal?

  • KIKI

   Vprašaj kakšnega izvedenca? Pa ne tistega od Reberca!!!!

  • sodnikisozločinci

   Jaz mislim,da bo dobil manj zapora kot Nemec, ki bi zaklal na črno dva prašiča.

 • KIKI

  Dokler se pri nas ne bo kdo znašel v “kufru”,
  lepo po domače “auslezvan”, ne bo miru!
  Naši rdeči lažnivci jih bojo zagovarjali do zadnjega
  diha! Ajde, čimprej v “kufer” pa v Ljubljanco, dee, njee?!

 • sodnikisozločinci

  Upam da bodo sodniki pravični in mu podelili status borca, borčevsko pokojnino, njegovemu sinu pa omogočili študij prava in dali mesto predsednika Ustavnega sodišča, kot je običaj v Sloveniji.

 • xtc

  Če so taki med sabo ;potem veste kaki so izven kroga svojih:

 • mona lisa

  To je migrantska drhal, ki vdira s blagoslovom pokvarjenih izdajalskih politikov v Evropo.