Hiter, učinkovit in brez kesanja: Ta sadistični nacist je upravljal giljotino, pod katero je bilo ubitih več kot 3000 ljudi

Foto: wikimedia

Ime Johann Reichhart morda res ni sinonim za nacistično Nemčijo, vendar je s svojo giljotino poskrbel, da so se ga obsojenci in drugi bali kot hudič križa.

Eden glavnih rabljev nacistične Nemčije se je zapisal v zgodovino kar s 3165 pobitimi, predvsem med drugo svetovno vojno. Pod giljotino Johanna Reichharta se je končalo življenje predvsem kriminalcem, uporniškim borcem in disidentom. Na enega najbolj krvavih dni je neusmiljeni Reichhart s hladno učinkovitostjo obglavil kar 32 ljudi, s čimer si je prislužil vzdevek “Lovec na glave”, kar kaže predvsem na to, kako predan je bil svojemu nezavidljivemu “poslanstvu”.

Nihče ni bil ubit hitreje kot tisti, ki je bil določen Reichhartu
Novinar Marc von Luke, ki je raziskoval Reichhartovo življenje in delo, je dejal: “Ubijal je hitro, učinkovito in brez kesanja. Pod nacističnim režimom je Johann Reichhart obglavljal predvsem kriminalce in uporniške borce. Vse do konca svojega življenja je verjel v prednosti smrtne kazni. Reichhart je imel namreč ambicijo postati najboljši eksekutor v Nemčiji, prav tako je bil prepričan, da je mojster svoje umetnosti. Nihče ni bil ubit hitreje kot tisti, ki je bil določen Reichhartu. Pri svojem delu je bil preprosto dober. Služil je nacistom, pa tudi Weimarski republiki in zaveznikom.”

Foto: wikimedia

Lahko bi zapisali, da je imel Reichhart ubijanje v krvi, saj je pripadal že osmi generaciji rodu, ki se je ukvarjal z izvajanjem eksekucij.

Foto: wikimedia

Delo v klavnici ga je dolgočasilo
Johann Reichhart se je rodil 29. aprila 1893 in je svoji državi najprej služil v prvi svetovni vojni, potem pa je v času miru postal mesar. Vendar ga je klavnica dolgočasila, zato se je prijavil, da bi postal rabelj za bavarsko državno ministrstvo za pravosodje v Münchnu leta 1924, ob predpostavki, da je to delovno mesto pred tem zasedal njegov stric. Njegova kariera se je tako začela, ko je pod giljotino končal življenji Ruperta Fischerja in Andreasa Huttererja, ki sta bila obtožena umora. Uprava mu je za vsako izvedbo obljubila 150 takratnih zlatih mark, od 1. aprila 1924 pa je razglasila, da “Reichhart prevzema izvedbo vseh smrtnih obsodb, ki bodo izrečene na Bavarskem in izvedene z obglavljanjem z giljotino”.

Reichhart je bil nato nekaj časa nadvse zaželen tudi na Nizozemskem, kjer je prav tako izvajal smrtne obsodbe, vendar pa je, potem ko je leta 1933 na oblast prišel Hitler, ostal zvest le še njemu. Reichhart se je še bolj potopil v svojo vlogo in celo izumil napravo, ki jo je poimenoval “dvojne detektivske klešče”, ki so zapornike pritiskale ukleščene ob napravo, ne da bi jih moral zvezati z vrvjo. Dejansko je šlo za kovinsko sponko, ki je pritiskala zapornika ob giljotino, s čimer je Reichhart pridobil še štiri sekunde in tako usmrtitev izvedel hitreje kot eksekutorji pred njim.

Obglavljena tri ure potem, ko je bila spoznana za krivo
Ena izmed najbolj znanih Reichhartovih žrtev je bila 21-letna Sophie Scholl, ki jo je obglavil 22. februarja 1943, njen “zločin” pa je bil, da je bila vodilna članica uporniškega gibanja Bela vrtnica, čigar člani so ustvarjali antinacistične letake in jih delili študentom v Münchnu. Sophie je bila prva med obsojenimi kolegi, med njimi je bil tudi njen brat, ki so jih obglavili  in to le tri ure potem, ko jo je nacistični sodnik spoznal za krivo.

