fbpx

Grozovito odkritje: migrant iz Sirije ubil svoji hčerki in ženo ter jih strpal v zamrzovalnik

Foto: epa

Na Danskem poročajo o grozovitem masakerju. Migrant iz Sirije je nečloveško obračunal s svojima hčerkama, starima 6 in 9 let, ter z ženo. Njihova trupla je spravil kar v zamrzovalnik v njihovem stanovanju in pobegnil.

Do grozljivega odkritja je danska policija prišla, ko jih je poklical zaskrbljen sorodnik, da že nekaj dni nikakor ne more priklicati 27-letne ženske, sicer matere hčerk. Policisti so nemudoma ukrepali in vdrli v stanovanje v mestu Aabenraa, kjer so naleteli na trupla dveh hčerk in njihove matere v zamrzovalniku.

Policist Bent Thuesen je za Express potrdil, da so našli tri žrtve, ki so jih nazadnje videli žive konec oktobra. Ker preiskava še poteka, o vzrokih za smrt ni mogel govoriti.

Preiskovalci pa so že prišli na sled zločincu – to je kar oče 6 in 9-letnice ter mož umorjene ženske. Raziskava je sicer pokazala, da moški ni živel skupaj s svojo družino. Na Danskem so sicer živeli od letošnjega poletja.

Sosedje so še povedali, da se s to družino niso družili, saj niso znali govoriti dansko. Migrantska družina naj bi se sicer družila le z ostalimi migranti na tem območju.

M. S.