fbpx

Hčere Evrope: “Pridigate o feminizmu in pravicah žensk, a vi ste resnični sovražnik žensk!”

Foto: Twitter

Pred časom se je na spletu pojavil video, v katerem skupina Nemk svari pred posledicami uvoza migrantov v Evropo. Ni znano, ali je vsebina nastala na podlagi grozot, ki so jih ženske same preživele, ali pa gre za izpostavljanje nevarnosti, ki so jim zahvaljujoč migrantom naklonjeni politiki izpostavljene ženske v Evropi.

“Moje ime je Mia, moje ime je Maria, moje ime je Ebba,” pravi mlada ženska v video sporočilu, ki ga je pripravila skupina, imenovana Hčere Evrope.

“One bi lahko bile jaz in jaz bi lahko bila one.” Ženske v svojem sporočilu opozarjajo, da so storilci povsod in ženska lahko postane žrtev na vsakem koraku. “Med tekom v parku, po prihodu domov z dela, medtem, ko čakamo na avtobus.”

https://twitter.com/Fredix3x/status/1439487013586149384?s=19

“Nismo varne, ker nas ne zaščitite,” pravijo. “Ker nočete zavarovati naših mej, ker nočete nadzorovati kdo prihaja v državo, ker zavračate deportacije kriminalcev.” Vladajoči kasti ravno tako očitajo, da raje cenzurira kritike, kot pa da bi jih jemali resno. Ravno tako pa so hčerke Evrope prepričane, da jih vladajoči raje vidijo umreti, kot pa da bi priznali svoje napake. “Zaradi vaše imigracijske politike se bomo v kratkem morale soočiti z večino mladih moških, ki prihajajo iz arhaičnih družb, kjer ne poznajo ženskih pravic.”

Resnični sovražnik žensk
Ženske čutijo, da jih je oblast pustila na cedilu, še več, da so jih oblastniki pripravljeni vreči volkovom. “Pridigate o feminizmu in pravicah žensk, a vi ste resnični sovražnik žensk!” Me smo spomin na žrtve. Me smo vaša slaba vest. Me vam ne pustimo spati. Me smo tisti, kar želite zatreti, a se ne damo. Na nas ni odprtega lova, nismo sužnje ali plen ali kolateralna škoda. Me smo hčere Evrope.”

Ivan Šokić