Sophie Scholl. Foto: youtube

Nacisti celo zaračunali družinam zaprtih in ubitih
Reichhart je odlično služil s svojo dejavnostjo, dobil naj bi okrog 3000 reichsmark na leto in še 65 reichsmark bonusa na izvedbo za uboj ljudi, kot je bila Sophie. Tako si je lahko kupil vilo v bogatejšem münchenskem predmestju. Kruto, vendar resnično pa je tudi dejstvo, da so nacisti družinam tistih, ki so jih zaprli in obglavili, to celo zaračunali. Za vsak dan, ko je bil zapornik zaprt, so jim zaračunali pristojbino v višini 1,50 reichsmark, za usmrtitev pa 300 reichsmark. Zaračunali so celo račun, ki so jim ga izstavili, in sicer 12 pfeningov.

Reichhart, ki je bil poročen oče treh otrok, je bil tako zloglasen, da so sošolci njegove otroke v šoli zbadali z verzi, ko so: “Rabelj, rabelj, tvoj oče je rabelj!” “Ugled” očeta je enega izmed njegovih sinov pripeljal celo do tega, da je storil samomor.

Zavrnil eksekucijo, potem ko je usmrtil dva napačna
Reichhart se je sicer nekoliko omehčal, ko so ga zajeli ameriški vojaki, piše Daily Mail. Zanimivo je, da je pomagal tudi pri obešanju 156 nacističnih uradnikov, vendar pa je po dveh napačnih identitetah obešenih zavrnil, da bi nadalje izvajal še več umorov. Umrl je leta 1972 na svojem domu v bližini Münchna, potem ko je zadnja leta preživel sam.

Marjanca Scheicher

 

 • Hun

  ce bi bil Stalinov klavec bi se pod clankom trlo komentarjev

  • Olga

   Nacisti=komunisti! Stalin=Hitler, čeprav Hitkerja prekaša v številu zločinov kar za 100%!

   • luckyss

    Po tej logiki ste kolaboranti s Hitlerjem tudi komunisti..
    No, saj je logično, saj vas vodi komunist..

    • Olga

     Ja, ste, s Kućnom na čelu!

 • cploger

  Sicer imamo svojih klavcev dovolj, ampak naši so ljubiteljski, ta pa profesionalec.

 • Osti jarej

  ..za potrebe fema logorjev ,jih imajo že vsaj 300000…giljotin,ja

 • Franc Šink

  Ni jih sam izbiral ! Ampak mu je obsojence pošiljalo sodišče. Vsaj mučil jih ni.

 • tarantela

  Skor bi me kap! Da na tem portalu ožigosate nacista, je pa neverjetno! Mogoče bomo pa doživeli, da boste priznali holokavst, izvršen nad nekaj milijonov Judi?

  • Olga

   Holokavst so povzročili: nacisti, komunisti in fašisti! Sodeloval je tudi Soros!

   • tarantela

    Nakladaš, da se kar kadi! Malo si razširi obzorje, ne da kokodakaš, kar Ti naročijo.

    • Duhec

     Olga je glavna kokoška na Novi…

  • FUCK COMMUNISM

   Dej ne seri

  • radames

   Kaj ti podtikaš? Kolk jih je med nami, ki ne priznavajo holokavsta? V Sloveniji pa je več tistih, ki ne priznavajo medvojnih in povojnih komunističnih zločinov! Nepriznavanje teh zločinov pomeni tudi žalostno dejstvo, da so Kučana kot direktnega naslednika vodstva Komunistične partije, dvakrat ali celo trikrat izvolili za predsednika Slovenije, ko smo hoteli prekiniti s komunizmom. Nismo prekinili. Še vedno častijo najbolj odgovornega za okoli 700.000 pobitih v celotni Jugoslaviji. In to je vaš ljubljeni diktator, ki je vladal brez volitev 35 let.
   Na državni ravni v Evropi nobeden ne časti Hitlerja in naciste. Pri nas na državni ravni še vedno častimo najhujše komunistične morilce!!!
   Zato ne PODTIKAJ holokavsta.
   V Sloveniji so komunisti pobili in kot begunce v svet poslali ali izgnali cvet naroda. In mi častimo take morilce! In ti ob tem čaščenju svinjaš o holokavstu???
   Takim je treba usta zamašiti!!!

  • Slovenec

   Nimajo oni kej priznat. Lahko samo lažejo, pa še to samo svojim nevednim ovcam.

 • Franc Šink

  Giljotina je izum francoskega zdravnika po imenu Giljot.

 • Bozz

  Razodetje 7
  13 Tedaj je spregovoril nekdo izmed starešin in mi rekel: »Tile, ki so ogrnjeni v bela oblačila, kdo so in od kod so prišli?«
  14 Rekel sem mu: »Moj gospod, ti veš.« On pa mi
  je rekel: »To so tisti, ki so prišli iz velike stiske in so oprali svoja
  oblačila ter jih pobelili z Jagnjetovo krvjo.

