fbpx

Grozljivo: Moški večkrat zabodel in ubil svoje nosečo dekle, ker z njo ni želel imeti otroka

Foto: YouTube.

Nova grozljiva zgodba o človeški okrutnosti prihaja s Havajev, kjer je 27-letni Steven Capobianco umoril svojo nosečo ženo, ker ni želela splaviti. Carly Scott, ki je izginila avgusta leta 2014, je bila takrat v petem mesecu nosečnosti, sin Joshua pa bi bil Capobiancov prvi otrok. V petek so po kratkem sojenju Capobianca obsodili na doživljenski zapor, brez možnosti pomilostitve, kriv pa je za umor druge stopnje. O primeru so na široko poročali ameriški mediji, saj je šlo za enega najbolj zloglasnih zločinov in sojenj v tej otoški ameriški zvezni državi.

Forenziki, ki jih je zaslišal sodnik Robert Rivera, so na sodišču porotnikom povedali, da so umorjeno Carly Scott našli z večkratnimi globokimi vbodnimi ranami v predelu trebuha, kar pomeni, da je Capobianco želel, da njegovo dekle pred smrtjo trpi. Prav tako je seveda na okruten način končal življenje svojega še nerojenega sina. Capobianco je Carly pustil izkrvaveti, razlog pa je v tem, da preprosto ni želel postati oče.

Capobianco se je trupla svojega dekleta sicer znebil, policiji pa večkrat zatrdil, da jo je videl na predvečer izginotja, da pa nima ničesar s tem primerom. Morilec je bil tri leta mlajši od svoje partnerice, spoznala sta se leta 2009. Čeprav sta se po dveh letih skupnega življenja razšla, ga je Carly še vedno ljubila, kar pa je na koncu plačala z življenjem.

Carly je po zanositvi želela zadržati otroka, čeprav je Capobianco temu nasprotoval. Obtoženec sicer na sojenju nikoli ni želel govoriti.

T. F.