fbpx

Grozljivo: Zaradi časti mama zvezala najstniško hčer in jo zažgala!

Zeenat Rafique (Foto: Twitter)

Iz Pakistana poročajo o še enem izmed vrst umorov iz časti, tokrat je bila brutalno umorjena 18-letnica, ki sta jo mama in brat privezala na posteljo in zažgala. A kot vse kaže, se zaradi levičarskih mednarodnih organizacij in servilnih vlad o tem ne bo več smelo govoriti in takšen kriminal se bo lahko prosto širil.

Pakistanska policija je po poročanju portala Free Speech Front sporočila, da je mati privezala 18-letno hčer Zeenat Rafique in jo zažgala, pri čemer je pomagal žrtvin brat. Zločin iz časti se je zgodil, ker je zaradi pobega v nasprotju z željami družine 18-letnica družino osramotila, vse skupaj pa je v skladu s šeriatskim pravom in se vse pogosteje dogaja tudi v Zahodni Evropi. V Veliki Britaniji smo z naraščanjem migracij nelegalnih muslimanskih migrantov vsako leto priča že dvanajstim takšnim umorom, v vedno večjem številu pa se dogajajo tudi v Združenih državah Amerike in na Nizozemskem. V teh državah so že dalj časa priča muslimanskim tolpam, ki zasužnjujejo mladoletna dekleta z namenom spolnega izkoriščanja, države, kot je Velika Britanija, pa aktiviste pogosto skušajo utišati.

Zeenat Rafique (Foto: Twitter)

Se o takšnih zločinih kmalu sploh ne bo več smelo govoriti?!
Levičarji sicer nasprotujejo temu, da bi se v javnosti govorilo o takšnih zločinih, pod pretvezo preprečevanja rasizma. A pozor: islam ni rasa, pač pa kolektivistična ideologija terorja, na las podobna komunizmu, fašizmu ali nacizmu, Savdska Arabija in še nekatere druge muslimanske države pa so pri levičarski Organizaciji združenih narodov želele izsiliti celo resolucijo, ki bi države Zahoda prisilila h kaznovanju vsake kritike islama. To je izredno zaskrbljujoče v časih, ko islamistično nasilje presega vse meje, v skladu s tem pa je tudi marakeška deklaracija, ki predvideva cenzuro vseh medijev, ki so kritični do migracij.

J. Ž.