  15 Zato so pred Božjim prestolom

  in noč in dan služijo Bogu v njegovem svetišču;

  in on, ki sedi na prestolu, bo razpel svoj šotor nad njimi.

  16 Ne bodo več lačni in ne bodo več žejni

  in nič več jih ne bo žgalo sonce

  ne kakršna koli pripeka.

  17 Kajti Jagnje, ki sedi na sredi prestola, jih bo paslo

  in jih vodilo k izvirkom živih vodá;

  in Bog bo obrisal vse solze z njihovih oči.«

  Matej 10
  8 Ne bojte se tistih, ki umorijo telo, duše pa ne
  morejo umoriti. Bojte se rajši tistega, ki more dušo in telo pogubiti v
  peklenski dolini.

  Sofonija 1

  14 Blizu je GOSPODOV véliki dan,

  blizu je in zelo hiter,

  celo glas GOSPODOVEGA dne,

  junak bo tam bridko jokal.

  World of signs:
  https://www.youtube.com/channel/UCCh6aLs_BZY-xQJBDPmOPNA/videos

  • Jurij Musar

   Bog je bil verjetno na dopustu takrat, ko je tale tip pobijal ljudi.

   • Bozz

    Kaj bi ti razlagal. Itak ne boš razumel. Vsak otrok/dojenček v Kristusu mora najprej piti mleko, in ko odraste lahko začne jesti meso. To je mišljeno v duhovnem smislu. Mleko predstavlja lažjo doktrino Svetega pisma, meso predstavlja težjo doktrino Svetega pisma.

    Ti pa še mleka nimaš ker nisi v Kristusu, pa bi se rad pogovarjal o Bogu. Vse kar bi ti povedal bi šlo skozi eno uho noter in skozi drugo ven.

    • Jurij Musar

     O Bogu se lahko pogovarjam le toliko, da ti povem, da ga ni, Sveto pismo pa so napisali ljudje zato, da lahko zavajajo preproste, nevedne, Boga boječe množice.

     • stajerc5

      Kaj se razburjas, eni verjamejo v Boga, drugi pa v enonogega sloserja!!!
      In? Kje je razlika?

     • Jurij Musar

      Razlika je ogromna. Tito je živel in umrl, Boga pa še nihče ni videl.

     • stajerc5

      Tudi ti ga ne bos, spodaj, to je tam kjer je vedno toplo(ni klime!) bos lahko z sloserjem in metercvancig delal kroge v piskru komunisticnega dreka…

     • Jurij Musar

      Kje pa je to, spodaj.

   • stajerc5

    Tudi ti ga bos spoznal, ampak tvoj bo nosil roge…

 • Bozz

  “Vse do konca svojega življenja je verjel v prednosti smrtne kazni.”

  S tem ni nič narobe. Narobe pa je, če se jo izrablja za krivične namene oz. če zaradi takšnih ali drugačnih krivičnih razlogov in krivih/lažnih obtožb določenega režima pobijaš oz. usmrčuješ nedolžne ljudi. Ali kot je rekel mag. Vinko Ošlak v reporterju, da se mora vsak vprašati, ali je v pravem taboru, da ne bo po bitki svojega življenja zajet v napačnem taboru ob prihodu Jezusa Kristusa.

 • MladiLiberalec
 • luckyss

  In s takšnimi ste kolaborirali….in vztrajali do bridkega konca..

  • Olga

   Ja, komunisti so KOLABORIRALI!

   • luckyss

    Kdo je že prisegel Hitlerju in vztrajal z njim do bridkega konca ?!
    Tako očitno zanikanje dejstev lahko pomeni tudi duševno bolezen …;)

    • tramal

     Vsi ki smo služili v jugo vojski smo tudi morali pod mus priseči da bomo zvesti srbijanski falangi in komunajzerjam.Kaj ti tu ni jasno če te prisilijo.

     • stajerc5

      Tudi jaz sem zaprisegel, pomeni, odpiral usta in jim mamico….

    • mannuro

     Srečna pasja rit!.. daj, vzami še dva antidepresiva. Ta rdeča škatla, Kućanoloborant 150mg. Ti bo lepše :)

  • tramal

   Tupak,hitler je bil vaš levak.Koliko krat ti bom še moral napisati in prvi ste bili ki ste kolaborirali z njim.

