Grozljivo: Ženska se v bolnišnici bori za življenje, mož na mestu mrtev: Ju je pretolkel s kladivom za tolčenje mesa?

Slika je simbolična. Foto: printscreen

87-letna ženska, vsa prekrita s krvjo, je nekako zbrala moč in prišla do prvega soseda, ki je poklical na pomoč. Z zadnjimi močmi je še povedala sosedu, kdo je njo in moža napadel ter tako policiji olajšala delo.

V bolnišnici v Splitu se še naprej borijo za življenje 87-letne ženske, ki je bila v četrtek zvečer napadena v svojem stanovanju v Širini v Solinu. Utrpela je hude poškodbe glave, medtem ko njen 92-letni mož ni preživel, piše 24sata. 

Hrvaška policija je sporočila, da je bila v četrtek okrog 19. ure obveščena o napadu, na mestu napada pa so našli mrtvega 92-letnega moškega in hudo poškodovano 87-letnico. Slednjo je odpeljal rešilec, v stanovanju pa se je začela preiskava. Policija je prav tako že aretirala osumljenega moškega. Umorjeni moški je bil odpeljan na obdukcijo, zoper osumljenca pa že poteka kazenska preiskava. Neuradno naj bi šlo za 24-letnika, policija pa naj bi ga preiskovala tudi v smeri, ali je bil v času dejanja pod vplivom alkohola ali drog ter v kakšnem duševnem stanju naj bi zločin zakrivil.

Omenjeni spletni portal se še sprašuje, ali sta bila 92-letnik in 87-letnica napadena s kladivom za tolčenje mesa.

M. S.