fbpx

Grozljivo: Voznik Uberja (Muhammad Fahim) od 19-letne potnice zahteval, naj za vožnjo plača v “naturalijah”

Foto: iStock

Vožnja v realnem življenju se lahko spreobrne v pravi pekel in naslednji primer je dokaz za to. Voznik Uberja, 44-letni Muhammad Fahim, je bil obtožen, ker je po končani vožnji od svoje potnice zahteval, naj mu vožnjo plača s spolnim odnosom in zavrnil gotovino, ki mu jo je ponujala. 

Na sodišču v Chicagu je bilo mogoče slišati, da je obtoženi mladenki celo onemogočil izstop iz avtomobila, po tem ko je ta zavrnila plačilo vožnje v “naturalijah”, zato je ob prvi priložnosti, ki se ji je ponudila, skočila iz vozila. Devetnajstletnica je po navedbah Chicago Tribune 4. julija prek aplikacije naročila taksi. Nato se je izkazalo, da je bilo njeno naročilo preklicano, čeprav je rezervirala vožnjo. Ko je ponudila, da bo vožnjo plačala z gotovino, je Fahim namesto tega zahteval spolni odnos.

Foto: iStock

Pobegnila ob prvi priložnosti
Ko je potnica zavrnila plačilo v “naturalijah”, je Fahim dejal, da je ne bo izpustil iz avtomobila, če ne bo uresničila njegovih zahtev. Prestrašeni ženski je uspelo iz vozila pobegniti, ko se je avtomobil ustavil. Pri tem po navedbah Ibtimesa naj ne bi utrpela nobenih poškodb.

Fahima so prijeli po tem, ko ga je čikaška policija ustavila 17. avgusta zaradi kršitve cestno-prometnih predpisov. Ko so policisti preverili njegovo ime, so bili opozorjeni na incident, v katerega se je vpletel 4. julija. Tiskovni predstavnik Uberja je obtožbe opisal kot težavne in dejal, da so Fahima zato odstranili iz seznama voznikov, ki pri Uberju ponujajo vožnje. Fahim med sojenjem naj ne bi spregovoril niti besede.

Foto: iStock

N. Ž.