 • garfi

  ravnokar grozljiva levičarsko-pederska propaganda murgelski studio ob 17h, sami nežni prizadeti glaski
  da smo jih že dvakrat zavrnili jim seveda nič ne pomeni
  po banditizaciji še pederizacija in islamizacija
  neka druga radijska postaja kako smc pripravlja pravice za nasilno uvožene balkance
  PRILOŽNOST ZA UPOR PROTISLOVENSKIM LEVIČARJEM
  POTREBUJEMO SAMO ŠE 5000 podpisov
  šokantno
  murgle202 poziva k umiku podpisov za referendum, VLADA IN KRADE NAM RDEČA MAFIJA
  VSI DOMOLJUBI PODPIŠIMO
  tukaj se preprečuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • Nada

  Strašljivo za prebrati, da se je v Evropi še v začetku 20. stoletja uporabljajo giljotino za izvrševanje smrtnih kazni. Vendar temu človeku, kot preberemo “Nihče ni bil ubit hitreje kot tisti, ki je bil določen Reichhartu.”
  vsaj sadizma ni mogoče očitati. Izvršitev smrtne kazni (eksekucija) pod nekim sistemom izpade drugače, če je ta izvršena na mah, brez kakršnegakoli fizičnega trpinčenja žrtve. V vojnah so mnogi hranili zadnjo kroglo zase prav za to, da ne bi prišli v roke nasprotnikom, ki bi jih pred ubojem grozljivo mučili, žive zazidali ipd. kot lahko beremo o Hudi jami.

  • tarantela

   Najbrž nisi brala o Hitlerjevem zdravniku Mengeleju, ki je opravlja razne poskuse na ljudeh. Meni se je najbolj vtisnil v spomin njegov poskus amputacije in ponovno šivanje odrezanih udov. Izbral je ženske s približno enakimi nogami, vsaki odrezal nogo in prišil nazaj, vendar ne vsaki svojo, pač pa je zamenjal nogi in prišil nogo ene ženske drugi in obratno. Seveda sta ženski umrli, pravzaprav je bilo več takih žensk. Po vojni je v Slovenskem poročevalcu izhajal podlistek za naslovom: “Pod Stalinom in Hitlerjem”, kjer so bili objavljeni zapisi preživele iz koncentracijskega taborišča, ki je to videla. To je zame najbolj grozljiv poskus!

   • tramal

    Ne zatiskaj si oči ker danes delajo še veliko bolj strašne stvari.Žive zdrave lovijo in jim poberejo vse organe in še grozne druge reči.

   • stajerc5

    Brez teh res “crnih poiskusov”, bi bila medicina desetletja nazaj. Vcasih je realnost grozna, ampak tako je bilo in tako bo tudi naprej. Brez Hirosime in Nagasakija bi padale A- bombe vsepovsod, se cuje spet grozno, ampak je pokazalo kje so meje.
    Precitaj dvakrat in odgovori, seveda ce hoces…

 • sale

  Tudi tabele se je pospravlajlo hitro in brez kesanja ni bilo pa učinkovito

 • Ana Job

  Od nacistov so se pa naši krvavi partizani veliko naučil, itak je bil pa tudi “ta hauf” udbovec Stane Dol**nc član nacistične “omladine”,tako, da ni čudnega, da so jame zafilane do vrha. Torej učili so se od najboljših, klavcev. Levičar itak ni sposoben vsrkat kakšnega boljšega znanja, kot je pa popolno sranje in kaos.

  • sale

   Premalo so zafilane lahk bi še kupeček napravili

  • Slovenec
   • Bozz

    Ja, žal je ta madež na slovenski katoliški cerkvi, a katoliki tukaj seveda tega ne bodo priznali. Jaz kot bivši katolik, sedaj protestant, s tem nimam problema. Socialist/levičar Hitler je kot dober Makiavelijski princ propagandno oznanjal Nemcem in vsej Evropi, da bo branil krščanstvo. Ampak kakšna je bila njegova verzija krščanstva si lahko prebereš na spodnjem linku. Odpad od krščanske vere. To so kar nekaj nametali skupaj z new age filozofijo in njihovimi rasnimi arijskimi zadevami. Nemški narod, ki pa je takrat že večinsko odpadel od vere in zapustil Luterovo Biblijo (tudi s pomočjo več stoletne proti-reformacije), pa je nasedel. In tako so želi kar so sejali.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Positive_Christianity

    Danes je na zahodu čisto isto. Protestantske cerkve so v apostasiji, vse je pomešano z new age pogansko filozofijo, da ne omenjamo njihovo vračanje nazaj k RKC.

    Kakorkoli že, pri nas so takrat nasedli Hitlerju tudi s pomočjo papeža Pija XII., ki je seveda oznanjal, da je Hitler branik krščanstva, saj so z njim kakor tudi Mussolinijem imeli konkordat. Drugače pa je Hitler, tako sem bral, po vojni, če bi zmagal, imel namen uničiti vso krščanstvo, vključno z (nekrščansko) RKC, saj je bil okultist in je imel namen uvesti nazaj Nordijsko poganstvo, ki ga je njegova Nazi stranka prakticirala. Vse ostalo glede njegovega krščanstva je bilo samo propagadne narave, da si je na svojo stran pridobil večino Nemškega ljudstva.

    • Karmen

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • FeriSS.H

     Dober komentar … edino se ne strinjam z vsemi ki enačite Nacionalizem s Marxizmom. Res da im Socializem daje neko skupno točko, a so razlike le prevelike za takšno enačenje.

 • Duhec

  Še več takih člankov….

 • Reinhold

  Sploh ne razumem članka zblojene Marjance in komentarjev ovc. Ko kriminalci, banditi in podobna nesnaga vseh vrst uničuje človeško vrsto, se noben ne pritožuje. Ko pa Johann zaščiti družbo in jim učinkovito prepreči niihove rabote, pa jok in stok.

  Danes taki, ki jih je Johann spravljal s poti prosto harajo okol, pa poglejte kaj imamo. Tko kot je eden napisal spodaj, banditizacijo, pederizacijo in islamizacijo. Tko da zamislite se vsaj preden pišete komentarje, če že urednik dovoli tako zblojeno pisanje. Johann naj pa počiva v miru in pride kaj okol če mu bo na oni strani dolgčas.

  • MladiLiberalec
  • stajerc5

   Koncno en, ki razmislja z svojo glavo, bravo!

  • Bozz

   Če bi narod bil veren kot angleški Puritanci stoletja nazaj bi lahko to storil kot Oliver Cromwell in ne kot razni Hitlerji, Stalini, Maoti in njihovi rablji, ki so pobijali nedolžne ljudi zaradi nekih rasnih Marxističnih zablod, itd. in sprejela bi se zakonadaja, ki bi določenim ljudem onemogočala prevzem oblasti in spodkopavanje Slovenske države, v korist vseh. Pa tudi, če bi se določenim ljudem vzela volilna pravica. Takšna demokracija kot jo imamo danes vedno naredi samomor, tako pravijo modri ljudje, ki so živeli stoletja pred nami v Angliji, Ameriki in drugod, ki so zasedali najvišje državniške pozicije.

   Zakaj pa se takšne zakonodaje ne sprejme in se dopušča Islamizacijo Evrope z vsemi ostalimi problemi je pa drugo vprašanje. Vse skupaj izgleda kot Neronov požig Rima, Bruselj = Nero.

 • Burek Burecki

  Me zanima. Ali bi ga toliko popljuvali, ce bi pobijal komuniste? Tipcek je bil precej krvolocen in se z dalec ni pocel normalne stvari v zivljenju.Navaden idiot ampak vseeno…

 • Adolf Hitler

  upam da so bili to kurcevi 3000 židovsk tifusari!

 • Slovenec

  Sej ne morm verjet … a da so nacisti tud pobijal?

  • stajerc5

   Vceri sem sel po mestu in je eden nosu tako zastavo ko si si jo ti zalepo. Sm ga vraso, ce je Slovenec iz Nove in mi je reku, da ne, da je iz 24 kur.
   Sm ga urezo, za mano pa se ena dva, kak se je nehal pa ne vem… Sem sol na pir!

   • Slovenec

    No, si imel pač srečo, da nisem bil jaz. A drugače pa ti vsakega, ki nosi slovensko zastavo “kr na gobec”? Se vidi, da si izdajalec slovenskega naroda, janšist.

    • stajerc5

     Slovenac, smiri se! Pa ahti se tiste crte na Trojanih, nje!

    • mannuro

     Daj, vzami še ti dva antidepresiva. Ta rdeča škatla, Kućanoloborant 150mg. Ti bo lepše :) Res je sreča, da nisi ti. Bi verjetno prišla stenica, ki bi jo še veter položil, pa bi imeli samo probleme. Ostani raje v tistem keudru na Metelkovi.

   • mannuro

    Zakaj si ga rezal, ker je imel Slovensko zastavo ali zato, ker je priznal, da je na 24kur-metafinu?

    • stajerc5

     Ne zaradi zastave, no, fora je v zastavi Slovenije in prisito zvezdo na sredini. Povrhu mi je pa se odgovoril, da je Slovenac…

     • mannuro

      To razbiješ ko smetišno kanto!!! Si že naštel dovolj upravičljivih vzrokov, da ti vtrga živec!

  • Bob

   Nacizem v 18 stoletju? Razni nacismi komunizmi in se razni druge levo obrnjene skorumpirane ideologije so se danes prisotne,lepo se vidi kam drvi Evropa ko imate tako idealne politike v Brussels ki vam tako lepo vsiljujejo ta vsemogoci globalizem.

 • Slovenec

  V lepi družbi ste bili, domobrančki, nimaš kej. Tile so bili vaši gospodarji;

  https://www.youtube.com/watch?v=V14a2rp5fAM

 • sodnikisozločinci

  Dober človek. Pri nas bi dosegel najmanj položaj predsednika Vrhovnega sodišča.
  Res me zanima, a se človek odloči za delo sodnika zato, ker ga poklic mesarja dolgočasi?

 • Darth Vader

  nimaš kaj, leva politika se vedno izrodi, če kdo še ne ve, nacionalni socializem = naczem, komunizem = leva ekstremna politika……tko da levica levica…..

 • FeriSS.H

  Ne vem še točno kako bi ocenil tole Marjanco, kura brez glave ali brezglava kura … v vsakem primeru pa je najbolj inteligenten del nje – perje. Tale članek očitno ni njeno avtorsko delo, je samo povzetek nekega originala s precej ponesrečenim prevajanjem, predvsem pa nesmiseln izbor teme.

  Če smo pa že pri temi, ima tale špička srečo da ni smrtne kazni za idiotizme … namreč cvrtje na električnem stolčku ob smradu prežganega mesa, odhod v onostranstvo z injekcijo kemijskega koktajla kjer doseganje “euforičnega” viška lahko traja nekaj minut, ali pa obešanje ko se obešeni userje in uščije in pri tem lahko še “veselo” kobaca, so scene, kjer je giljotina pravi “jack-pot” za obsojenega, še posebej tale gospoda Reichhart-a

  Civilizacijsko vprašanje je Smrtna Kazen – DA ali NE – ? Prastara Sumerska civilizacija je poznala tako imenovani zakon Taliona, ali po domače oko za oko. Osebno se nagibam temu. Za Pedofilstvo, tisto ta PRAVO, nad OTROCI, ni kaj razpravljati. Pri temu je seveda treba razlikovati konsenzualni sex z 12/13 letno deklico na primer, kar ni Pedofilija, je pač nedovoljen odnos ki se ga sankcionira ali ne, odvisno od družbe.

  Za Načrten Roparski Uboj, Brutalno Skupinsko Posilstvo, Posilstvo z Ubojem in podobne “razposajenosti” ni druge – Smrtna Kazen … kaj je tu sploh za razpravljati. Seveda pa mora krivda biti 100% in forenzično dokazana, nikakor pa ne da je sodba razglašena na osnovi neke sodniške domneve, indicev, prepričanja in podobnih pravniških floskul.

  Če institut Smrtne Kazni torej obstaja, potem je civilizacijski imperativ da se ta izvede kirurško natančno in hitro, brez neestetskega mrcvarjenja, kjer kakšna bolj občutljiva priča lahko tudi kozla ali skolabira. Taka USMRTITEV in ne UBOJ kot to naklada špička Marjanca, je naloga ljudi kot je bil Reichhart. Vsaka profesija in naloga zahteva profesionalce, amaterstvo pri Smrtni Kazni pa je zadnje kar si sodobna družba lahko dovoli.

  Da si pa razčisti pojme o teh zadevah (ki jo kot kaže zanimajo), bi bilo tole špičko za napotiti na “izobraževalni tečaj” kot monitorja pri EKSEKUCIJAH, ali UBOJIH po njenem. Prav zanima me ali bi se samo polulala ali pa tudi pokakcala … bljak … a si jo predstavljate – ?

 • Adolf Hitler

  Upam da so bli to smrdliv židi!

 • Valter BraniSlav

  Ja pa saj danes Janez Jansa in Ljudmila Novak pravijo da so Nacisti prisli osvobodit Slovence pred komunizmom… vi pa tako grdo o Nacistih…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!